Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag blev uppringd och fick muntliga uppgifter om ett böttre avtal slarvigt redovisade för mig. Jag bad att få det hemskickat som offert för att kunna jämföra. Det gick inte. Istället kom det ett avtal... Zobacz więcej
Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är v... Zobacz więcej
Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Dane kontaktowe
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Szwecja
- 0854060570
- help@pamind.se
- www.pamind.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Inte seriöst
Försöker sälja tjänster som är sämre än de man redan har, så allt man får av detta är att bli uppringd av telefonförsäljare.

Otroligt bemötande
Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och service jag någonsin fått. Skulle helt klart rekomdera dessa speciellt om det är av samma karaktär som denna snubben. Riktigt bra! (Han ser kundens behov och jobbar därefter.)

Odpowiedź od Påmind
Omöjliga att bli av med.
Påminds försäljare har nu hört av sig två gånger om att dom har kontaktat mina elbolag trots att jag fått bekräftat att mitt konto har raderats för över en månad sedan. Verkar vara väldigt svårt att bli avregistrerad i deras register...
Mycket oklart vilken fullmakt som använder efter man har avslutat sitt konto hos dem.
Jag har kontakta deras kundtjänst om detta men får ingen återkoppling, så undvik att skapa ett konto om ni kan.

Bästa appen jag installerat
Faktiskt en av de bästa appar/tjänster jag installerat. Inget krångel - precis som det ska va!

Odpowiedź od Påmind
De utger sig för att kolla upp avtal…
De utger sig för att kolla upp avtal och nosa upp erbjudanden som är bättre, antingen hos samma bolag eller konkurrenterna.
I själva verket verkar de bara dela ut ens nummer till säljare, utan att kolla upp om erbjudandet är bättre än det du har.
Ett försäkringsbolag ringde och erbjöd mig en försäkring som var ca 60% dyrare än den jag har, och med väsentligen lika villkor, eller motiverade iallafall inte på något det högre priset jämfört med - och det här är ju det påmind påstår sig kränga - min nuvarande försäkring.
Varför skulle jag vilja ta ett sånt j*a samtal?

ANVÄND INTE PÅMIND
Var I kontakt för 4mån sen med påmind efter jag fick ett till abonemang efter dem inte kunde avsluta mitt förra (Comviq var lika förvånade som jag) efter att ha haft kontakt och jag har skrivet i mail att allt är makulerat så får jag nu en ny faktura. PÅMIND har alltså fixat 3 gratis månader hos det nya abbonemanget och kallat det fixat.
Sjukt oseriöst företag som bara vill tjäna pengar undvik!

Fruktansvärda telefonförsäljare
Fruktansvärda telefonförsäljare, har ringt 2-3 gånger flera dagar i veckan. Otroligt irriterande!!

Odpowiedź od Påmind
Vår partner Enklare är experter på…
"Vår partner Enklare är experter på privatlån och kommer kontakta dig i veckan..."
Nej tack. Sluta upp med sån här sk1t.

Tack Påmind!
Vill tacka för den här tjänsten som fick mig att upptäcka att jag betalat för 2 bilförsäkringar (!) (Försäkringsbolaget hade inte sagt upp den andra enligt överenskommelse) jag har alltså betalat 700 kr i mån för mycket i 7 månade - men ska nu få tillbaka pengarna! Tack Påmind!

Suveränt verktyg för utgiftsreduktion
Mycket bra att ha allt samlat på en plats, lätt att jämföra och matcha pris på lån, försäkringar och abonnemang. Har redan sänkt mina kostnader och kommer kunna göra ännu mer framöver. Liten insats i form av kunskap, tid och engagemang i dina olika utgifter krävs men det mesta går per automatik och är utan det minsta tvivel värt det.

Superbra idé
Superbra idé! Gratis! Bra med påminnelse när avtal ska förnyas. Lätt att glömma annars. Ingen nersida, bara uppsida eftersom de kommer med förslag som jag själv väljer om jag vill ha eller inte. Blir nog fler och ännu vassare erbjudanden ju fler som går med.

Odpowiedź od Påmind
Känslan är som att prenumerera på…
Känslan är som att prenumerera på reklam och påträngande telefonförsäljare.
De ringer upp och svamlar, utan någon klarhet om de faktiskt kunnat fixa något bättre. Jag säger att jag inte har så lång tid att prata och flera minuter går utan någon som helst konkret information om vad samtalet gäller. Efter ett tag slutar jag svara "ja" till varje fråga och då lägger de på luren.
Har inte fått något bättre erbjudande, men som sagt så ringer de ändå, och de är faktiskt mer obehagliga än vanliga telefonförsäljare. Att ringa upp med erbjudanden kanske fungerar ekonomiskt, men det känns väldigt 1900-tal och de kommer inte kunna behålla mig som kund med sånt trams.
Vidare finns det begränsningar i deras plattorm. De påstår att jag inte är kund hos ett företag där jag är kund. Det är för att deras plattform inte kan hantera alla möjligheter som finns och det finns inte tillräckligt med svarsalternativ.

Odpowiedź od Påmind
Så skönt att slippa ringa runt själv!
Så skönt att få hjälp att någon annan håller koll på och påminner om att nu kan du få ett bättre avtal hos någon annan eller hos befintlig leverantör. Har sparat tusenlappar på att använda Påmind!

Bra tjänst
Bra tjänst. Enda negativa är att de i dagsläget inte kan hjälpa en med företagsabonnemang, men det kanske ändras i framtiden.

Odpowiedź od Påmind
Bra att bli påmind om att byta till…
Bra att bli påmind om att byta till billigare alternativ när det finns

Odpowiedź od Påmind
Skräp-tjänst (en så länge)
Skräp-tjänst (en så länge)
Kan inte ge några bättre avtal och erbjudandena från andra leverantörer är sämre av vad jag redan har.
Svaret från Påmind.se när jag tar upp min besvikelse:
Tack för att du hör av dig och delar med dig av din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter kring din kundupplevelse.
Återkom gärna om du har någon fråga eller fundering!

Odpowiedź od Påmind
Skönt att någon har koll på mina avtal åt mig. Jag fick en rabatt från min mobiloperatör utan att göra någonting. Dessutom bytte jag elbolag och det blev mycket billigare. Tack!
SKönt att slippa bry sig om alla avtal

Doświadczenie Trustpilot