Fra start da jeg kontaktede Paraboleksperten var de ekstremt behjælpelige med at finde ud af hvad der ville være bedst for mig som kunde. Servicemanden kom på den aftalte dag og installerede BOXER. O... Zobacz więcej
Paraboleksperten
Den service jeg fik var helt fantastisk. mindre end 24 timer efter jeg sendte den scannede kontrakt retur til jer, stod posten med pakken ved min dør i 4420 regstrup (ude på landet). Boxen blev til... Zobacz więcej
Jeg købte boxer med 500g harddiskoptager.Bestilte over nettet tirsdag aften, og kontaktede paraboleksperten onsdag hvor de mailede en kontrakt til mig som jeg faxede tilbage . Torsdag kl.9.30 mod... Zobacz więcej
Jeg har lige købt to kort til Boxer-tv, og havde i den forbindelse flere spørgsmål, som jeg fik hurtig og kompetent rådgivning omkring. Parabolexperten stod også for oprettelsen af abonnementet. Je... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Salg af alt til modtagelse af tv. Digital antenner, parabol, viasat, canaldigital, boxer alt i tilbehør, stik, antenner, kabel, beslag...
Bagsværdvej 66, 2800, Lyngby
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- www.paraboleksperten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
superhurtig levering
Bestilte varen fredag og lørdag lå den i min postkasse.
Enlkelt, hurtigt og billigt
Nem bestillig som kørte smurt..
Varen kom til aftalt tid.
Nemt, hurtig og smertefrit.
Jeg bestiller min vare en søndag og modtager straks en mail med svar. Mandag får jeg endnu en mail om at varen er afsendt og tirsdag ligger den i min postkasse. Bedre kan det ikke gøres!
vi bestilte dag 1 fik leveret dag 3 så meget fin service
Vi har overhovedet ikke noget at klage over, meget tilfreds og vil handle igen hvis vi får brug for yderligere ting til tv o.lign.

Hurtig ekspedition og afsendelse
Havde brug for en satellit/dvb-t box hurtigt så det var fantastisk at modtage pakken dagen efter den var bestilt. Ledtog en mail ca 1 time efter bestillingen at pakken nu var afsendt.
Alt forløb som det skulle.

Lynhurtig handel!
bestilte varen omkring frokost mandag, havde den i hånden tirsdag kl 09:50! Det var næsten som at handle direkte i butikken!
Og så gør det heller ikke noget, at varen var på tilbud, så en fin besparelse med i handelen!
Vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Expres levering
Varer blev bestilt hos Paraboleksperten den 16/7 efter kl. 17. Ifølge mail fra Paraboleksperten var mine afsendt under 1 time efter bestilling. Varer blev leveret af Post Danmark næste dag. Stor ros til Paraboleksperten og Post Danmark.

Odpowiedź od Paraboleksperten
Paraboleksperten leverer hurtigt. Det var en god oplevelse at handle hos Paraboleksperten.

Expreslevering
Bestilte torsdag sen eftermiddag, blev leveret lørdag formiddag med Post Danmark. FLOT
Hurtig
Jeg fik Min Pakke to dag før tider,
den kom dagen efter, godt gåde.
Hurtig og perfekt
Det er fornemt, at det kommer så hurtigt og i en god kvalitet
i er bare hurtige til at leverer.
hold da op i er hurtige ude med levering... super
Perfekt handel
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne og virker perfekt
Fantastisk.
Jeg købte en sattelit modtager, og en såkaldt ufo antenne som er en alm. antenne der med et ufo hoved på.
Desværre viste det sig at min sattelit modtager var alligevel ikke var på lager og dagen efter ringede en medarbejder og undskyldte og og forhørte sig om det var ok at der ville gå 1-3 dage før den kom på lager. Ja det gør ikke så meget svarede jeg, og så fik jeg at vide som en plaster på såret at de lige ville give mig sidste nye model af ufo antennen i stedet for den jeg havde købt.
I bund og grund synes jeg det er en fantastisk god service som butikken godt kan være stolte af. :-)
Det skal lige nævnes at det ikke har haft indflydelse på min anmeldelse at man valgte at opgradere min ufo antenne til nyeste model.
Jeg har tidligere også købt en parabol hos dem og er godt tilfreds. ;-)
Hurtig ekspedition
Bestilt om fredagen. Afsendt fra firmaet et par timer senere. Alt Ok.
Super tilbud, hurtig service.
Bestilte Boxer Mini pakke og CI+ kort til en samlet sum af 1kr. Leveret 2 dage senere og fungere upåklageligt sammen med indendørs antenne fra Harald Nyborg.
Tak for det paraboleksperten :)