Pangeapark Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

En meget skuffende oplevelse, vi havde set frem til en hyggelig dag med børnebørnene. Vi havde booket billetter ud fra de anmeldelser der var på hjemmesiden, men kunne hurtigt konstatere at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde den dejligste oplevelse i Pangea Park på Falster i går. Den søde dyrepasser Rasmus tog sig så godt af os og viste de skønne dyr frem på en respektfuld og fin måde. Det er tydeligt at all... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk opgradering Vores første besøg i Parken og inden grad en god oplevelse. Der sker hele tiden noget af forskellig art, dyrefodringer hver halve time. Dureformidling, hvor vi holdte forske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en rigtig dejlig dag og oplevelse i pangea park sjælland. Jeg havde bestilt billetter til mig og min mor hjemmefra men jeg havde åbenbart bestilt billetterne til dagen før. Det var dog intet... Zobacz więcej

1. Park zwierząt

Napisane przez firmę

Pangea Park er en dyrepark hvor dyrevelfærd, bæredygtighed samt dyreredning er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme helt tæt på dyrene i smukke naturtro omgivelser som fangenskab tillader os. Vi er Danmarks hyggeligste dyrepark med både indendørs samt udendørs faciliteter. Pangea Park holder dyr for at formidle og beskytte dem. Vi håber at kunne være med til at få bestanden af truede dyrearter op igen. Vi formidler for at fortælle hvad mennesket er i gang med at gøre mod naturen, hvilke dyre arter vi mister år for år, og ikke mindst hvad vi sammen kan gøre for rette op på dette menneskeskabte problem Vi håber på at vi kan være med til at sprede budskabet om, at vi deler Jorden med dyrene og ikke tiltrods for dyrene. Vi har alle vores rolle at spille. Vi vil gøre vores for at medvirke til at vi alle trives bedre sammen, om der så er tale om mennesker, dyr, planter, svampe eller andre levende organismer. Pangea Park håber på at kunne gøre en forskel, og derfor yngler vi på truede dyrearter, for at få bestanden af disse op igen! Vi har bla. ynglet Vest Afrikanske Dværg krokodiller, samt flere udrydningstruet papegøje arter, samt meget andet. Udover vores ambitioner om at øge bestanden af truede dyrearter, er vi også hjemsted for mange rescue-dyr. Vi tager løbende dyr ind som kommer fra dårlige vilkår, hvis det passer ind i de eksisterende dyrehold vi har i forvejen. Formidling om dyr gør vi os meget i, og formålet med dette er at sprede interessen samt kendskabet til dyr, natur og biodiversiteten.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

159 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det skulle være så godt men men men det…

Det skulle være så godt men men men det var et stort byggerod , 5-6 tomme bure/huse hvor der voksede ukrudt, pingvin anlæg et stort rod, halvdelen af legepladsen var ryddet og under opførelse, leopart anlæg også under opførsel, personale var et stort undskyldning men prøvede at gør os glade.Prisen ok hvis det var i stand som deres park i Bjæverskov, men de skulle ha sagt halv pris selv om der også var for meget.Var mening vi ville bytte vores biller til årskort men NEJ

16 maja 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - med indlevelse og variation
Med kvikt barnebarn, hvor nysgerrigheden drev os fremad. Spændende og store dyr.
Godt med variationsmulighed med hoppepude og besøg hos geder og kaniner
Flot med mange madpakke-steder.
Fin skiltning, men dog overrasket /lidt forskrækket over abernes opførsel. Det kunne vi være blevet varslet(aberne kravlede ned i min rygsæk, som jo kunne være blevet udenfor...hvis jeg havde tænkt mig om)

19 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Lidt øv

Hej
vi har altid været glad for at komme i parken i Bjæverskov, men vores sidste besøg i påsken.
Hvor jeg skulle skifte vores datter på 8 måneder, bliver jeg desværre mødt af skimmelsvamp lugt da jeg åbner døren til jeres handicap toilet og ser at hele puslebordet er smurt ind i skimmelsvamp.
Øv…

På jeres legeplads ved indgangen, var der også et af nettet som ligger op af legestativet som desværre blevet løst.

Håber det er noget i vil få kigget på😊
Mvh Mia

20 kwietnia 2025

Dejlig oplevelse

Søde medarbejdere, overskuelig park for mindreårige.
Stor oplevelse for min 4-årig at få lov til at holde en krokodille, skildpadde og røre en slange. Fedt at kunne følge Pangea park på YT - det er tæt på at Marc og Dennis nu er større idoler end Sebastian Klein her hjemme 😄

13 kwietnia 2025

Alt for dyrt

Der mangler dyr. Det ikke bygget færdigt og helt rodet. Det alt for dyrt.

På falster!

22 marca 2025
Logo Pangeapark

Odpowiedź od Pangeapark

Hej,

Jeg er lidt i tvivl om du har givet din anmeldelse til det korrekte sted ? Vi har ekstremt mange dyr, og der er fuldstændig ryddet op ? Og der er også bygget færdigt?

Dejlig park for børn.

Jeg har købt årskort for andet år i træk til mig og mine børnebørn i Pangeapark Bjæverskov. Vi nyder at komme der året rundt. De er gode formidler af krybdyr og parken er tilpas stor til at mine børnebørn kan rende rundt uden at blive væk. De vil altid ind og se formidlingen og er dygtige til at huske hvad dyrene kan. De små aber er også altid på programmet, da de springer op på deres skuldrer. Legepladsen er også et hit. Så vi nyder parken og alle dyrene. Så kan klart anbefales til børn.

15 marca 2025
Oceniono na 2 z 5

Meget tam oplevelse

Højere priser end i Bjæverskov, men meget færre dyr. Flere bure stod tomme. Virkelig en tam oplevelse. Bestemt ikke et besøg værd. Vil anbefale Knuthenborg, hvor man får meget mere for pengene.

9 marca 2025

Jeg 65 år

Jeg 65 år. Har børn og nu børnebørn. Jeg kan ikke komme i tanke om mange steder, der har givet børn og mig , så meget at grine af, og så informativ læring til børnene, fra stedet fortolker i deres foredrag. Det bare at tage hatten af. Tak for en god dag

9 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Vent med at besøge stedet før til sommer.

Vi kender zooen der var der før og vi kan se ændringer der var blevet lavet. Men når der var så kold en dag som det var d16/2 hvor de ikke havde sørget for at man kunne sidde inde et sted og få varmen og spise ens mad. De havde selskab der tog hele lokalet og de andre steder måtte vi ikke sidde og den sidste var der ikke opvarmet på nogen måder. Jeg ville vente med at besøge stedet før det bliver sommer.

16 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Passionen træder frem.

Pangea Park i Bjæverskov er et lille hyggeligt sted for de mindre børn. Den fremstår ryddeligt og ren. Har en del forskellige dyr man kan se. Gode lege områder, samt spise muligheder- hvis man medbringer madpakke.
Derudover behjælpelig og høflig personale.

-grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er, jeg synes at det er ærgerligt at de reklamere for alle aldre. For ærligt talt, er det et sted hvor ældre børn hurtigt vil kede sig. Jeg synes personligt at den egner sig mere til de mindre børn.

Derudover vil mægtig gerne anbefale at følge parken på YouTube, hvor Marc og Dennis viser en stor passion for deres dyr, hvor de har en livsglad og varm måde at lære fra sig på.

15 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse og ingen former for service

Var idag på besøg i Pangea park, ialt 10 minutter. Vi blev ved indgangen informeret om at der var pyntet op til halloween. Min 3 årige dreng havde glædet sig til at se slanger og krokodiller. Da vi ankommer til “grotten” bliver vi mødt af “voksen” halloween, meget uhyggelige klovne, der står og river en pigedukke midt over mmm - total misforstået når ens “hovedpublikum” er små børn.
Min dreng ville ud med det samme, og vi henvender os til billetkontoret, for at høre om det var muligt at få pengene tilbage, eftersom vi kun havde været der i max 10 minutter.
Kassedamen var i tvivl og henvender sig derfor til ejeren af parken, som blankt afviser det, når vi var blevet advaret.
Synes det er under al kritik, når man kommer for at se dyrene, og ikke er forberedt på halloween gys, at man så ikke kan blive mødt med forståelse, men i stedet en arrogant og stædig ejer.

14 października 2024
Logo Pangeapark

Odpowiedź od Pangeapark

Kære Simone,

Tak for din henvendelse og feedback om jeres besøg i Pangea Park. Vi beklager, at i ikke havde en god oplevelse under jeres besøg.

Som vi har informeret om både på vores hjemmeside, via online billetsalg og på alle vores sociale medieplatforme, holder vi i øjeblikket Halloween i vores indendørs faciliteter. Derudover har vi præciseret, at i dagtimerne er Halloween-pynten børnevenlig med slukkede rekvisitter og uden skræmmeeffekter, men stadig med dekorationer. I blev også advaret ved indgangen via både skiltning og personale, der informerede om indholdet i Halloween-grotten.

Vi forstår, at det kan være skræmmende for nogle børn med halloween pynt, (man behøver derfor ikke besøge halloween Horror House) men Pangea Park byder på mange andre områder, hvor dyrene kan opleves udendørs, og hvor Halloween-elementerne er begrænset til bestemte dele af parken. Derfor kan vi desværre ikke refundere billetter, blot fordi det, man har set, ikke faldt i smag.

Hvis i var blevet lidt længere så ville i have opdaget at man både kan se og hilse på slanger, skildpadder, krokodiller og meget andet til vores 2 daglige shows i et andet stort indendørs område vi har (uden halloween tema) Så man var ikke blevet snydt for krybdyr uanset.

Vi gør også opmærksom på, at vores publikum spænder over alle aldre, og vores Halloween-arrangementer er tilrettelagt, så de kan appellere til både børn og voksne.

Vi håber, at i får mulighed for at opleve resten af parken en anden gang, og vi ønsker jer alt godt fremover.

Til slut så husk på at det at der er pyntet op med halloween tema er noget vi gør ekstra! Så der sker lidt ting og sager i løbet af året :-) og det kan vi ikke umiddelbart fjerne fordi nogle enkelte ikke kan lide det.

Med venlig hilsen,
Pangea Park

Dyrepasser for en dag

Sebastian på 10 år var dyrepasser for en dag, en super god oplevelse, fik lov at fodre og komme helt tæt på dyrene. Dyrepasseren var rigtig god til at indrage ham i dagens opgaver en stolt og meget glad dreng der smilede fra øre til øre da vi kørte hjem

14 września 2024

Dejligt sted

Dejligt sted, med super stemning. Man mærker tydeligt at stedet drives af ildsjæle, der brænder for hvad de laver! ❤️❤️❤️

3 września 2024
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse i en hyggelig…

God oplevelse i en hyggelig familievenlig zoo. Dejligt at man kan komme helt tæt på mange dyr og med de engagerede dyrepassere ved præsentation af dyrene. Dog var vi ikke så glade for den høje musik ved indgangen og i café området

24 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ægte, personlig og skøn oplevelse.
Vi var afsted 5 voksne og 2 børn.
Dyrene interagere med dyrepasserne på en så positiv måde. Man kan tydeligt mærke at dyrene ikke er bange eller utilpasse ved de besøgende men tværtimod nysgerrige og trygge ved folk.
Personalet og især hende som holdte show og fremviste fugle var simpelthen SÅ imødekommende og god. Vi fik en helt særlig oplevelse efter showet, med at holde ugle og frømund. Det var uforglemmeligt og unikt. Min mor som i mange mange år har drømt om at være tæt på en abe, fik sin drømt opfyldt, i jeres fantastiske abegrotte. Og både børn og voksne fik fodret de smukke og søde ræve. Ja selv jeres påfugle kommer tæt på og er nysgerrig 🥰😍
Tak for en skøn dag. 🌷
Vi glæder os så meget til i kommer til Guldborgsund- De først årskort er i hvertfald solgt på forhånd 😊

11 sierpnia 2024

FANTASTISK PARK😍

Fantastisk park…. Så sødt personale og parken er pæn og ren. Dyrene har det godt og trives

HELT KLART ANBEFALES VIDERE😍

10 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej