Ørskov Begravelsesforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bedemand Birgitte fra Ørskov Begravelse er meget professionel og kompetent. I hele forløbet har Birgitte været imødekommende og empatisk. Det var en mindeværdig udsyngning fra eget hjem med præst og b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor tak til Ørskov Begravelsesforretning. Heldigvis ikke hverdag man får brug for en bedemand, ( bedekvinde ) men når det så sker er det vigtigt man sidder overfor en ordentligt person som giver s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dødsfall i familien i Danmark som vi måtte ta hånd om. Brukte Google for å finne et byrå i nærheten. Fikk meget raskt svar og et godt møte med Ø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun give Ørskov Begravelsesforretning vores varmeste anbefaling. Fra den første samtale til den sidste praktiske detalje blev vi mødt med stor professionalisme, omsorg og respekt. Michae... Zobacz więcej

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Ørskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & Holbæk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelægge en personlig og mindeværdig afsked. Økonomisk overblik, bæredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nøgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

151 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Ørskov var der, når vi havde brug for det, ordne blomsterne flot på kirkegården. var god til at give familien plads og holde sig i baggrunden. Men alligevel sikre at alt forløb til vores fulde tilfredshed.
De bedste anbefalinger.

9 marca 2022

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Anton. Det glæder os, at du og familien føler at jeres bedemand, Caroline evnede både at støtte op, men også at give jer plads i forløbet. Vi takker for de rosende ord.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og betjening ved min…

Fantastisk service og betjening ved min mor Gerda Fogtmann s bisættelse. Meget professionelt og nærværende. Tilgængelig og altid til at få fat på.
Ordnede alt i forbindelse med bisættelsen og tog sig den tid der var brug for.
Prisen yderst rimelig og ingen salg blev os påduttet.
Vores store anbefaling.
Jytte Bolander

27 lutego 2022

Kære Jytte
Det glæder mig meget, at du har fået en positiv oplevelse ved at bruge Ørskov som bedemand i forbindelse med din mors bisættelse.
Det er også rart at vide, at du ikke har følt, at du er blevet påduttet nogle unødvendige ekstra udgifter eller køb.

Ørskov Begravelseforretning

Ørskov, formåede at give mig fuld tillid til at alt omkring min fars bisættelse blev ordnet og at det blev udført som ønsket. Birgitte var super til at gøre deres priser gennemsigtige og tog sig den tid der skulle bruges. Birgitte var god til at komme med andre forslag hvis jeg kom i tvivl. Jeg kan kun anbefale Ørskov!

13 lutego 2022

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Ditte. Det er utrolig vigtigt for os, at du i processen omkring at arrangere et 'farvel' har en følelse af både tillid og tryghed. At min gode kollega, Birgitte, så ydermere også har kunnet komme med alternativer til dine oprindelige ønsker, er virkelig dejligt at høre.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service i forbindelse med…

Fremragende service i forbindelse med vores fars begravelse. Nemt og smidigt og Ørskov ordnede alt det praktiske.

8 lutego 2022

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Henrik. Tak for dine pæne ord, som vi takker mange for.

Oceniono na 5 z 5

I en særledes svær tid blev vi taget…

I en særledes svær tid blev vi taget meget kærligt hånd om af Caroline fra Ørskov Begravelsesforretning i Holbæk. Caroline og Ørskov har været der for os hele vejen igennem, så vi havde overskud til vores sorg og gøre afskeden smuk.

7 lutego 2022

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Christina. Det er dejligt at høre, at du og familien har følt jer i trygge hænder hos min gode kollega, Caroline.

Professionel og empatisk

Professionel og empatisk hjælp og vejledning. Kan varmt anbefales!

20 stycznia 2022

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Tak for din pæne anbefaling.

Alt var planlagt

Alt var planlagt og ok så ingen klager her fra

13 stycznia 2022

Tak for stjernerne.

Oceniono na 5 z 5

Caroline Jensen fra Ørskov…

Caroline Jensen fra Ørskov Begravelsesforretning gav os en professionel og rigtig god service. Jeg kan klart anbefale dette firma til andre når man skal træffe de svære valg efter ens kære
Heidi Wulff Madsen

7 stycznia 2022

Kære Heidi.
Det, at du oplever, at vi har optrådt både professionelt og med en god service er absolut det bedste kvalitetsstempel, vi kan få.
Mange tak.

Oceniono na 5 z 5

Stor anerkendelse i forbindelse med min moders død

I forbindelse med min moders død, faldt valget på Ørskov.
Vi havde en rigtig god oplevelse med bedemanden. Vores første samtale var meget empatisk og anerkendende. Rikke havde helt klart en fornemmelse af hvad vi havde brug for og hvilken sorg vi var i. På fornemmeste vis, gennemgik hun muligheder og procedure, priser m.m, så intet kom bag på os.
Hun er rigtig god til at være i rummet hvor der er sorg, og på fornemmeste vis alligevel for os igennem alt det praktiske med en super god vejledning. Havde ikke på noget tidspunkt en opfattelse af at der var en tidsmæssig baggrund. Da den afdøde skulle lægges i kisten, var vi ikke helt klar. Bedemændene sagde vi skulle give os tid, de ventede i bilen til vi var klar.
Det var en rigtig fin og smuk oplevelse.
I kirken gjorde Ørskov alt for at yde den bedste og mest professionelle hjælp.
Vi er hele tiden løbende blevet orienteret og rådgivet. Der er fulgt op på aftaler. Alt i alt en kæmpe Tak og ros til Ørskov Begravelsesforretning.
Tak for jer og jeres hjælp.
Dorte og familie

4 stycznia 2022

Kære Dorte og familie.
Det er meget svært ikke at blive bare en lille smule stolt over alle roserne, som du har taget dig tid til at give os alle i Ørskov.
Det var en god samtale vi havde, og selvom I var mange tilstede, så var I også gode til at holde fokus på samtalen. Det betød, at det ikke var svært at rådgive jer, og derfor faldt mange ting helt naturligt i hak for os alle.
At tingene så også senere hen faldt på plads på bedste vis, kan vi nok alle takke hinanden for.

Meget kompetent personale

Meget kompetent personale. I en svær situation fik vi mange gode råd og vejledning og ikke presset på nogen måde. Alt blev tilrettelagt efter vores eget ønske.
Vi følte os i de bedste hænder hele vejen igennem.
Stor ros og kan anbefales

2 stycznia 2022

Kære Lisbeth.
Vi er utroligt glade for, at I har følt jer godt behandlet fra første færd, da det er af stor betydning, at I pårørende føler, at I kan sige både til og fra i processen, med at få en bisættelse arrangeret.

Oceniono na 5 z 5

1. klasses personlig vejledning, produkter og priser.

Jeg mistede min elskede mand d. 08.12.2021 efter længere tids alvorlige sygdomme. De sidste ca. 3 ugers indlæggelse var ubeskriveligt hård for os begge.
Jeg havde fået at vide gennem min veninde, som 2 gange tidligere havde taget Ørskov Begravelsesforretning, Vig (Birgitte Poulsen) (til sine forældre), at det var 1. klasses under hele forløbet.
Det kan jeg bestemt sige ja til.
Jeg fik en professionel behandling, og den smukkeste begravelse, hvor ALT var perfekt til mindste detalje.
Jeg kan kun varmt anbefale firmaet til andre.
Helen Nielsen
Fårevejle Stationsby

28 grudnia 2021

Kære Helen.
Mange tak for din anbefaling af vores firma.
At blive omtalt som 1. klasses er en stor ting for os, da vi virkelig stræber efter at give jer pårørende intet mindre end en 1. klasses 'helhedsoplevelse'.
Når det så lykkedes, og vi bliver rost for det, så har det virkelig stor betydning for os alle.

Ørskov er de bedste !

Caroline, Birgitte samt chauffører får vores allerbedste anbefalinger. De var nærværende, empatiske og dybt professionelle igennem hele forløbet.
Samtalen med Birgitte var god og nærværende.
Begravelsen forløb fuldstændig gnidningsløst og som planlagt. Alt foregik i en rolig og behagelig stemning.
Der var ikke det mindste pres for at købe flere ydelser end nødvendigt.
Vi har brugt Ørskov mange gange og vil altid gøre det i fremtiden også.

22 grudnia 2021

Kære Tine.
På vegne af både Birgitte, Caroline og vores chauffører vil jeg takke mange gange for din anbefaling af Ørskov.
At du føler at alt er forløbet gnidningsløst og i et roligt og behageligt tempo, har stor betydning for os alle i firmaet.

dybt professionel

dybt professionel, og tog virkelig meget hensyn til vores sorg.
De er meget empatiske.
Tog sig ualmindelig god tid til at høre på vores ønsker, både I forhold til farver, kiste, urne.
I kappellet var Rikke meget forstående for vores gående ind og ud i forhold til hvad vi kunne holde til.
og hun/de havde virkelig gjort vores mor rigtig smuk
Så de kan varmt anbefales
Ps jeg havde undersøgt andre firmaer, men er glad for at jeg valgte dem
pps vores gravstensmand fortalte efterfølgende, at ville aldrig havde vagt andre end dem i Holbæk

14 grudnia 2021

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Linda. Jeg og Ørskov takker for din anmeldelse her på Trustpilot. Det varmer at høre, at du synes, at vi er både professionelle og empatiske, da det nok er de to ord som betyder mest i forhold til vores arbejde og i forhold til jer pårørende.
Det var en glæde at kunne hjælpe jer.

Oceniono na 5 z 5

Super service fra start til slut

Behageligt møde med Michael som er yderst kompetent og ved hvad det handler om.
Udførte alt som aftalt, og vi kan kun anbefale

10 listopada 2021

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære John. Tak for dine pæne ord om Michael (ejer af Ørskov), som jo må siges at være 'gammel i gårde' og derfor også fremstår, som en både kompetent og behagelig bedemand. Også tak for din anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service fra Rikke som hjalp…

Rigtig god service fra Rikke som hjalp os. Alt blev helt efter vores ønske. Vi har aldrig brugt andre end Ørskov begravelsesforretning og vil fortsat gøre det.
Tak for hjælp i en svær tid

26 października 2021

Kære Dorthe.
Jeg ved om nogen, at I pårørende befinder jer i en svær og uoverskuelig situation, når I mister et familiemedlem.
Derfor er jeg hver gang, på en mission for at give jer den allerbedste service, det er mig muligt.
Jeg synes, at vi sammen fik taget nogle rigtig gode valg, og vil selvfølgelig altid stå til rådighed, hvis du/I igen får brug for en bedemand.

Et supergodt forløb

Et supergodt forløb. Jeg kan på det varmeste anbefale Ørskov Begravelsesforretning.

5 października 2021

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Kære Klaus. Tak for din anbefaling af Ørskov Begravelse. Den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Professionel, erfaren, god social forståelse og god situationsfornemmelse

Super god oplevelse. God service, stor tilgængelighed, god social forståelse og god situationsfornemmelse. Bedemanden (kvinden) fra Ørskov Begravelse udviste stor erfaring og fik en svær sag til at glide let.

3 września 2021

Kære Malte.
Ørskov takker mange gange for dine fine ord til vores super gode kollega Birgitte, som var jeres 'bededame'. Det er dejligt, når I pårørende kan få vendt en trist situation til noget (næsten) positivt. Eller som du selv skriver 'en super god oplevelse'.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun sige af hjertet tak

Jeg kan kun sige af hjertet tak! Alt blev udført med den dybeste respekt, fra det sekund Caroline trådte ind i hjemmet og var henne og hilse på hos min mor, som lå så fint og fredfyldt i sengen og helt frem til dagen hvor min elskede mor blev bisat <3. Caroline gjorde en hård tid til en nem og smuk tid og det vil jeg aldrig glemme hende for. Lige inden vi selv skulle gå ind i kirken, sørgede hun også lige for jeg huskede de blomster vi skulle ligge på kisten til sidst. Tak for dig og for jer! <3

16 sierpnia 2021

Kære My.
Tak for al din ros til især Caroline.
Du har helt ret i, at hun er en super dygtig bedemand, og det glæder os, at hun har været med til at give dig en positiv oplevelse i forhold til din mors bisættelse.

Fungerede godt

Det fungerede, de ting vi havde aftalt fungerede, til tiden og på en ordentlig måde, prisen holdt, god vejledning

26 lipca 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej