Zobacz, co mówią recenzenci
Allt fungerade som det skulle. Jag kan tycka att det är lite dyrt att hyra släp från er. Viktigt också att ni verkligen underhåller släpen ordentligt regelbundet. Släpet jag hyrde funkade bra men ja... Zobacz więcej
Det var enkelt att boka och en bokningsbekräftelse skickades direkt. Jag behövde avboka då planerna ändrades och jag bokade om till annat datum, det fungerade också perfekt. Släpet var rent inuti, st... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lätt att boka via hemsidan. Fantastisk bra tjänst med att man kan hyra och släppa vart man än befinner sig i landet. Åkte själv ca 125 mil pga en flytt. Bokade en extra large släp där man kan stå ra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hyr släp här - lämna där! Har du stor last och lång körsträcka är det bekvämt med en släpvagn - särskilt om du slipper återlämna där hyrde den. Du kan hyra, hämta och återlämna din Oneway-släpvagn på 110 olika platser i Sverige. Tanken är lika enkel som funktionen: Du ska transportera en större last en längre sträcka, enbart i en riktning. Då tycker vi att du ska slippa åka tillbaka till starten för att återlämna den tomma släpvagnen. Med Oneway hyr du en släpvagn vid resans början och återlämnar den vid resans slut. Våra släpvagnar har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet. Bakom Oneway står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 40 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.
Vi förenklar din flytt
Napisane przez firmę

- Tanken är lika enkel som funktionen
- Du ska transportera en större last en längre sträcka, enbart i en riktning. Då tycker vi att du ska slippa åka tillbaka till starten för att återlämna den tomma släpvagnen. Med Oneway hyr du en släpvagn vid resans början och återlämnar den vid resans slut.
- Släpvagnar från Brenderup
- Våra släpvagnar är av varumärket Brenderup. De har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet.
Dane kontaktowe
Transportvägen 7, 55592, Jönköping, Szwecja
- 0107079595
- info@onewayrental.com
- www.onewayrental.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra service vid upphämtning av vagnen
Allt funkade
Släpet jag hade önskat fanns ej
Släpet jag hade önskat fanns ej. Uppgraderad till en större vagn som inte fanns när den skulle hämtas. Byttes ut till en annan, där elen inte fungerade. Byttes igen till ytterligare en med elfel, men där det fungerade ibland.
Bra hjälp på telefon när webbokningen inte funkade
Försökte boka på webben, men när jag valde upphämtningsstation gråades den återlämningsstation som jag ville ha ut. Då fick jag ringa istället, och det gick mycket bra, ingen telefonkö och effektiv hjälp. Men det hade ju varit bättre om bokningen fungerade korrekt på webben.
Sen ville jag ändra återlämningsstation under hyrperioden och då ringde jag direkt, utan att försöka på webben. Det gick mycket bra igen.
Allt fungerade väl
Allt fungerade väl, från bokning till återlämning.
Enda minuset för min del är att det OneQay inte har något hämta/lämna-ställe i Örnsköldsvik.
Allt fungerade utmärkt med att hämta…
Allt fungerade utmärkt med att hämta och lämna släpet.
Smidigt att hämta och lämna.
Bra släp, smidigt att hämta på en ort och lämna på annan.
Enkelt och smidigt!
Hyra släp - Hyr här, släpp där!
Bokade en extra large släp där man kan stå rakt upp i släppet och packa last!
Rekommenderar starkt. *******
Snabb hämtning och lämning
Snabb hämtning och lämning, enkelt samtal för att flytta dagarna framåt, kunde inte ha gjorts smidigare
Allt fungerade som det skulle.
Allt fungerade som det skulle.
Jag kan tycka att det är lite dyrt att hyra släp från er.
Viktigt också att ni verkligen underhåller släpen ordentligt regelbundet. Släpet jag hyrde funkade bra men jag såg att det var lite brister på uppsmörjning av skruvdetaljer vid kopplingsanordningen samt vid öglor inne i släpet / stängningsmekanismen av dörren till släpet. Borde också vara öglor uppe i släpet, inte bara nere vid golvet. Mvh Erik
Smidigt med god service
Trevlig och bra personal på båda stationerna, smidig bokningsprocess via nätet, släp i mycket gott skick och bra idé för att slippa dra släp i båda riktningarna. Hyrde ett small från Stockholm till Karlskrona.

Odpowiedź od OneWay by Brenderup
När vi skulle hämta vårt bokade släp i…
När vi skulle hämta vårt bokade släp i Danderyd kl 06.00 fick vi veta av personalen att inget släp fick hämtas ut före 07.00. När vi sedan berättat att det gått boka till kl 06 så gick personalen motvilligt med på att lämna ut nycklar. När vi gick ut för att hämta släpet fanns det inget med rätt nr på plats. Vi ringde er kundtjänst och fick då bra hjälp med att boka om till en annan släp dock i Upplands Väsby. Det visade sig att
er kundtjänst inte heller kunde hitta släpet. Vi åkte till Upplands Väsby och där gick utlånandet mycket smidigt och bra. Vi blev försenade med 1 timme vilket gjorde vår dag stressig eftersom vi hade en tid att passa i Borås.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, bra information under bokningsprocessen och gott skick på släpet. Enda minuset var priset som jag tyckte var lite i överkant.

Superservice
Superservice att kunna transportera en lång sträcka och lämna vagnen på destinationen. Bra kommunikation!

Doświadczenie Trustpilot