OneWay by Brenderup Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Försökte boka på webben, men när jag valde upphämtningsstation gråades den återlämningsstation som jag ville ha ut. Då fick jag ringa istället, och det gick mycket bra, ingen telefonkö och effektiv h... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Allt fungerade som det skulle. Jag kan tycka att det är lite dyrt att hyra släp från er. Viktigt också att ni verkligen underhåller släpen ordentligt regelbundet. Släpet jag hyrde funkade bra men ja... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var enkelt att boka och en bokningsbekräftelse skickades direkt. Jag behövde avboka då planerna ändrades och jag bokade om till annat datum, det fungerade också perfekt. Släpet var rent inuti, st... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lätt att boka via hemsidan. Fantastisk bra tjänst med att man kan hyra och släppa vart man än befinner sig i landet. Åkte själv ca 125 mil pga en flytt. Bokade en extra large släp där man kan stå ra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Sprzedawca przyczep wielofunkcyjnych

Napisane przez firmę

Hyr släp här - lämna där! Har du stor last och lång körsträcka är det bekvämt med en släpvagn - särskilt om du slipper återlämna där hyrde den. Du kan hyra, hämta och återlämna din Oneway-släpvagn på 110 olika platser i Sverige. Tanken är lika enkel som funktionen: Du ska transportera en större last en längre sträcka, enbart i en riktning. Då tycker vi att du ska slippa åka tillbaka till starten för att återlämna den tomma släpvagnen. Med Oneway hyr du en släpvagn vid resans början och återlämnar den vid resans slut. Våra släpvagnar har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet. Bakom Oneway står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 40 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

Vi förenklar din flytt

Napisane przez firmę

Tanken är lika enkel som funktionen
Släpvagnar från Brenderup
Våra släpvagnar är av varumärket Brenderup. De har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 933

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Släpvagnen vi bokade hade trasig…

Släpvagnen vi bokade hade trasig katastrofvajer men vi fick en ersättningsvagn väldigt snabbt.

30 czerwca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Stort tack för din recension. Härligt att höra att det löste sig snabbt!

Enkelt och smidigt att boka

Enkelt och smidigt att boka

31 lipca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Stort tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att hämta och lämna

Enkelt att hämta och lämna. precis vad man efterfrågade

26 lipca 2026

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt. Bra service vid upphämtning och smidig återlämning på annan ort. Inga problem. Bra och hjälpsam personal 👍

27 lipca 2026

Lätt att boka

Lätt att boka

30 lipca 2026

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt

30 lipca 2026

Oceniono na 1 z 5

Släpet och upplevelsen var inte som förväntat.

Släpet var i dåligt skick, var otvättat och dåligt servad. Appen var dessutom krånglig, bokningen ändrades och priset under bokningsprocessen ändrades. Dessutom fick vi ett annat släp än vi bokade, vilket ledde till att vi inte fick med allt vi skulle pga lastvikten.

29 lipca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Tack för din recension. Har kikat i bokningen och kan se att ni fick ett större släp än önskat på grund av att önskade storleken inte fanns inne. Vi uppgraderar alltid uppåt om så är fallet. Kan även se att du fick betala samma pris som du fick i den preliminära bekräftelsen.

Vi ber om ursäkt för skicket av släpet, släpen ska alltid kontrolleras vid återlämning men det verkar ha missats...

Oceniono na 3 z 5

Släpet jag fick hade lampor som inte…

Släpet jag fick hade lampor som inte fungerade (hela lampor, så fel i släpets kopplingar), vi prövade med 3 bilar och fick samma fel. Ena bakljuset, ena positionsljuset fram och ena blinkersen var icke-funktionellt. Jag fick köra genom halva landet med ett olagligt släp (och risekra böter) eller välja att ställa in en flytt planerad i månader i förväg.

Sedan gick släpets ena gasfjäder av i anslutningen, det tog mig 2-3 timmar att laga, men den gick av utav sin egen gas-spänning (den var inte ens halvvägs nere) vilket tyder på en redan defekt fästbult.

Jag fick dock som kompensation att jag slapp betala det extra dygnet jag hyrt, vilket är mycket positivt. Samlat betyg kan dock inte bli högre än en 3:a denna gången.

26 lipca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Tack för din recension. Skönt att höra att du är nöjd med kompensationen. Mindre kul att läsa om problemen med släpet... Detta kommer vi självklart få kolla upp och vi ber om ursäkt för skicket!

Mkt bra

Smidigt. Bra kärra.

24 lipca 2026

Oceniono na 3 z 5

Bra och värdefull tjänst

Tycker att detta är en bra och värdefull tjänst. Det tråkiga vid detta tillfälle var att bokat och aviserat släp inte fanns på upphämtnings platsen. Tur är att det fanns personal på macken, även han fick gå ut och kolla och till slut, när inte han heller kunde hitta aviserad släp, fixade han ett annat. Allt detta tog såklart mycket längre tid än om rätt släp hade funnits på plats.

22 lipca 2026

Odpowiedź od OneWay by Brenderup

Tack för din recension och vi ber om ursäkt att detta strul tog tid från din bokning. Det verkar som att släpet blev uthyrt till någon annan och att det inte ändrades i systemet...

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra. Bokningen gick bra, fint bemötande vid upphämtning, släpvagnen fungerade bea, bra bemötande vid återlämning.

25 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Jättesmidigt att hämta här och lämna…

Jättesmidigt att hämta här och lämna där. Perfekt när man ska flytta studenter mellan städer.

24 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

OneWay - Ni som företag är TOPPEN!!! - kanske till och med unika!!!

OneWay - Ni som företag är TOPPEN!!!
- kanske till och med unika!!!

Vid ev frågor, önskemål eller problem är ni alltid trevliga, tillmötesgående och dessutom nyfikna nog att alltid hitta en lösning eller bra alternativ.

Stationerna som ni anlitar för att kunna erbjuda denna "envägslösning" är ibland långt ifrån perfekta. Servicen som de ska erbjuda är inte på samma nivå som OneWay står för.

<3 <3 <3 <3 <3 <3

20 lipca 2026

Bra bemötande/service

Bra bemötande/service. Kärra i bra skick.

28 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej