Zobacz, co mówią recenzenci
We werden heel vriendelijk ontvangen! Er werd heel goed meegedacht over de indeling van de keuken, verschillende ideeën werden aangedragen. Ook tijdens het inspiratie rondje door de winkel werd o... Zobacz więcej
Spijt van aankoop keuken bij dit bedrijf,zeer slechte kwaliteit en service!!! Keuken van 3 jaar oud moet weer helemaal opnieuw herstelt worden, betreft kasten , alles laat nu al los,het plaatsen w... Zobacz więcej
Super geholpen hier! Prachtige spullen voor een mooie prijs. Zelfs als starters kunnen wij onze droom keuken uitzoeken!
Inni użytkownicy przeglądali również
Fijne samenwerking!
Wij hebben vandaag onze badkamer/wc-ruimte, keuken en vloeren uitgezocht! Wij zijn blij dat we voor Paul Roescher hebben gekozen! We werden persoonlijk geholpen, ze hadden veel verschillende ideeën en namen echt de tijd voor ons.
Goede begeleiding vanaf moment 1
Goede begeleiding vanaf moment 1. Uiteindelijk tot een mooie passende keuken gekomen met behulp van vakkundig advies, super blij met het resultaat!
Super geholpen hier
Frans heeft de puntjes op de I gezet
Frans heeft de puntjes op de I gezet! Prachtige keuken gekocht
Service tip top
Totaal ervaring
Totaal ervaring
Wij hebben na een eerdere goede ervaring voor onze nieuwe verbouwwoning het totale pakket afgenomen, dus keuken, toilet en badkamer en de bijbehorende tegels.
de keuken was de eerste, het leek wel of de verkoper zijn eigen keuken verkocht en niet goed luisterde ( hadden we eigenlijk moeten weggaan) naderhand toch weer teruggegaan en met een andere verkoper toch aangepast. Badkamer ging prima en goed advies. Tegels nog een keer teruggewenst omdat de berekening op basis van de tekening niet correct was (PR calculeerde dat zelf en bij narekenen kwam ik tot andere m2).
Bij plaatsing van de keuken was er weer wat mis. Een inbouwkast waar de maat van was opgevraagd bleek hoger dan doorgeven omdat men de plint vergeten was erbij te tellen. Dus moest de aannemer aan de bak om de nis op maat te maken. Vervolgens de vensterbank van de keuken te smal. Bij bellen vanwege de fout, ja maar u hebt getekend voor de keuken, jaja we hadden inmeetservice en die meet dat toch in. Ja maar u hebt geen tegels gedaan, ja dat klopt en dat stond ook op de bon, mijn inziens lever je dan langer ipv korter. Dan nog een bevestigingsset van de wastafel er niet bij. Als laatste de afwerking. Kit is geleverd maar te weinig. Bij contact gaf de verkoper dat aan en zou een doosje klaar laten zetten. Vandaag mij gemeld voor de kit en of ik eerst even wilde betalen (214 euro voor 12 kokers). Bij het telefoontje niets over kosten of betalen gehad. Kit dus niet meegenomen. Thuis op internet gezocht,zelfde kit, zelfde merk voor de helft van het geld gevonden.
Dus het advies, blijf weg bij Paul Roescher voor je gemoedsrust.
Fijn geholpen en geen druk
Roeland denkt mee over indeling en praktische punten. Kregen zelfs een lunch aangeboden. Super goed geholpen en relaxte medewerkers. Geen druk!
Mark Janse hielp me goed en gaf…
Mark Janse hielp me goed en gaf duidelijk aan het hoe en wat.
Was blij met de keuzes.
Aanrader!
We werden heel vriendelijk ontvangen!
Ook tijdens het inspiratie rondje door de winkel werd ons goed de voor en nadelen van bepaalde dingen verteld.
Top winkel
Vriendelijk en vakkundig personeel, zowel bij de keukens als de vloerenafdeling. Denken mee in de mogelijkheden van de woonkamer en kijken kritisch naar de ruimte indeling.
Conclusie: geweldige winkel en raadt het iedereen.
Super ervaring!
Een hele fijne zaak.
Bieden echt oprecht scherpe prijzen, denken mee en nemen de tijd.
We hebben een prachtige badkamer en keuken uit kunnen zoeken.
Prachtige showroom keuken gevonden!…
Vandaag de grote winkel binnen gewandeld, omdat ik echt opzoek ben naar een nieuwe keuken. Maar door de bomen het bos niet meer zag. Vriendelijk begroet door de mevrouw aan de balie en na een rondje door de winkel werdt ik geholpen door 2 onwijs kundige, en aardige dames, die me goed hielpen en uitzochten of mijn plannen mogelijk waren, gaven bruikbare tips en kwamen met een prachtige tekening. Namen echt alle tijd! En zo makkelijk kan het gaan.... Goede prijs, top service, lekkere thee en een kopje soep. Laat de keuken maar komen, kijk er enorm naar uit! Twijfel niet al is het voor inspiratie loop naar binnen, misschien staat er ook jou aanstaande keuken.
Prettig geholpen.
Vriendelijke medewerkster. Fijn geholpen en goed advies gegeven.
Wij hebben hier een tegelvloer gekocht
Wij hebben hier een tegelvloer gekocht, maar vanaf het begin bleven de tegels hardnekkige kringen vertonen. Na meerdere schoonmaak adviezen van de leverancier die wij allemaal exact hebben opgevolgd bleef het probleem volledig bestaan. Pas een maand later kon er een “expert” langskomen om te kijken. Tegen die tijd lag onze hele verbouwing al stil en zagen wij ons genoodzaakt om op eigen kosten een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. We hebben alles netjes vastgelegd: filmpjes, foto’s én zelfs resterende tegels als bewijs. Ondanks dit alles is er geen enkele vorm van compensatie of verantwoordelijkheid genomen. Wat een ontzettend slecht en onprofessioneel bedrijf. Absoluut geen service, geen oplossing en geen begrip. Koop hier nooit je spullen
Super ervaring en goede producten
Super ervaring! Hele ruime keuze en goede hulp. Zijn hier meerdere keren terug geweest voor zowel keuken als badkamer
Top geholpen
Top geholpen, en er werd echt tijd voor je genomen en geluisterd.
Wij zijn ontzettend goed geholpen voor…
Wij zijn ontzettend goed geholpen voor ons keuken badkamer, vloer en trap! Ontzettend grote showroom met heel veel keuzes. Ontzettend deskundig en professioneel team. Wij hebben Paul Roescher ook voorgesteld aan onze vrienden die ook net een nieuw huis gekocht hebben. Super blij met alles, bedankt
Topservice! Alles in één
Vriendelijk personeel. Goede korting bij combinatie keuken, badkamer en vloeren. Ook fijn dat verschillende afdelingen goed samenwerken. Veel keuze. Tot nu blij met Paul Roescher!
Slecht geholpen
Slecht geholpen. Toen we vroegen naar welke vloer er in de aanbieding was kregen we als antwoord: denk je dat ik de hele dag met mijn neus op onze website zit. Nouja zeg. Niemand die wolist welke vloer er in de aanbieding was. En Niemand kon daar wat aan doen want degene die over de vloeren gaat heeft vakantie. Zeer onvriendelijk geholpen. Dit van meerdere mensen gehoord. Ook met betrekking tot keukens. Ik zet er nooit meer een voet binnen. Misschien waren we beter geholpen als mijn trouwring om de vinger aan de andere hand zat...
Geweldig zwarte keuken
Geweldig zwarte keuken gekocht.
Erg sympathiek personeel. Ook de gebrok n plint werd snel nageleverd. Nu d vloer nog.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.