Fra start da jeg kontaktede Paraboleksperten var de ekstremt behjælpelige med at finde ud af hvad der ville være bedst for mig som kunde. Servicemanden kom på den aftalte dag og installerede BOXER. O... Zobacz więcej
Paraboleksperten
Den service jeg fik var helt fantastisk. mindre end 24 timer efter jeg sendte den scannede kontrakt retur til jer, stod posten med pakken ved min dør i 4420 regstrup (ude på landet). Boxen blev til... Zobacz więcej
Jeg købte boxer med 500g harddiskoptager.Bestilte over nettet tirsdag aften, og kontaktede paraboleksperten onsdag hvor de mailede en kontrakt til mig som jeg faxede tilbage . Torsdag kl.9.30 mod... Zobacz więcej
Jeg har lige købt to kort til Boxer-tv, og havde i den forbindelse flere spørgsmål, som jeg fik hurtig og kompetent rådgivning omkring. Parabolexperten stod også for oprettelsen af abonnementet. Je... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Salg af alt til modtagelse af tv. Digital antenner, parabol, viasat, canaldigital, boxer alt i tilbehør, stik, antenner, kabel, beslag...
Bagsværdvej 66, 2800, Lyngby
- 45 93 54 44
- kontakt@ddctv.dk
- www.paraboleksperten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fornem, alt fungerede efter planen.
Kan kun anbefale Paraboleksperten, hurtig levering og man bliver godt orienterer undervejs, - varen var godt embaleret og i orden ved modtagelsen.
Hilsen, Ejvind Nielsen.
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
Lynhurtig levering. Kan klart anbefales
Stor faglig viden
Venlig, professionel og faglig kompetent betjening.
Nemt, hurtigt og proffesionelt
Meget brugervenlig side, nem og hurtig bestilling og lev.
Nemt og super hurtig levering
Det var en fornøjelse at handle med Paraboleksperten. Efter jeg havde bestilt min vare gik der ikke ret lang tid før den kom. Nemt og hurtigt.
Total GOD oplevelse
Gog vejledning om produktet pr. telefon, og derefter lynhurtig levering.
(fra eftermiddag kl. 14:00 til næste dags middag)
Tusind tak !!
altid villige til at hjælpe
et godt firma og sikkert firma at handle med. bytter gerne hvis man er kommet til at bestille noget som ikke passer til en. meget hurtig forsendelse et godt og sikkert firma at handle med. har altid orden i regnskabet
Hurtig levering og god kundeservice
Go teknisk hjælp og produkt kendskab. Hjælp til at finde den rigtige løsning. Jeg bor i tyskland
Imponerende service
Ringer for at få et råd om en tv-forstærker. God vejledning og jeg bestiller over nettet. Bliver så et par timer senere ringet op fordi jeg givet vis også har brug for et par f-stik. Det er god service
Hurtigt og smerterfrit.
Dog sendt til hjemadressen i stedet for til den ønskede adresse.
Nemt at handle, hurtig levering. Kan anbefales til andre.
Hurtig ekspedition
Bestilte varer om aftenen og næste dag lå de i postkassen. Tip top.
Perfekt levering
Alle bestilte varer leveret dagen efter bestilling.
God og overskuelig hjemmeside
god service
fik god service men det er godt nok lidt dyrt efter at vi har været kunde i 10 år og skulle betle for en ny modtager
Lynhurtig ekspedition og perfekt opfølgning
Bestilte på nettet om formiddagen og fik omgående bekræftelse. Næste dag kl. 11.30 stod posten udenfor min dør med paken.
super. og hurtig levering
Meget hurtig levering
- måske for hurtig. Der manglede en væsentlig del af bestilling, som jeg modtog en fredag, de sender og undskylder, men jeg kan jo ikke modtage resten før Mandag, grundet vores post Danmarks dårlige service.
MEN flinke og hurtige til at handle med. - Men det er kun en shop, så tekniske spørgsmål om produkterne ved de ikke meget om !
Vil anbefale dem alligevel.