Miałem konto na PayPalu przez długie lata, aż do czasu kiedy zobaczyłem nieautoryzowane przeze mnie transakcje na kilkaset dolarów. Zgłosiłem im to, ale już po mniej niż godzinie dostałem odpowiedź z... Zobacz więcej
Długo nie korzystałam na szczęście. Zamiast płatności w Euro,a pobrali Funty. Musiałam dopłacać za przewalutowanie w banku, chociaż miałam euro na koncie. Przy próbie wyjaśnienia sytuacji na czacie,... Zobacz więcej
PayPal to tragedia i kpina w porównaniu z dzisiejszymi możliwościami płatniczymi. Posiadałem konta z walutami w dolarach i złotówkach. Dokonałem przelewu z Revolut a w dolarach ponieważ doładowania... Zobacz więcej
Utworzyłem 2 konta i za każdym razem już przy 2 próbie zalogowania blokują konto, bo niby "nie możemy zweryfikować twojej tożsamości". Metody weryfikacji też bardzo szemrane - chcą zdjęcie dowodu oso... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
PayPal giver dig mulighed for at sende penge til alle med e-mail. PayPal er gratis for forbrugere og virker problemfrit med dit eksisterende kreditkort eller checkkonto. Du kan betale gæld, låne kontanter, dele regninger eller udgifter med venner uden at skulle finde en pengeautomat eller dit checkhæfte.
Zjednoczone Królestwo
- www.paypal.com
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Najgorsza apka wpłaciłem pieniądze i…
Najgorsza apka wpłaciłem pieniądze i joz lipa pieniędzy nie da się wydać ZŁODZIEJE
W tej firmie robią sobie jaja co prawda…
W tej firmie robią sobie jaja co prawda da się zalogować da się pieniądze z PayPala wysłać na konto bankowe bo gram takie gry które wymagają na PayPala, w innym kierunku mam zastrzeżenie jak do nich dzwonisz prosisz o pomoc bo coś tam źle zrobiłeś i chciałbyś aby ci to wycofali jedni po jakimś czasie się rozłączają drudzy mówią że już jest wszystko załatwione co potem okazuje się że błąd nadal istnieje, trzeba po kilka razy dzwonić i prosić, nie mogłem dodać swojego konta bankowego wyskakiwał jakiś błąd założyłem nowe konto bo do starego nie mogłem odzyskać hasła a w starym miałem przypisane konto i dzwonię do nich, podaję maila na jakiego miałem tamto aby usunęli no to pracownik próbuje działać nagle Bach sami się rozłączyli ze mną dzwonie jeszcze raz znowu tłumacze ten drugi pracownik już usunął konto ale kiedy go poprosiłem aby wklepał mój bank do systemu poczekałem chwilę po chwili dostaję od niego informację że już powinno wszystko działa dziękuję czy jeszcze w czym mogę pomóc dziękuję już w niczym, owszem stare konto skasował bo jak próbowałem rejestrować na tego samego maila na to co skasował faktycznie dało się nie potwierdzałem tego co mi tam przysłali na maila żeby znowu nie było następnego konta nie, ale problem z przypisaniem rachunku nadal nie był usunięty nadal nie było rachunku przepisanego, i tak z 10 telefonów wykonałem dopiero za 10 razem kompetentny pracownik się znalazł który w końcu to konto mi tam wstawił tego velobanka a pięć razy przy próbie pomocy z ich strony samoczynnie połączenie się rozłączyło, obsługa tego jest fajna nie narzekam faktycznie działa da się przelać zgromadzone pieniądze do banku da natomiast infolinię pomocową mają tak zrytą tym pracownikom nie chce się tam pracować chyba pracują tam za karę
Nie polecam. Firma nie odpowiada za swoje działania . W kółko odsyła do kogoś innego . Tragedia
Szczerze odradzam
Szczerze odradzam! Pieniądze można wpłacić bez problemu, a później nie masz do nich dostępu. Wieczny problem z zalogowaniem, by w ogóle się zalogować trzeba zadzwonić na infolinię, a bez tego można 100 razy próbować i nic nie pomoże.mialam nawet problem by odzyskać pieniądze, problem z wypłata na własne konto. Ogólnie nie udało mi się zapłacić przy pomocy PayPal, ale może nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, dlatego usunęłam konto i każdemu to polecam !
Nie można nie zalogować każą dzwonić na…
Nie można nie zalogować każą dzwonić na infolinię a tam automst robią problemy okropność odradzam zadzwonię zlikwiduje konto strata czasu
Też stałam sie ofiarą tej firmy
Też stałam sie ofiarą tej firmy. Wpłaciłam 1700 zł i tyle - ani pieniędzy ani towaru. Wysyłane wiadomości e-mail nie docierają do adresata. Czy ktoś zgłaszał gdzieś tę kradzież.
PayPal nie robi nic by zwrócić…
PayPal nie robi nic by zwrócić pieniądze od nieuczciwych sprzedawców. Możnaby rzec jest bardziej w spółce ze scammerami na czym obydwie strony korzystają. W zła stronę idzie ten świat.
Zwykle złodziejstwo
Zwykle złodziejstwo. Wpłacasz kasę, której nie da się odzyskać! Blokują konto na które nie ma szans się dostać, a rozmowy telefoniczne zawsze wyglądają tak samo.
Złodzieje z tej firmy
Śmieszna jest ta firma. Ograniczyli mi konto bez przyczyny nawet mnie o tym nie powiadamiając, pozwolili mi wpłacić pieniądze ale już nic więcej z nimi zrobić nie mogę - krótko mówiąc możesz wpłacać im kasę do kieszeni której nie odzyskasz bo ich serwis jest tak ciulowy że to hit. Pluje na was paypal i życzę wam aby wam ta firma upadła asap
PAYPAL po raz kolejny mnie nie zawiódł…
PAYPAL po raz kolejny mnie nie zawiódł i dzięki niemu odzyskałem pieniądze za kupiony bilet którego jak się okazało nie było... może nie jest tanio ale warto !
Pomoc w odzyskaniu pieniędzy za zamówienie
Jestem klientem PayPal od kilku lat.
Już drugi raz przy zakupach problematycznych PayPal pomógł mi odzyskać pieniądze.
Bardzo dziękuję.
Ewa Skawińska
Witam ,chcialbym sie podzielić moją…
Witam ,chcialbym sie podzielić moją opinia na temat tej ,,aplikacji” ,zamiast paypal powinna sie nazywać „złodziejstwo „
Po zakupie jednorazowym w wysokości 3 zl pobrano mi 100 zł za to ze nie anulowałem subskrypcji
Jest to aplikacja do zabierania pieniędzy oraz oszukiwania ludzi ktorzy mają pierwszy raz styczność z tą chorą aplikacją .
NIKOMU NIE POLECAM APLIKACJI ,polecam jej usunięcie
Jedna gwiazdka w moim zdaniu jest to o wiele za dużo,szkoda że nie ma gwiazdek na minusie napewno bym dal -5
Oszustwo finansowe przez nieuzasadnione blokowanie srodkow na ich koncie1 188 / 5 000
1 188 / 5 000
Sprzedałem moje punkty lojalnościowe za podróże lotnicze znajomemu w USA - nie mogłem ich wykorzystać w tym roku i wkrótce wygasną. Zapłacił mi za nie waluta USD ze swojego konta firmowego, ponieważ wykorzysta je na podróż służbową. PayPal wymaga ode mnie przedstawienia faktur za zakupione i sprzedane towary (mile lotnicze??), a nawet po mojej odpowiedzi, że jestem osobą prywatną, a korespondencja dotycząca sprzedaży odbywała się e-mailem i prywatnie, wymagają ode mnie dostarczenia dokumentów - faktur za zakup moich towarów (mile lotnicze zbierane od roku 2021)??? Jedynym dokumentem, który PayPal honoruje, jest faktura z mojej strony. Cóż, jako osoba prywatna oczywiście nie mogę jej wystawić. Moje konto zostało zablokowane po udanej wypłacie części (1/5 pieniędzy, które otrzymałem z tej transakcji przelalem na konto w polskim banku), a teraz nie przyjmują żadnych moich wyjaśnień, blokuja dalsza wyplate twierdzac ze ten przelew z USA wymaga dalszej i szczegolowej weryfikacj., sprawa obecnie wydłuża się z dnia na dzień - obsługa klienta w ogóle nie pomaga tylko przytakuje mowiac ze jest problem z wyplata - trzeba do nich pisać i wypełniać głupie formularze z pytaniami - wszystkie są bez sensu i nieadekwatne do zaistnialej sytuacji i narażają mnie na straty finansowe, bo juz zapłaciłem czesciowo za towar, który chciałem kupić za ww. otrzymane pieniądze, a mimo mojej interwencji i przedstawienia dokumentów nie mogę wypłacić pieniędzy od dwóch tygodni.
Zwykli złodzieje
Zwykli złodzieje. Blokują pieniądze i konto bez przyczyny a później naliczają sobie opłaty. Nigdy więcej współpracy z tymi bandziorami w kołnierzykach.
Nigdy nie korzystajcie ze strony…
Nigdy nie korzystajcie ze strony PayPal! Okradną was w sekundę! Takie są zabezpieczenia na tej stronie! Żałosne podejście do klienta, zero pomocy! Została pobrana gotówka z mojego konta bez mojej wiedzy, a PayPal zaakceptował. Śmiech na sali. Przestrzegam bardzo! Chyba że chcecie zostać bez środków na koncie
Gejpal- złodzieje i oszuści
Gejpal - największe ścierwo w systemach płatności
Jako sprzedawca mogę śmiało stwierdzić że gejpal to najbardziej bezużyteczna, złodziejska i pełna oszustów platforma. Gdybym mógł dałbym z chęcią gwiazdki ujemne ale niestety się nie da
Dlaczego jest aż taka zła?
- kursy walut - gejpal chwali się że możesz wysłać kasę wszędzie gdzie tylko chcesz no i super.... ale szkoda że ich kursy walut brane są chyba z dupy. Dlaczego? A no po to by cię okraść. Kursy walut to po prostu żenada i jawne okradanie swoich klientów i sprzedawców
- gdy wysyłasz kasę do innego kraju dla znajomego, który nie ma zweryfikowanego konta to gejpal obciąży cię za to opłatą...za co? Niewiadomo
- przetrzymywanie pieniędzy że sprzedaży przez 21 dni że względu na "podwyższone ryzyko" mimo konta bez ani jednego sporu, incydentu uzasadniającego to
- oszuści..gejpal chwali się też ochroną kupujących w razie oszustwa że strony sorzedawcy, szkoda tylko że jeżeli jesteś sorzedawcą to ochrona twoich interesów jest znikoma, a klient-oszust może wyłudzić sporo warty towar od ciebie bo ochrona transakcji jest pro-konsumencka i nawet jeżeli dasz im dowody na to że klient leci w chuja gejpal i tak przyzna mu rację. To powoduje że nikt nie chce przyjmować transakcji za pomocą tego ścierwa i nie dziwię się temu
- zamykanie kont bez powodu
- support...kiedyś był spoko i całkiem pomocny, a dzisiaj? Dramat i porażka, chatbot praktycznie w niczym ci nie pomoże a chat z prawdziwym człowiekiem da niewiele więcej
Podsumowując - gejpal to najgorsza platforma do płacenia i kupowania przez internet. W dobie revoluta i innych tego typu apek z iwiele lepszymi kursami walut nje ma potrzeby używania tej złodziejskiej platformy i mam nadzieję że platforma upadnie jak najszybciej
Oszuści
Najgorsza strona jaka może być,mimo zrobionych przelewów pieniądze zostały zwrócone a sprawa zgłoszenia wierzyciela. Wyłudzają tylko pieniądze. Oszuści
uważajcie na tą firmę oni pracują razem…
uważajcie na tą firmę oni pracują razem z oszustami którzy dodają sobie do płatności potwierdzonych jednorazowych abonamenty i ściągają co miesiąc pieniądze, paypal nic z tym nie robi powinna się tym policja zając i UOKIK. Nie ma żadnej możliwości normalnego kontaktu z paypal poza botem, żadnych maili już nie maja a kontakt telefoniczny nie jest w stanie pomoc i tyle. Jedyna opcja wykasować paypal i zablokować rachunek bankowy żeby paypal nie mógł już ściągać żadnych pieniędzy z niego.
Najgorsza platforma na jaką można…
Najgorsza platforma na jaką można trafić jestem w plecy kilka tysięcy, bo miałam mieć rozszerzone konto, ale ani pieniędzy ani nic tylko coraz więcej pieniędzy chcą
Nie korzystałam z paypala przez dwa lata, okazało się teraz że mam minus na koncie na kwotę 260 zł i w dodatku jest to u windykacji. Zablokowali mi konto nie mam do niego dostępu by sprawdzić informację.
Ktoś niby w 2022 roku utworzył spór, że ja czegoś nie sprzedałam a uzyskałam za to pieniądze gdzie nigdy takiej sytuacji nie było.
Co najlepsze w tej sprawie to jest to, że paypal nie gwarantuje mi, że dane osoby która utworzyła spór są prawdziwe!!!! To jest nie do pomyślenia.
Dali pieniądze jakiejś osobie nie weryfikując czy taka osoba ma prawdziwe dane podane!!!! A teraz mam sądzić się z duchem