Skulle købe det træ der lå øverst i stakken også selv om det var buet og skadet. Forklare at jeg godt kunne acceptere at nogle af stykkerne bue lidt, men jeg ville ikke købe ubrugeligt træ. Så fi... Zobacz więcej
Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... Zobacz więcej
Den mest ringe service nogensinde. Aftalt over telefonen at de ville tage en vare retur, hvor efter vi låner bil og trailer, for de afviser varen uden at se den. De ønsker ikke tage den retur trod... Zobacz więcej
NUL STJERNER. De bryder bevidst købeloven. Havde pga ændre planer fortrudt mit køb og ville aflevere 5 kasser skruer og nogle tagplader tilbage. Købt 3 dage tidligere. Først nægtede en meget arrog... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.
Lumbyvej 75, 5000, Odense C, Dania
- info@olt.dk
- www.olt.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God og effektiv service
God og effektiv service. Fandt nogle specielle lister som jeg har ledt efter længe.
Tyveri ved højlys dag
Tyveri ved højlys dag, fabelagtig ringe service, defekte produkter!!
Bestilte Tagdækningsmaterialer hos dem over og underpap til garagetag, Limtræsbjælker samt div.
Ved modtagelse af varerne var limtræsbjælkerne beskadigede(transportskade), nogen i en sådan grad at ud af 4 stave var en stort set manglende. Ved henvendelse var svaret- Sådan fik vi dem fra fabrikken!.
Tagpappen viste sig at være forkert til formålet ifølge min tagdækker, jeg tager igen fat i OLT og får her af vide de er korrekte men at jeg nok bare skulle have købt noget dyrere(jeg har ikke spurgt til prisen og de har selv udarbejdet tilbuddet til mig) hvorefter jeg har bestilt via deres hjemmeside.
Jeg informerer at jeg gerne vil returnere varerne hvilket de til sidst indvilger i. På tidspunktet hvor Olt sender deres fragtmand for afhentning sidder jeg i udlandet på ferie. Olt kontakter mig og fortæller de har haft en vognmand forbi men der ingen varer er til afhentning!. Jeg kontakter herefter min nabo som fra køkkenvinduet kan bekræfte at varerne en fuld palle tagpap over 20 ruller står præcis der hvor de oprindeligt blev sat af Olt, lige midt i indkørslen. jeg informerer herefter at de står hvor de selv har sat dem af. De vil så sende en ny fragtmand!.
Et par dage efter bliver jeg ringet op af Fragtmanden (postnord) og får af vide at han ikke kan afhente varen da hans palleløfter ikke kan køre gennem grus som indkørslen består af. Jeg havde selvfølgelig regnet med de kom med deres kran som de også brugte under afsætningen. Vognmanden spørger om jeg kan ompakke varen ude ved vejen, hvilket jeg svarer ikke er muligt da jeg er på ferie men at der går et par dage før jeg er hjemme og så skal jeg nok hjælpe ham så han kan få det med.
Jeg ompakker varen på en tilsvarende palle ude ved vejen stående præcis som leveret. Dagen efter får jeg en opringning fra vognmanden om at han er kommet til at vælte pallen men at han har klaret den, så jeg tænker fint så er der vel styr på det. Det viser sig så det er der ikke, Olt kontakter mig ved modtagelse og informerer mig om at varerne er åbnede og beskadigede, jeg fortæller at vognmanden har væltet pallen og beder dem ordne det indbyrdes da det ikke er mit ansvar da de selv har bestilt afhentningen.
Svaret jeg får er ikke mindre end modbydeligt. De vil have jeg skal betale for de skadede varer samt flere gange fragt fordi de ikke kunne få det med de første 2 gange de var der. Jeg gør selvfølgelig indsigelse og kontakter herefter vognmanden hvor jeg optager samtalen og han igen indrømmer at det er hans fejl.
Jeg oplyser igen dette til Olt og fortæller jeg har det på optagelse, stadig intet held de vil ikke tilbagebetale pengene. Jeg siger til dem jeg så vil rette henvendelse til banken for at få tilbageført mit beløb da det er betaling foretaget over dankort, hvilket Morten svarer, det gør du bare men det kan du ikke, men bare prøv!!. Jeg rettede henvendelse til banken og de gav sagen videre til Nets. Nets afviser sagen med den begrundelse at virksomheden har oplyst der ingen returret er da det er specialbestilte varer! Total humbug, de lavede tilbuddet til mig men varerne er bestilt ab lager som hyldevarer og dermed fuld returret hvilket der under alle omstændigheder havde været da varen er forkert!
Banken bliver igen kontaktet og jeg dokumenterer at der ikke er tale om speciallavede varer og nets accepterer sagen- dog kan der gå op til 3 måneder inden sagen er behandlet, imens har de mine penge i lommen over 5.000,- samt varerne,.Som sagt rent tyveri!!! I skrivende stund har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur, så min klare anbefaling hold jeg langt væk fra det svindelfirma, værre bliver det ikke, utroligt det kan ske i et land som Danmark!!!
Useriøst
Hold jer fra dette svindel firma/useriøse virksomhed. Købte en vre via deres webshop. De trak pengene samme dag som jeg bestilte. 4 dage efter skrev jeg til dem om varen overhovedet var sendt. De skrev det var den. Jeg spurgte efter et track and trace og har så ikke hørt fra dem siden selvom jeg har skrvet flere mails. Har også prøvet at ringe men kommet ikke igennem. Har stadig ikke modtaget varen. Så nu må det gå igennem banken. Hold jer fra dem.
Ufatteligt Dårlig behandling af ansatte
Ufatteligt man skal give en stjerne for de fortjener ingen stjerner !!!!
Rigtig dårlig Service og behandling fik man da vi vil købe nogen byggematerialer. Vi vil have nogen kalmer brædder og selvfølgelig vil man have de pæne og det måtte man ikke, man skulle tage lige fra toppen også selvom nogen af dem ikke var ret pæne/ revner i og det blev vi smidt ud på og måtte ikke købe varen alligevel., er så rystede over så dårlig behandling vi fik.
Vi vil aldrig handle her mere, kan kun sige hold her væk..
Uhøflig betjening
Uhøflig betjening, skulle betale fuld pris for en halv vare.
Svindelforetagende
Leder efter en navngivet stump. Har alt, varenummer fra olt2 siden, pris og billede. Kender dets udseende, men stumpen ligger så i en anden bygning og een flink medarbejder sørger for at jeg kan hente den der.
Stumpen mangler modsat billedet en pakning.
Jeg køber og betaler stumpen, og undres over en nær 25% højere pris end varekataloget, at der ej medfølger pakning og vareteksten på kvitteringen ikke angiver det rette produkt.
Een anden ung medarbejder kan hurtigt se at varen af ejeren er tastet forkert ind. Prisen er forkert - jeg hæfter mig især ved, at jeg vil være sikker på at det er det rigtige emne jeg har betalt for, men får så at vide at pakning? Det følger der aldrig med?
Jeg forklarer at billedet angiver at varen til prisen er komplet dvs inkl pakning. Jeg forklarer, at der ikke står noget om (ekskl pakning), osv. Jeg får at vide at den manglende pakning (en gummiring med dia på under 20cm) koster kr100. :-)
Jeg forklarer videre at olt angiver en pris på hjemmesiden. Indehaveren fakturerer omkring 25% højere (nej det er ikke moms). Dertil for at varen er komplet som på billedet - ja så lægger du lige 50% ekstra til en gummipakning.
Jeg påpeger, at det er forkert faktureret, får en gang snik snak i stedet for at erkende fakturerings fejlen. Jeg angiver at varen ikke er komplet. Får lidt mere snik snak.
Jeg forklarer så at så vil jeg gerne returnere varen.
Så blev jeg mødt med forklaringer om at personalet har brugt tid på at finde stumpen, som er en specialstump!? A-hva? Jeg forklarer at jeg kan købe den i Bygma eller VVS-eksperten.
Bliver spurgt om jeg er i bil (ransagning for om jeg har stjålet). Jeg var så gående ind på pladsen og ransagning af min private bil udenfor skulle han da bare forsøge på :-)
Manden er utrolig arrogant. Jeg får som kunde at vide, at så skulle jeg fremover handle et andet sted.
To gange spørger jeg manden om jeg som kunde skal acceptere at indehaver ikke kan rumme at han fakturerer forkert (for højt), at varen er mangelfuld ifht hjemmesiden?! Og at ut så roligt påpeger fejlene, for at få at vide at jeg skal holde mig væk, føle mig mistænkt for at stjæle - når den eneste der er forkert på den er Mr Morten Nørgaard? Manden fortsætter med at beklage sig.
Om jeg så skal vente en uge på at købe emnet vil jeg ikke gå fra en butik med produkt 75% dyrere end de selv angiver i deres produktkatalog. Det er sikkert fusker foretagendets taktik. Lokke folk til med een pris, men virkeligheden, den konkrete er en anden...
-Går fra butikken med en følelse af at blive forsøgt snydt, bondefanget. Olt bryder loven idet de angiver på siden i dette tilfælde et komplet produkt - prisen er så blot i mit tilfælde 75% højere for at opnå dette. Det er lejfig.
Svinsk. Uhæderlig. Arrogant. Utilstedelig. Nederdrægtig. Ude af proportioner af en reaktion fra en urummelig mand som endda er forkert på den, som bryder loven med falsk markedsføring.
Læs rundt her på siden. Folk på gulvet er ganske flinke. Mr Karl Fin butik er lige præcis som folk skriver her.
En voksen mand som tror han kan lyve og svine folk til som det passer ham? -Manden reagerer "usundt". Så kan I tolke det som I vil, det tog mig ikke mere end fem min at konkludere.
Med alle de dårlige oplevelser her - så ER der noget galt..
Dårligt
Hej
For nogle år siden havde jeg bestilt en DUKA ST600 HVID og en DUKA ST700 HVID, så fik jeg nogle falmet kontakter, fra et restlager. Det gav de ikke udtryk da jeg købte dem og jeg godt få dem i hvide, - men så skal jeg betale fuldpris. Det skal så siges at kontakterne så holdt op med at virke....
Man kan ikke bruge dem til noget.
Dårlige varer -grov grov med arbejder - ingen respons fra ledelse
Oplevelse for flere år siden, men passer åbenbart stadig.
Købte vinduer, som kom i en meget ringe kvalitet. de franske døre passede ikke sammen, træet var uhøvlet, der var ikke nøgler med osv. het igennem elendigt.
Ringede og klagede, og blev skældt ud om forkerte mål, at jeg havde sat døren i forkert og om at sådan en som mig aldrig kunne blive tilfreds.
Prøvede med et anbefalet brev med klage til ledelsen. Ingen svar.
De er ikke tilmeldt klagenævn, selvfølgelig.
Kontaktede en advokat, som dog opfordrede mig til at droppe sagen, da beløbet var under 10.000 kr. Så ud røg det. Men vreden over firmaet har jeg beholdt.
Svindelforetagende
købte i efteråret noget træ, som skulle være helt speciel, meget mørkebrun, hvilket skulle betyde at dette træ er ekstra kraftig behandlet mod råd og svamp - super træ som sælgeren sagde, jeg forklarede at det skulle burges til en havelåge - helt perfekt...
så kommer overraskelsen, to måneder senere har træet slået sig over 5 cm, så dette må høvles bort for at lågen kan lukke, nu 3-4 måneder senere altså i foråret, har træet trukket sig sammen over 5-6cm, så jeg må lave en liste i samme tykkelse for at dække revnen... jeg kontakter rø....... lederen, og forklarer og beder om kompensation - hans svar - på udendørstræ er der ingen reklamationsret, og i øvrig havde jeg nok ikke forstand på at lave en låge, og så knallede han røret på... HOLD JEG LANGT FRA DET RØVER FIRMA, DU BLIVER FUPPET OG SVINDLET...
Virkelig elendig service
Havde købt nogle ventilationsrør, som ikke passede. Fik en sludder om at de forskellige fabrikater ikke kører med samme diameter. Da jeg opfordrede ekspedienten til at forsøge at sætte det sammen blev han ekstremt grov: lyttede overhovedet ikke til mig, afbrød mig og råbte af mig. Dybt ubehagelig betjening. Sætter aldrig mine ben i den biks igen.
Service eller hjælp?
Har fået leveret nogle ok varert, og indenfor den tid firmaet selv havde sat.
Men når det så er sagt, så er det dælme et underligt sted, man føler næsten at man skal tale et bestemt sprog, være iført noget bestemt tøj eller noget. Her er absolut ingen hjælp at finde, man bliver henvist til en hal langt pokker i vold, hvor der overhovedet ikke findes nogen mærkning af nogen art, ingen priser, ingen mål, intet. Så et godt råd er: Tag overalls på, tommestok med, og en adgang til hjemmesiden så du kan se priserne.
Stort udvalg og god service.
Jeg har handlet mange gange. Hver gang jeg har lavet et nyt "gør det selv" projekt, harjeg fået råd og vejledning - både fra medarbejdere og ejeren. De ved præsis, hvad der er rigtig at bruge, om det er til renovering af en trailer, en shelter, isolering, VVS, skillevæg eller hvad jeg ellers har lavet.
Man skal selv hente varerne, men man kan køre rundt mellem og ind i hallerne.
Priserne er lave og varerne er bedre end prisen tilskriver.
Udvalget er enormt stort - så man går meget sjældent forgæves.
Fik det jeg bestilte
Fandt originale danske winbags og nogle renseservietter, og da prisen var god valgte jeg at prøve lykken til trods for anmeldelserne her på sitet. Alt var som det skulle være ang, leveringstid og leveringsomkostninger, eneste minus jeg oplevede var den forældet hjemmeside, samt man først kan betale når man har modtaget en ordrebekræftelse fra dem, men omvendt kan dette måske forhindre, at man bestiller og betaler for en vare der er udsolgt. Skulle jeg falde over et godt tilbud hos dem igen, prøver jeg lykken en gang mere.
dårlig leder
Har brugt olt i mange år, da det er nemt at få varene med hjem og priserne er ok. Kører rundt i hallerne og fylder på. Servicen er god blandt medarbejderne, flinke og venlige. Ejerne, især sønnen er et kapitel for sig. Undgå ham hvis han står ved skranken. Ofte i dårlig humør og han har ingen og jeg mener ingen større kunde venlighed. Arrogant og magtbegærlig både overfor sine medarbejder, mens kunden høre på, og især overfor kunderne. Ingen service fra ham. Har du evt noget der er i stykker eller skal byttes, er han ikke til at snakke med. Råber og sviner en til. Har nu taget den beslutning at jeg ikke vil benytte mig af tømmergården længere. Vil heller give lidt ekstra og være sikker på at købeloven overholdes på en ordentlig måde og servicen er god hver gang. Den ene stjerne skal gives til medarbejderne. God arbejdsdag til jer, det har i brug for.
Ekstremt utroværdig.....HOLD JER VÆK FRA DET FIRMA.
ALDRIG ALDRIG nogensinde handle med det svindler firma.
Købte en del længder malede gulvpaneler som efter ca. et års tid er begyndt skalle af i store flader. Kontaktede firmaet mange gange og da jeg endelig fik fat på "den såkaldte ejer" og ville have en af/forklaring, så var hans eneste svar bare at det var min egen skyld og jeg nok havde opbevaret det for fugtigt inden montage. Og han var egentligt ligeglad med hvad jeg forklarede og kunne dokumentere. Han sagde ydremere at jeg nok har fugt i gulvet og det skyldes årsagen. HVILKEN FORM FOR SERVICE ER DET??????
Jeg har haft sagkyndig til at kigge på panelerne, og der er ingen tvivl om at de har været for fugtige inden pålæggelse af maling, og alt for tykt lag.
SÅ IGEN.....ALRDIG ALDRIG køb hos det skod firma.
Mage til respektløs omgang med kunder har jeg squ aldrig set eller hørt om før.
Søde medarbejdere, svinske ledere og elendig service!
Har handlet der en del gange efterhånden.
Og det ville være synd at sige at ejeren (den gamle) eller medejeren (sønnen) er sympatiske. Har nu et par gange, oplevet dem mere eller mindre svine Deres medarbejdere til og jage hysterisk rundt med dem. Ja, de gange jeg har oplevet det virker det mest som om, medarbejderne bliver anset for at være slaver! Ud over det, virker medejeren (sønnen) også ofte ret arrogant over for kunderne! Hvor fanden er det venlige smil? Eller den høflige "Fortsat god dag" ????
Ud over det, så synes jeg faktisk medarbejderne er ret flinke. De gør hvad de kan.
Servicen kan man som sagt ikke klage over... For der er ingen.
Men hold kæft hvor er det frustrende, at det ikke er til at finde noget i den butik (eller i hallerne). Ingen skiltning og meget få prisangivelse! Hvis man spørger om hvor tingene står: Hal XX... At der så er et stort rod hallerne og umuligt at finde rundt i...! Jeg spurgte engang, hvorfor der ikke var nogle priser på noget? Fik svaret: Det derfor vi har en internetside hvor alle priserne står på...! Nej det gør de så godt nok ikke. Ud over det, så render jeg altså ikke lige rundt med en bærbar med internet adgang når jeg er ude og handle! Generelt er jeg stoppet med at handle der, da man bruger alt for meget spildtid på at finde varerne. Og har fundet ud af, de generelt heller ikke er så meget billigere end den lokale trælast (XL/BYGMA/STARK).
Deres isolering (vare nr: 1100002760) er af så elendig kvalitet at man tror det er løgn! Det er for det første, ikke de der 100 mm som der står (nok nærmere 75 mm).
For det andet er det umuligt at skære i med en isoleringskniv, for det tredje falder det mere og mere sammen som tiden går. For det fjerde, det meget muligt det billigt. Men det er ikke billigt, når man er nødt til at lægge 4-5 lag for at nå op på 300 mm, som jvf produktet skulle kunne klares med 3 lag.
Tilfredshed
Det er altid spændende at besøge OLT(Odense Lavpris tømmerhandel).Jeg har været kunde i mange år og set den enorme positive udvikling,der er sket.Det er et supermarked for gør-det-selv folk og professionelle håndværkere,som man også altid møder der.
Der er et udbud af så at sige alt,spændendende fra små skruer til meterlange jerndragere,alle dimensioner i træ,men man skal måske lig huske målebåndet,da ikke alle får lagt tingene på den rigtige plads.Det er rart,at der i dag findes et sted,hvor man kan tage tingene i sin egen hånd,måle og vurdere,om det nu er det rigtige valg.Man er fri for,at tingene er pakket ind i plastik,og man skal købe 25 stk af den slags..Her får man tingene vejet og betaler kun det nødvendige.Hvor kan man købe en lille slat grus,sten m.m. uden at skulle have fat i en vognmand.Et kæmpestort plus er,at det altid er muligt at parkere med og uden trailer i nærheden af det,man søger.Der er jo så mange muligheder for at få inspiration til at få løst ens opgaver.Man kan altid finde en god løsning.
Som kunde skal man være parat til at finde den rigtige ting i de mange haller med et enormt udbud af varer.Personalet er villig til at hjælpe med hal-nr. eller næstsidste gang til venstre.
Jeg har selv arbejdet med mennesker i 35 år og mødt mange forskellige,og det har givet en viden om vores forskellighed at udtrykke os på.
En tilfreds kunde gennem mange år
Pensionisten.
HOLD DIG LANGT VÆK
Servicen kan man ikke klage over hos OLT, for der er slet ingen. Det samme gælder kvaliteten af deres varer, den kan man heller ikke klage over, for der er heller ingen.
Får man endelig fat i en medarbejder får du bare at vide at du skal køre til hal xx. Når du så kommer til hallen kan du så rende rundt og lede efter træet i lang tid da der ikke er nogen ordentlig mærkning. Så kan du ellers være heldig ikke at skulle have noget der er stablet i 2-3 meters højde for så får du dem aldrig til at tage det ned.
Skal du have træ, så har de det ringeste form for træ. Det er så tydeligt at det virkelig er det ringeste træ du kan finde på markedet. Her er virkelig tale om det som man før hen benævnte Kina-varer og meget af deres træ kommer også der fra eller fra øst-europa.
Har lige talt med en bekendt der er ansat i en stor tømmerhandel og han siger at det træ der havner hos OLT er affaldstræ og træ ingen andre i branchen vil røre ved med en ildtang.
Så vil du undgå ærgelser og frustrationer så handel i en anden tømmerhandel.
Desværre så kan der ikke afgives negative stjerner for så var det blevet til fuld hus - 5 stjerner.
Service og kvalitet
Servicen kan man ikke klage over, for der er slet ingen.
Kvalitet kan man heller ikke klage over for der er heller ingen.
Får man endelig fat i en medarbejder peger han hvor du skal køre hen. Så kan du ellers være heldig ikke at skulle have noget der er stablet i 2-3 meters højde for så får du dem aldrig til at tage det ned.
Skal du have træ, så har de det ringeste form for træ. Det er så ringe jeg ikke engang kunne finde på at smide det i brændeovnen. Meget af det er skævt og jordslået.
Og medejeren er så snobbet og direkte fræk over for folk at man skulle tro han ikke var medejer af virksomheden.
Jeg sætter aldrig mine ben i den virksomhed mere. Jeg giver hellere et par kroner mere og får den gode kvalitet.
Dårlig kvalitet og ringe service
Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, man kan næsten ikke være mere utilfreds med en virksomhed som denne. Mange af deres produkter er af så ringe kvalitet, til en billig pris, at man faktisk til sidst har mistet penge på det. Alt fra deres kloakrør, hvor gummipakningen er for stiv, så de ikke kan sættes sammen, til mug og skimmel på deres træ, til en meget dårlig kvalitet af cement Dn 32,5 i en farve der ikke passer nogen steder hen. Deres vasket grus er fyldt med store sten og jord samt deres kundeservice er blevet så ringe nu, at det ikke er 2 eller 3 stjerner de skal ha, men kun 1 stjerne....og det skal siges det er ikke butikspersonalet eller lagerfolkene, nej nok mere chefen der er skyld i det... Grunden til jeg har handlet der mange gange er at det er lokalt samt der er masser af plads på stedet til at komme til.... Men der er snart ikke flere produkter tilbage jeg vil købe der ......det her er mere en anmeldelse for dem der vil prøve at handle med dem over nettet....
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.