Super hurtig afsendelse af min ordre :) Pakken var dog udvendig beskadiget hvilket vist ikke var Paradiss skynd tilgengæld var indholdet pakket så fint ind med ekstra beskyttelse så ingen vare ha... Zobacz więcej
Altid god service og kompetent betjening. Har handlet der de sidste 15 år og har der været reklamationer så bytter de Uden brok og med et smil. Varmeste anbefalinger herfra
Søde, rare og hjælpsomme mennesker, både i deres butik og online. Man får præcis hvad man bestiller, og hvis noget er i restordre eller er udsolgt, kontakter de dig straks med en forklaring. Super... Zobacz więcej
Jeg købte en buttplug hvor der var billeder af tre buttplugs i forskellige størrelser, der var ingen mulighed for at vælge forskellige størrelser, så det lignede det klassiske træningssæt med en lille... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Virksomheden er lukket pr 1/6 2023
Dania
- www.paradiss.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Du får hvad du ønsker
Fuld tilfreds
Sikker og hurtig levering😃👍 pænt pakket ind, og alt var som det skulle være. 👍
Gode varer og hurtig levering
Jeg har modtaget nogle fine varer og selv om noget af mine vare ikke var på lager så gik det super hurtigt at få dem hjem så min forsendelse var stort ikke forsinket PERFEKT
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Men dog manglende oplysninger omkring undertøjs str
Nemt og lige til
God kundeservcis
Anbefales.
Super hurtig afsendelse af min ordre :)
Pakken var dog udvendig beskadiget hvilket vist ikke var Paradiss skynd tilgengæld var indholdet pakket så fint ind med ekstra beskyttelse så ingen vare havde taget skade, super dejligt.
Kan klart anbefales.
Mogens Fannucchi gør altid sit ypperste…
Mogens Fannucchi gør altid sit ypperste for at levere godt produkter, til tiden...og når der en sjælden gang går noget galt, så følger han sagen til dørs.
Tilfreds med det hele 🙂
Alt gik som smurt!
Fin betjening
Fin og god betjening og min kone var utrolig glad og interesseret i de ekstra brochure der var med sendt.
Hurtigt levering selv i julen
Hurtigt levering, selv i juletiden 4 dage fra bestilling til levering.
Nem og overskuelig hjemmeside og sødt og hjælpsomt personale i de fysiske butikker.
Tilfreds kunde gennem snart 10 år

Odpowiedź od Paradiss
Efter en lidt sløv start kom Paradiss…
Efter en lidt sløv start kom Paradiss virkelig i gang. Fremragende service. Kvik og uden problemer. Gaven faldt i god jord 😉😉😉🥳🥳🥳
Super behandling af min bestilling er…
Super behandling af min bestilling er meget tilfreds