OneWay by Brenderup Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det var enkelt att boka och en bokningsbekräftelse skickades direkt. Jag behövde avboka då planerna ändrades och jag bokade om till annat datum, det fungerade också perfekt. Släpet var rent inuti, st... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Försökte boka på webben, men när jag valde upphämtningsstation gråades den återlämningsstation som jag ville ha ut. Då fick jag ringa istället, och det gick mycket bra, ingen telefonkö och effektiv h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter strul med vinterdäck och otrevlig personal på OKQ8 så löstes ett nytt släp av One Way, tyvärr blev det att vi fick ställa in flytten pga hjälpen att packa ur hade inte tid att vänta 2,5 tim... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lätt att boka via hemsidan. Fantastisk bra tjänst med att man kan hyra och släppa vart man än befinner sig i landet. Åkte själv ca 125 mil pga en flytt. Bokade en extra large släp där man kan stå ra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Sprzedawca przyczep wielofunkcyjnych

Napisane przez firmę

Hyr släp här - lämna där! Har du stor last och lång körsträcka är det bekvämt med en släpvagn - särskilt om du slipper återlämna där hyrde den. Du kan hyra, hämta och återlämna din Oneway-släpvagn på 110 olika platser i Sverige. Tanken är lika enkel som funktionen: Du ska transportera en större last en längre sträcka, enbart i en riktning. Då tycker vi att du ska slippa åka tillbaka till starten för att återlämna den tomma släpvagnen. Med Oneway hyr du en släpvagn vid resans början och återlämnar den vid resans slut. Våra släpvagnar har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet. Bakom Oneway står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 40 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

Vi förenklar din flytt

Napisane przez firmę

Tanken är lika enkel som funktionen
Släpvagnar från Brenderup
Våra släpvagnar är av varumärket Brenderup. De har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 933

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bra och smidigt från bokning till…

Bra och smidigt från bokning till återlämning

25 lipca 2026

Hej.

Stort tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst.

Oceniono na 5 z 5

Fick fin och trevlig hjälp per telefon …

Fick fin och trevlig hjälp per telefon ! En mycket tålmodig och snäll kvinna som förstod min frustration när jag försökt boka digitalt… mvh Anneli.K.

25 lipca 2026

Supersmidigt

Supersmidigt, allt från start till målgång 🏁

19 lipca 2026

Oceniono na 1 z 5

Dom bokar om storleken på släpet

Dom bokar om storleken på släpet bara dagar innan, vilket gör det omöjligt att planera. Anledningen är att det är en ”preliminär bokning” du gör när du bokar och lösningen för mig, enligt kundtjänst, va att boka av helt enkelt. Helt värdelös hemsida och kundtjänst.

28 lipca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback. När man gör en bokning hos oss så är den som sagt preliminär då vi behöver se över så att det finns släp och om inte, försöka få dit släp i tid. Om det inte går så behöver vi byta storlek på bokningen så du som kund ändå får ett släp. Allt om den preliminära bokningen står på vår hemsida och i det första bekräftelsemejlet man får!

Ytterst behjälpliga

Snabba svar, vänligt bemötande och ytterst behjälpliga.

Oceniono na 2 z 5

Dåligt system att behöva vänta på en…

Dåligt system att behöva vänta på en bekräftelse att släpet verkligen finns. Vilket jag inte förstod att jag skulle behöva göra då jag fått en mailad bekräftelse på min bokning.
Dessutom dyr hyra. Jag kommer att försöka lösa framtida transporter på annat sätt.

21 lipca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Tack för din recension. När man bokar så tätt inpå så är det inte säkert att man får den sista bekräftelsen med bekräftat släp direkt, eftersom det inte är säkert att släp finns. Det står också i den första bekräftelsen man får att det är en preliminär bekräftelse!

Välkommen åter!

Oceniono na 4 z 5

I stort bra men Lampa till bak/bromsljus fungerade ej

Lampa till bak/bromsljus fungerade ej, upptäckte det vid avhämtning men ingen åtgärd från OK/Q8.

Rekommenderas

Snabbt, smidigt o prisvärt!

23 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Hyrt flera gånger och har varit smidigt.

Hyrt flera gånger och har varit smidigt.

Första gången

Första gången jag hyrde av er så de vore bra om ni berättade att man måste skanna qr koden. Annars funkade allt perfekt.

19 lipca 2026

Enkelt smidigt och lätt!

Enkelt smidigt och lätt!

Good service

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att boka och mycket flexibelt…

Enkelt att boka och mycket flexibelt med flera alternativa upphämtnings- och återlämningsplatser samt olika storlekar på släpen. Bra och tydlig information via SMS och mejl och släpet var rent och enkelt att koppla. Allt gick bra men minuspoäng till den mottagande bensinmacken som inte visste något om hur man hanterade släp och uthyrning och som tydligen glömde registrera min återlämning så att jag fick en påminnelse och förseningsavgift dagen efter. Det löste sig hyfsat snabbt och jag är jättenöjd med hela upplevelsen.

Bra men dyrt

Trevligt bemötande både vid avhämtning och lämning, men dyrare än vad jag hade hoppats på. Bra att möjligheten att hyra på en ort och lämna på en annan finns.

18 lipca 2026

Smidigt och prisvärt.

Smidigt och prisvärt.

Oceniono na 3 z 5

Denna gång strulade det med att få…

Denna gång strulade det med att få klartecken på typ av hyrd vagn även om et ordnade sig tillslut med en lite mindre vagn från ett närliggande uthyrningsställe. Har tidigare varit perfekt så hoppas det var en tillfälighet.

Hej.
Tack för att du återkopplar till oss.
Vi är glada att det löste sig till slut.

Vi tar med oss din återkoppling i utvecklingen av vår tjänst.

Välkommen åter.

Allt bra!

Allt bra!!!

18 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej