1. Sklep erotyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MissgreyClub inspirerer sine medlemmer til et bedre sexliv med digital adgang til læsestof, opgaver og forum samt en Pleasurebox tilsendt med sexlegetøj hver 3. måned for kun 299 kr hver 3. måned.💝 Gratis fragt og uden binding. En Pleasurebox indeholder altid mellem 2-6 produkter nøje udvalgt til dit niveau uanset om du har erfaring med sexlegetøj eller ej.😊

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Super fedt koncept og meget værdi for pengene!

Jeg har nu et stykke tid været medlem af Miss Grey Club og jeg elsker hvert sekund. Indholdet på siden er super til at finde inspiration til soveværelset og få udvidet ens horisont.
Desuden er de mange rabatkoder til kendte hjemmesider en super gode man får som medlem. Her er der mulighed for at få store rabatter på dyre produkter som man ellers ikke ville få købt uden.

Sidst men ikke mindst er der Pleasure Boksen som er en spændende overraskelse at få hver eneste gang! Produkterne i boksen er i god kvalitets og man får virkelig meget pengene (: Vi prøvede begynder boksen og den passede godt til vores niveau.

3 czerwca 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Wauv. Tak for den super fine anmeldelse, Fie. Den sætter vi virkelig pris på. Vi er så glade for, at du har prøvet vores club med så stor fornøjelse. :) Det varmer.

Hav en rigtig god dag fra os.💗

Oceniono na 5 z 5

Lækker platform der inspirerer og giver…

Lækker platform der inspirerer og giver lyst til at opdage på ny - og hvem elsker ikke overraskelses boxe? 5 ☆ til kvinderne bag konceptet! //Frk_femme_fetale

29 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Tak, skønne Renée. Det er dejligt, at du kan lide vores platform. Vi er helt enige. Hvem elsker ikke overraskelsesbokse og at opdage på ny? TAK🌺🎁

Oceniono na 5 z 5

Masser af inspiration og god…

Masser af inspiration og god vejledning. Kan helt klart anbefales!

29 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Tak for de fine ord og anbefaling, Camilla. Vi elsker at inspirere vores medlemmer med clubben.

Oceniono na 5 z 5

Er glad for vores boks !

Har prøvet Øvet boksen ! Og den var god til at udfordre os👌

28 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Hvor er det dejligt, at du fandt den øvede boks udfordrende.

Hav en dejlig dag fra os.

Oceniono na 5 z 5

Man får rigtig meget for pengene

Man får rigtig meget for pengene, det er et super fedt koncept!

28 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Tak for din anmeldelse. Der er ikke noget, vi hellere vil, end at sørge for, at vores medlemmer får en god oplevelse og en masse værdi for pengene.

Du må have en skøn dag.

Oceniono na 5 z 5

Fedt koncept og masser af inspiration.

Fedt koncept og masser af inspiration.
Kan virkelig anbefales!

15 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.😊

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Er vild med universet 🙌🏼

Er vild med universet 🙌🏼. Det sætter fantasierne på frit løb og man kan lærer en masse ☺️.
Jeg har også købt medlemskab til deres Plasurebokse og er allerede utrolig glad for den første boks ✨ Glæder mig allerede til den næste kommer 💃🏽

15 kwietnia 2020

Odpowiedź od MISSGREYCLUB

Mange tak, Camilla, for din fantastiske anmeldelse.😊

Det er dejligt, at universet hjælper dig med lige netop det, som det skal; nemlig at sætte gang i fantasierne. Skønt at du kan lide den første Pleasurebox. Vi glæder os allerede til at udsende den næste i starten af juli.🎁

Tlf.: 60 17 93 44

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej