Omvormersdirect Recenzje 22

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de klantenservice door Max als erg prettig ervaren. net dat stapje extra heeft me doen besluiten een review te schrijven iets wat ik normaal niet doe. samen gekeken naar de juiste omvormer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben hier een omvormer besteld voor in de auto zodat we onderweg gemakkelijk onze telefoon kunnen opladen! Fijne klantenservice die ons precies heeft uitgelegd waarom we deze omvormer nodig ware... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Omvormersdirect.nl is gespecialiseerd in omvormers en levert uitsluitend kwaliteit omvormers voor de beste prijzen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Heb een omvormer besteld en terug…

Heb een omvormer besteld en terug gestuurd en zouden dezelfde week geld terug storten😡😡na 1 jaar nog niks ontvangen en omvormers direct pakt geen 1 telefoon op of reageert niet op mails !!! Raadt alle mensen op om niks te bestellen bij hun

8 września 2021

Super service

Na een bestelling van een omvormer wordt ik snel gebeld door Omvormers direct. Het apparaat blijkt niet de volgende dag geleverd te kunnen worden. Omdat ik die volgende dag service wel nodig heb wordt er een alternatief apparaat met meer vermogen voorgesteld. Die krijg ik idd de volgende dag stipt in huis en blijkt een goede keuze.
Top geregeld, bedankt.
Hennie, Schiedam

14 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Snel in antwoorden en supergoed…

Snel in antwoorden en supergoed geholpen! Dat wil zeggen, bij het omruilen naar een zwaarder en duurder model. Lichtere model teruggestuurd maar zit al sinds 1 september op terugstorting van het aankoopbedrag daarvan te wachten. Diverse mails gestuurd maar geen enkele reactie en na bijna 4 maanden nog steeds niks gehoord!

5 października 2020
Oceniono na 2 z 5

Helaas onze bestelling geannuleerd ivm

Helaas onze bestelling geannuleerd ivm levertijd en het niet communiceren. Voor 23:00 besteld, de volgende dag geleverd. Een week later nog niet helaas. Bleek het product niet bij hun geleverd te zijn terwijl het tijdens bestellen op voorraad was. Jammer genoeg werden we niet op de hoogte gesteld van deze vertraging ook na contact geen communicatie van hun kant meer. Order hierna maar geannuleerd

8 września 2020

Goedenavond,

Wat vervelend dat u uw bestelling zo beleefd heeft, onze excuses hiervoor.

Wij hopen u in de toekomst nog eens weer te zien zodat wij onze service kunnen verbeteren!

Oceniono na 5 z 5

Bedrijf dat in oplossingen denkt

Wij waren onderweg naar Denemarken toen onze omvormer het begaf. Omvormerdirect.nl gebeld en omdat wij net vertrokken waren hebben zij het mogelijk gemaakt dat wij bij een van de medewerkers een nieuwe omvormer konden ophalen zodat wij met een goede omvormer onze vakantie konden vervolgen
Top service.

4 września 2020

Goedenavond Peter,

Wat fijn dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Fijne vakantie gewenst.

Top service

top service snelle levering

3 września 2020

Goedenavond Marjolein!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering!

Oceniono na 4 z 5

Goed

Informatie wat betreft de verzending duurde lang. Telefonisch contact gehad. Goede service. Product twee dagen later in huis.

19 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Goede service is goud waard

samen gekeken naar de juiste omvormer en maar goed ook anders had ik een gemodificeerde sinus gekocht!

Bedankt Max en wie weet tot ziens!

13 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej