Ørskov Begravelsesforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Stor tak til Ørskov Begravelsesforretning. Heldigvis ikke hverdag man får brug for en bedemand, ( bedekvinde ) men når det så sker er det vigtigt man sidder overfor en ordentligt person som giver s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har været utrolig glade for og tilfredse med Michael Ørskov Begravelsesforretning. Michael er et utrolig rart og ordentligt menneske, som formår at skabe stor tryghed fra start til slut. Alt funger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun give Ørskov Begravelsesforretning vores varmeste anbefaling. Fra den første samtale til den sidste praktiske detalje blev vi mødt med stor professionalisme, omsorg og respekt. Michae... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dødsfall i familien i Danmark som vi måtte ta hånd om. Brukte Google for å finne et byrå i nærheten. Fikk meget raskt svar og et godt møte med Ø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Ørskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & Holbæk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelægge en personlig og mindeværdig afsked. Økonomisk overblik, bæredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nøgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

150 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt kørte efter bogen og vores…

Alt kørte efter bogen og vores forventninger

28 czerwca 2023

Kære Johnni,
Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger. Det sætter vi meget stor pris på, at du har taget dig tid til at videreformidle.

Behagelig samtale

Behagelig samtale, godt overblik over muligheder og god rådgivning om forløbet. Samtidig enkel og fin bisættelse.

29 maja 2023

Odpowiedź od Ørskov Begravelsesforretning

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det sætter vi meget stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god behandling med fornemmelse…

Rigtig god behandling med fornemmelse for hvordan man behandler folk i sorg. Ikke for meget og ikke for lidt bare lige spot on. Tak til Rikke

25 kwietnia 2023

Kære Cathrine,
Jeg takker mange gange for de rosende ord.
Det er virkelig rart, når jeg også selv har en fornemmelse af, at her passede kemien bare helt rigtigt.
Mange hilser fra Rikke i Ørskov

Det sidste farvel.

Bedemanden havde god tid og vi følte ikke at vi blev presset til at købe noget, vi ikke selv synes vi havde brug for. Bedemanden var god til at forklare og til at lytte.

7 kwietnia 2023

Kære Gitte
Tak for de pæne ord vedr. den service, I føler, I har fået. Vi vil aldrig presse vores pårørende til at købe noget de ikke føler de har brug for, så dejligt at det heller ikke har været oplevelsen for jer.

Oceniono na 5 z 5

Professionel og empatisk med alle detaljer i orden

Signe Vinding fra Ørskov Begravelsesforretning var bedemand da min far døde i April. Hun gav god detaljeret vejledning og hjalp med at forløbet gik perfekt. Hun stod til rådighed på alle tider af døgnet også selvom hun havde ferie, hvilket var meget betryggende, specielt da jeg bor i USA. Hun kan varmt anbefales.

20 kwietnia 2023

Kære AM
Tak for de pæne ord om Signe og den service hun evnede at give dig, selvom hun havde ferie på pågældende tidspunkt.
Med venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Oceniono na 5 z 5

Michael var hurtig og meget dygtig ……

Michael var hurtig og meget dygtig … tog sig god tid så vi alle var meget trygge ved at overlade denne sidste tur til ham og hans firma … kan varmt anbefale Ørskov begravelses forretning

20 kwietnia 2023

Kære Ole,
Vi er meget glade for de fine ord, du har skrevet om Michael og Ørskov Begravelse. Vi kan altid bruge anbefalinger fra vores pårørende, så tak for dem.

Vælg Ørskov

Nr man som pårørende har brug for en bedemands hjælp 2 gange inden for 5 måneder, er det fantastisk at kunne hente hjælp hos Michael Ørskov. Det er trygt , rart, empatisk og professionelt. Der er plads til det praktisk i stille og roligt tempo. Vælg Ørskov.

5 kwietnia 2023

Kære Naja,
Vi er meget glade for at kunne være behjælpelige, men håber ikke, at du behøver vores hjælp i lang tid fremover.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt møde med bedemanden

Rigtig godt møde med bedemanden, ingen pres til at tilkøbe ekstra ydelser. God og venlig information hele vejen rundt.

4 marca 2023

Kære Lis,
Det lyder som om, at du/familien var på rette bølgelængde med jeres bedemand, hvilket vi ser som en utrolig vigtig ting. God kommunikation er guld værd for både familie og pårørende.
Med venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Oceniono na 5 z 5

Ualmindelig god og behagelig…

Ualmindelig god og behagelig hjælp/service i forbindelse med bisættelse.

3 marca 2023

Kære Christian,
Tak for de pæne ord. Vi er altid til hjælp, hvis behovet opstår.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop brugt Ørskov Holbæk efter…

Jeg har netop brugt Ørskov Holbæk efter min mors død og bisættelse - de var så profesionelle og hjælpsomme så det hjalp mig utroligt meget.
Jeg vil varmt anbefale dem til enhver der kommer i samme situation og har brug for et super proff team.

17 lutego 2023

Kære Charlotte
Det er virkelig rart, at dit indtryk af os i Ørskov, er at vi er både profesionelle og hjælpsomme. Det er to tillægsord, som vi værdsætter højt.

Også Ørskov næste gang

Når der er behov for en bedemand næste gang, så ringer jeg til Ørskov.
Alt er fint og ordentligt håndteret, og alt bliver håndteret med passende omsorg.
Tak for en god oplevelse midt i afsked med vores mor.

29 listopada 2022

Kære Peter
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, når/hvis du får brug for os igen.
Vi forsøger altid at være både empatiske og ordentlige, når vi møder vores pårørende. Tak for dine pæne ord.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var så tilfreds med Birgitte fra…

Jeg var så tilfreds med Birgitte fra Vig. Hun var så professionel, og en dejlig person at snakke med.
Hun gjorde det hele til en fin oplevelse, selvom det var på en trist baggrund.
Jeg vil til hver en tid, anbefale Ørskov.

26 grudnia 2022

Kære Janne
Hvor er det dejligt at høre, at du på trods af sorg og tab alligevel føler, at det har været en positiv oplevelse at være i kontakt med en bedemand (Birgitte).

Venligt og professionelt

Vi oplevede en meget venlig og professionel bistand ved bisættelsen af vores mor/svigermor.
Ved forberedelsen på bedemandens kontor blev alt gennemgået og aftalt og med priserne på de enkelte ydelser.
Ved selve bisættelsen bistod bedemanden på en fin og rolig måde.

13 listopada 2022

Kære Carsten
Tak for roserne. De bliver virkelig værdsat, da vi altid forsøger at være både venlige og professionelle i vores bistand.

Oceniono na 5 z 5

Vi har været utrolig tilfredse med det…

Vi har været utrolig tilfredse med det udførte arbejde. Der blev givet god information og samarbejdet for generelt behageligt fra start til slut.

14 listopada 2022

Kære Henriette
Vi gør altid, alt hvad vi kan, for at I, pårørende, får al den information I skal bruge.
At du også oplever, at have fået den service, gør mig rigtig glad.

God oplevelse

Jeg havde en dejlig oplevelse med Signe Vinding i forbindelse med min mors bortgang, der var intet at sætte en finger på, ingen mangler. Vil helt klart anbefale Ørskov til andre.

12 grudnia 2022

Kære Camilla
Tak for anbefalingen af Ørskov som firma og tak for de pæne ord om Signe som bedemand.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk behagelig samtale og forløb…

Fantastisk behagelig samtale og forløb med Michael Ørskov, i forbindelse med at jeg har mistet min kære mor 🌟

10 października 2022

Kære Peter
Kondolerer endnu en gang med din mor.
Det glæder os, at du, trods tabet, føler, at samtalen med Michael var decideret behagelig. Tak for stjernerne.

Oceniono na 5 z 5

En positiv og god behandling i svær…

En positiv og god behandling i svær tid, det kan vi kun være tilfredse med.

3 października 2022

Kære Troels
Det glæder os meget, at I føler, at I har fået både god og positiv behandling i en svær tid. Det bestræber vi os altid på.

Oceniono na 1 z 5

Alt gik godt.

Alt gik godt.
Lige indtil, at den bededame der var her, lod sig løbe over ende, af et par af børnene, i forbindelse med udlevering af urnen, og ikke forstod hvad der ramte hende.
Hun forstod heller ikke min vrede over, at hun klokkede i det, selvom en eller anden havde advaret hende om, at det nok ville ske. Faktisk virkede hun irriteret og småfornærmet, over min henvendelse desangående. - Det var først ved min 3. henvendelse, direkte til hendes mobiltelefon, at jeg fik fat i hende.
Heldigvis var kapellet, som stod for udlevering af urnen, enig i at bededamen havde fejlet. Groft. Så de sørgede for, at det var mig, som nærmeste pårørende og anmelder, der fik besked, ikke andre.
Det ville i øvrigt klæde Rikke, at tage ansvar for sin efterladenhed, i stedet for, at prøve, at tørre den af på sine kollegaer.

20 października 2022

Kære Henrik,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse vedr. udlevering af urnen.
Jeg har talt med kapelmedarbejderen, som har haft med sagen at gøre, og hun oplyser, at hun har sendt mail til både dig (som anmelder) og afdødes datter, helt som aftalt.
Vi har dog nu aftalt en endnu tydeligere kommandovej fremadrettet, så der ikke opstår mulige misforståelser fremover.

Oceniono na 5 z 5

jeg havde en rigtig god oplevelse

jeg havde en rigtig god oplevelse. de var venlige og det gik godt efter omstændighederne tusind tak

8 sierpnia 2022

Kære Pia,
Det glæder os, at du har haft en god og positiv oplevelse med Ørskov på trods af din sorg.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej