Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Besøgte Torvehallernes Palaeo bar i dag. Sødt personale uden madbaggrund, der serverer standardretter ( fik en wrap) sådan lidt sjusket og uden sans for den synsmæssige oplevelse. Selvom vi fik mål... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for høj ifht, hvor mæt man bliver og hvor meget tilbehør, der er. Efterspørger øko kød og pro... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dårligt. Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, d... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Så tænkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter første fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vælge noget, dette bliver mi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Skuffende oplevelse

Lidt skuffende fornøjelse i torvehallerne. Grisewraps jeg prøve var faktisk ok. Lille i forhold til prisen . Kylling i karry jeg prøvede, levede slet ikke op til det den skulle. Fik ikke blomkålsris så der står den serveres med og heller ikke nogen kokosflager. Meget skuffene. Smagen af karry og kokosmælk havde jeg svært ved at smage. Den havde den stærke smag karry kan give hvilket var godt, men ingen karrysmag. Hele smags oplevelsen blev overgået af en syrlig smag så måske var æblerne.Og så det da spild af papkasse at servere så lidt i så stor en kasse , så kan man da sagtens servere det i mindre kasse. Prisen synes jeg så var lidt høj, da man ikke ved og det er økokød eller frilands kød der bruges. Er det øko ja så er prisen ok men er det frilands så burde prisen måske være 10-15 kr mindre. Der blev gjort opmærksom på at det var økologiske æg, hvilket er godt , men der skal sku stå et sted så man kan se hvad kød der bliver brugt. Og betjeningen kan kun blive bedre, 3 piger der ikke virkede som om det var der de gad være. Så heller spare pengene og lave det selv så man får det der skal på og med øko eller frilands kød

22 września 2014
Opinia niezależna
Logo Palaeo

Odpowiedź od Palaeo

Oceniono na 3 z 5

Fremragende mad, men sikken et svineri

Vi besøgte Palæo i Torvehallerne, 21/8-2013. Maden og den medfølgende juice var som forventet rigtig lækker, men føj hvor var der svinet overalt i baren. Det er mig en gåde, hvordan fødevarestyrelsen kan se stiltiende til (hvilket den foregående rapport da også prikkede til). Vi var imidlertid voldsomt sultne og *ville* prøve, så vi valgte, trods uhumskhederne, at købe en wrap og kommenterede da også omgivelserne for betjeningen, der dog kun havde skuldertræk til svar. Både bag disken og foran, var der affald overalt på gulvet. Disken var snasket og borde og stole foran baren overbemøjede - til frokost på en hverdag! Som salt i såret, var betjeningens teknik med at spørge til om der skulle dels det ene, dels det andet i juicen, uden at informere om at det forøvrigt koster ekstra, temmelig ucharmerende.

Egentlig burde oplevelsen kun give anledning til én stjerne, men smagsoplevelsen alene trækker mig op på tre. Tænk hvad det kunne blive til, hvis de tog hygiejnen alvorligt.

13 września 2013
Opinia niezależna
Logo Palaeo

Odpowiedź od Palaeo

Hej Thomas,

Jeg beklager meget at der har været enormt rodet oppe i Torvehallerne på det tidspunkt du besøgte os, desværre havde vi ikke nogle runner den gang om sommeren og der har været så travlt at personalet desværre ikke har kunne følge med det lavede vi om på i sommers og det fungerede rigtig godt. Jeg håber du kommer og besøger os igen og giver det en chance da jeg mener vi er blevet MEGET bedre på denne front og vores mad og menukort er kun blevet bedre siden du sidst besøgte os :)

god dag,

mvh,

Peter Emil Nielsen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej