Pas på prisen! Købte et krydstogt til 14000kr 10 dage senere koster det 9.800k og der er 1 1/2 mdr inden vi rejser. Så spar penge og køb i sidste øjeblik. Kan intet gøre, østerlindet siger at jeg s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk ferie, hvor vi boede på 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom på den måde rundt og se hele øen. Et par dage i bjergene kan på det var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Øster Lindet var fantastiske til at guide før rejsen hvor vi var til Formel 1 og efterfølgende Krydstogt på Costa Toscana i Middelhavet. Og opholdet i Santa Susanna, Formel 1, Krydstogt og alle udfl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Et krydstogt hvor det meste fungerede som det skulle. Især rederiet havde styr på ALT.

Odpowiedź od Øster Lindet
Vores første krydstogt.. Alt var perfekt så det bliver ihvertfald ikke vores sidste.

Vi, en familie på 8 personer i alderen
6-66 år som har haft en pragtfuld tur som er arrangeret af Øster Linnet Rejser, til Mauritius. ALT klappede 👏🏻
Hotellet med All inklusive var skønt.
Vi fløj med Turkish Airlines som vi helst flyver med.
Udturen var ikke så god som hjemturen.
Dette skyldes at det var et ældre fly ud med dårligere benplads og et nyere og større fly hjem med rigtig fin benplads.

Odpowiedź od Øster Lindet
Før afrejse var information ikke særlig god, skulle ringe og spørge hele tiden. Rejsen varede 3 uger og allerede efter en uges varighed fik vi et "velkommen hjem" spørgeskema, altså ikke styr på tingene. Billetter blev bestilt i januar og rejsen var i oktober, til trods for det, var flybilletter bestilt som gruppe billet, hvilket betød at min mand og jeg fik flybilletter i hver sin side af flyene og med 15 rækkers mellemrum og vi rejste IKKE som gruppe. Da flyene var fulde kunne vi ikke bytte. DÅRLIG service fra Øster Lindet.

Odpowiedź od Øster Lindet
Herlig rejse, men med alt for meget dejlig mad!!!! 4kg på!!!
Meget betagende med afskeden fra Flåm med levendeorkestermusik!

Odpowiedź od Øster Lindet
meget fin kabine med balkon. super mad og meget venlig betjening.

Odpowiedź od Øster Lindet
Vi købte et Cruise hos Øster Lindet via en SPOTdeal, alt klappede og vi har været super tilfredse med Øster Lindet og havde en fantastisk tur, det er ikke sidste gang vi bruger Øster LIndet.

Odpowiedź od Øster Lindet
Deltog kun i et arrangement for krydstogt i København en enkelt dag.
Guiden var ny og deltog ikke i noget omkring fremvisningen af skibet som blev klaret forbilledligt af rederiet som også bød på fin forplejning som en del af arrangementet. Øster Lindet havde skriftligt gjort gældende at der ville blive tildelt rabat beviser efter deltagelse. Guiden var totalt uvidende ved direkte forespørgsel, men ville give besked i Øster Lindet som kunne kontakte deltagerne efterfølgende via mail. Nu knap 3 måneder senere har Øster Lindet fortsat ikke reageret og levet op til egne løfter. På trods af sagens ringe størrelse må jeg betragte virksomheden som ikke at have orden i egne sager og vil sandsynligvis vælge anden operatør ved næste rejse.

Odpowiedź od Øster Lindet
krydstogt , dejlig tur kan anbefales,
minus, meget støj på skibet lydniveau højt

Et godt cruise med Costa Favolosa,,fra København til Savona,Italien
kangodt anbefales.

Odpowiedź od Øster Lindet
Østerlindet er et super godt og hjælpsomt rejseselskab, vi har været på 4 krydstogter , som vi har købt igennem Østerlindet. Alt har bare været så godt , god kommunikation og alle informationer har været korrekte.
Vi er så glade for Østerlindet , og kan varmt anbefale dette selskab.

Odpowiedź od Øster Lindet
Fantastisk krydstogt, valg af hotel i Miami inden afsejling var under middel.

Odpowiedź od Øster Lindet
Altid glade og hjælbsom, gode oplevelsen. Venlig hilsen. Dennis Grube.

Odpowiedź od Øster Lindet
Ø.L. skrev i vores rejsebrev at vores bagage kunne opbevares et bestemt sted i Barcelona
Hverken taxichaufføren eller os kunne finde adressen
Dårlig information til at finde skibet, ingen adresse

Odpowiedź od Øster Lindet
Østerlindet /Mikkel er altid parat til at hjælpe, hvis der opstår problemer 😊

Fin, fin oplevelse.
Fint med busforbindelse fra København til Kiel (hvorfra sejlturen startede) med stop under vejs.
Hjemkomst med fly til København, men ingen bus retur til Jylland !!!!

Odpowiedź od Øster Lindet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.