Oceniono na 1 z 5

Fælles for hvert eneste dyr var at de havde alt for lidt plads og nogle var helt isoleret. Samt meget begrænset aktivering i deres små bure/områder. Og det er på trods af at parken ligger helt ude på... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Virkelig fedt praktik sted med sødeste medarbejdere, og søde dyr og massere af læring af både praktisk og viden. Det eneste der giver min score 4 i stedet for 5 er at lederen er en smule umoden

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse - med indlevelse og variation Med kvikt barnebarn, hvor nysgerrigheden drev os fremad. Spændende og store dyr. Godt med variationsmulighed med hoppepude og besøg hos geder og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en fantastisk oplevelse i Pangea Park Falster jeg kunne godt lide hvordan parken var indrettet og det var nogle søde medarbejder jeg forklaret os om dyrene og hvad de får at spise alt andet.... Zobacz więcej

1. Park zwierząt

Napisane przez firmę

Pangea Park er en dyrepark hvor dyrevelfærd, bæredygtighed samt dyreredning er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme helt tæt på dyrene i smukke naturtro omgivelser som fangenskab tillader os. Vi er Danmarks hyggeligste dyrepark med både indendørs samt udendørs faciliteter. Pangea Park holder dyr for at formidle og beskytte dem. Vi håber at kunne være med til at få bestanden af truede dyrearter op igen. Vi formidler for at fortælle hvad mennesket er i gang med at gøre mod naturen, hvilke dyre arter vi mister år for år, og ikke mindst hvad vi sammen kan gøre for rette op på dette menneskeskabte problem Vi håber på at vi kan være med til at sprede budskabet om, at vi deler Jorden med dyrene og ikke tiltrods for dyrene. Vi har alle vores rolle at spille. Vi vil gøre vores for at medvirke til at vi alle trives bedre sammen, om der så er tale om mennesker, dyr, planter, svampe eller andre levende organismer. Pangea Park håber på at kunne gøre en forskel, og derfor yngler vi på truede dyrearter, for at få bestanden af disse op igen! Vi har bla. ynglet Vest Afrikanske Dværg krokodiller, samt flere udrydningstruet papegøje arter, samt meget andet. Udover vores ambitioner om at øge bestanden af truede dyrearter, er vi også hjemsted for mange rescue-dyr. Vi tager løbende dyr ind som kommer fra dårlige vilkår, hvis det passer ind i de eksisterende dyrehold vi har i forvejen. Formidling om dyr gør vi os meget i, og formålet med dette er at sprede interessen samt kendskabet til dyr, natur og biodiversiteten.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Bjæverskov

Bjæverskov.
Gik og fik det så dårligt, dyrevelfærd er vist ikke noget man går op i her. Bevares, de får mad, men...... Her kommer vi ikke igen.

6 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Hyggelig zoo med skønne dyreoplevelser.

Vi er lige kommet hjem fra 2 dejlige dage i Pangea zoo. Min datter på 13 elsker dyr, og hun syntes virkelig det havde været en god oplevelse, især hos aberne, kænguruerne, papegøjerne (selvom Luna var lidt fræk😆) og ikke mindst hendes yndlingsdyr , kapivarene, hvor vi kunne komme helt tæt på dyrene, skøn oplevelse.

Og hvor var hende den unge dyrepasser, som fortalte os om papegøjerne bare god og sød. (4/8)

Det eneste vi ikke syntes var så godt, var slange og krybdyr showet, det henvendte sig kun til små børn, ikke noget for en på 13-14 år.

Omgivelserne var hyggelige og rolige. Lige som vi godt kan lide det.
Vi kommer helt sikkert igen en anden god gang (selvom vi bor 3 timer derfra😅)

5 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Smadder hyggeligt

Smadder hyggeligt, man kan komme helt tæt på dyrene og der er shows hvor man kan lytte og møde forskellige krybdyr.
Der kunne godt være flere toiletter, men vi kommer tit og holder skovtur😊

26 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

My recent visit to Pangea Park in…

My recent visit to Pangea Park in Denmark was nothing short of fantastic, especially with little ones in tow. This isn't just a zoo; it's a truly immersive experience designed with children's delight at its core. From the moment we stepped through the gates, a sense of wonder filled the air, with lush, naturalistic enclosures that really make you feel like you're stepping into the animals' own worlds.
What truly sets Pangea Park apart is the incredible opportunity for close-up encounters with the animals. My kids were absolutely thrilled to be able to interact with many of the creatures, not just observe them from afar. The petting zoo was a huge hit, of course, with friendly goats and ponies eager for a gentle stroke. But it goes beyond that; imagine walking among kangaroos on the Australian plains, or seeing monkeys swinging right above your head in the tropical house. This hands-on approach sparked so much joy and curiosity in my children, creating memories that will undoubtedly last a lifetime.
Beyond the amazing animal experiences, Pangea Park clearly prioritizes animal welfare and education. The staff were knowledgeable and passionate, happy to answer every curious question thrown their way. There are also brilliant playgrounds, providing ample space for kids to burn off energy between animal sightings. It’s clear that Pangea Park is more than an attraction; it’s a place where children can connect with nature, learn about different species, and develop a real appreciation for the animal kingdom in a fun, engaging, and utterly unforgettable way. We can't wait to go back!

25 lipca 2025

Falster = dårlig.

Den på Falster er virkelig dårlig.
En rodebutik, næsten ingen dyr, mega dyrt (190 kr.). Man bør sætte prisen ned, indtil det bliver en zoo, de lignede mere en legeplads med ishus. 590 kr. for en time's besøg, hvoraf de 25 min bestod af, at vente i kø til køb af en is og sodavand, som vi spiste på vej ud.

18 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Middelmådig oplevelse

Middelmådig oplevelse i Bjæverskov. Det er helt sikkert en park mest for de helt små børn. Der er ikke så meget at se (vi oplevede også en del tomme bure). Tror vi var igennem på 1,5 time og vi gik langsomt. Der er fine legeområder og fine muligheder for at sidde og spise. Vil helt sikkert anbefale at medbringe mad fremfor deres café.
Så mangler der skilte til hvor de forskellige ting er. Vi fandt ét skilt efter at havde set halvdelen af dyrene.
Prisen for indgangen var dyr ift hvad der egentlig var. Vi havde en god dag men kommer ikke igen.

19 lipca 2025

Fantastisk oplevelse

Første, men bestemt ikke sidste besøg i parken ved Bjæverskov. Var afsted med min familie og datter på 4 år som virkelig fik en kæmpe oplevelse. En fin mindre dyrepark, som alligevel var overraskende stor. Flot velholdt, mange dyr, gode faciliteter og shows og 2 gode legepladser. Bestemt et besøg værd. Vi brugte 4 timer dernede og det er ikke sidste gang vi besøger parken.

17 lipca 2025

🌟Pangeapark Bjæverskov🌟

🌟Pangeapark Bjæverskov🌟

Så hyggeligt sted! Man kommer tæt på dyrene! Virkelig skønt at se deres anlæg er velholdte og rene!
Min datter på 6 år havde en fantastisk oplevelse og det havde vi som voksne også!
Personalet var virkelig gode til at inddrage børnene i sær under deres shows, hvor man fik set, hørt om og rørt dyrene!
5 kæmpe stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 og klart en kæmpe anbefaling her fra!

16 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Hyggeligt og børnevenligt zoo :)

Hyggeligt og børnevenligt zoo :)
Jeg besøgte stedet sammen med mine to børnebørn på henholdsvis tre og fire et halvt år. Vi havde en rigtig dejlig dag og fik mange sjove og lærerige oplevelser. Der er mange spændende dyr, flotte bure og gode legepladser. Selvom parkeringspladsen var næsten fuld, var der overraskende god plads i parken.
Personalet er overordentlig søde og gode til børn. Det var første gang, jeg besøgte Pangea, men det bliver ikke den sidste! Tak til alle de ansatte, som gav os en helt fantastisk oplevelse :)

10 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Begge parker er så hyggelige

Begge parker er så hyggelige! Vi mødes ofte her til familiesamkomster, da der så mange muligheder for at hygge sig her, uanset alder. I Bjæverskov har vi altid været enormt glade for muligheden for at komme så tæt på dyrene, at mange af dem kan man røre og holde. Det giver bare en anden oplevelse. Der er også gode legepladser og en kæmpe hoppepude til børnene. Parken er ikke kæmpe stor, hvilket gør den meget mere overskuelig og hyggelig.
Og wow et kæmpe arbejde, der er blevet lavet siden Pangea Park overtog zooen på Falster! Det er tydeligt at der er blevet lagt både tid, energi og betydelige (mange) midler i renovering og nye tiltag. Vi har allerede besøgt den flere gange siden genåbningen, og hver gang er der sket noget nyt.

12 lipca 2025

Pangea på falster

Første dag nede i den nye park på Falster. Mig og min farmor blev mødt af venligt personale allerede i indgangen, og man kunne mærke, at de virkelig brænder for det, de laver. Dyrene så ud til at have det godt, og der var flere steder, hvor man kunne komme helt tæt på. Vi var særligt imponeret over man kunne holde oderne i hånden.

13 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Wwwwow en oplevelse 🥰 Vores børn…

Wwwwow en oplevelse 🥰 Vores børn hyggede sig og et fantastisk show de laver. Man kommer virkelig tæt på dyrene. Personalet er så søde. Vi købte årskort på vej ud. 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til jer

13 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Pangea park Falster er fantastisk de…

Pangea park Falster er fantastisk de nye ejer har virkeligt gjort et stort flot arbejde med at få sat den i stand var en tur forbi med børnebørnene der hygge sig helt vildt der var masser af se på og røre ved en rigtigt lækker strand til mormor så jeg kunne nyde kaffen børnebørnene en is for den den ligger nemlig dejlig tæt på ishuset personale er søde og i mødekommene skøn sted som bestemt værd at besøge mere end 1 gang.

12 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Blandet fornøjelse

Blandet fornøjelse, virker ikke som om der er helt styr på dyrevelfærd.
I papegøjehuset hang en levende rotte i en fælde, levende men såret. Har nok hængt der flere dage ud fra dens skadet og betændte ben. Bevares "kun en rotte" men alligevel, sådan fælder bør tjekkes dagligt.
En Emu som halter, en kanin med betændelse i begge øjne. Det giver ikke tanker på dyrevelfærd.
Meget afføring hos skildpadder.
Det giver et indtryk af at der ikke er nok tjek på tingene i Bjæverskov zoo

9 lipca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej