Odense Lavpris Tømmerhandel A/S Recenzje 144

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Oceniono na 1 z 5

Skulle købe det træ der lå øverst i stakken også selv om det var buet og skadet. Forklare at jeg godt kunne acceptere at nogle af stykkerne bue lidt, men jeg ville ikke købe ubrugeligt træ. Så fi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den mest ringe service nogensinde. Aftalt over telefonen at de ville tage en vare retur, hvor efter vi låner bil og trailer, for de afviser varen uden at se den. De ønsker ikke tage den retur trod... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

NUL STJERNER. De bryder bevidst købeloven. Havde pga ændre planer fortrudt mit køb og ville aflevere 5 kasser skruer og nogle tagplader tilbage. Købt 3 dage tidligere. Først nægtede en meget arrog... Zobacz więcej

1. Sprzęt budowlany

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.

2,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Jeg er handler tit i Olt

Jeg er handler tit i Olt. Personalet har god erfaring omkring alle mulige projekter. De kender deres produkter og jeg har altid får god hjælp og sparring til mine projekter. Varerne er langt under de priser man finder andre steder, og derfor antager jeg også der er et lidt større spild. Sidst har vi købt trægulv til 100m2 1Sal, og gulvet er vildt flot. Prisen kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale at købe varer i Olt.

Ingen kunde service hos OLT

For flere år siden havde jeg min første negative oplevelse med Odense Lavpris Tømmerhandel - men da jeg i vinters faldt over nogle skiffer vinduesplader til en rimelig pris, skulle de have en chance til...

Jeg ringede ind og fik oplyst, at de egentlig ikke ville sælge disse plader, da der var rustpletter på. Men de foreslog, at jeg kunne komme forbi og se på dem og give et bud - det var mit indtryk over telefonen, at jeg kunne få dem en virkelig god pris, når nu de var i dårlig stand.

Kørte 1-1/2 time kun for at få det ene møgfald efter det andet. 3 mand sad på deres flad r.. på kontoret - men selvfølgelig ikke den, jeg have talt med, så ingen vidste noget som helst om de plader, jeg var kommet for at se.

Der var ingen andre kunder i butikken (kan det undre nogen?), men det var et problem, at vi var to potentielle "smittekilder", så min kæreste røg ud i kulden. Måtte nærmest trække oplysningerne omkring pladerne ud af dem, ingen service af nogen art - ikke engang lyset i hallen var tændt - Stod i kulden i bælgravende mørke og ventede på, at lyset tændte (af typen, der tager et kvarter, før de tænder).

Efter at have set på dem - og de var som lovet i dårlig stand, men med masser af knofedt tænkte jeg, de kunne bruges, så til den rigtige pris ville jeg tage chancen.

Men nu var det tid til det næste møgfald: Det var billigt nok, og der skulle nok være en eller anden (underforstået idiot), der ville betale fuld pris for disse defekte plader.

Dernæst skulle min varebil undersøges for tyvekoster?!?! - selvom den havde holdt låst foran deres kontor hele tiden.

Måden de taler med deres potentielle kunder på er mildest talt nedladende og flabet.
Bare den måde de informere omkring udgangen, hvor der skulle anvendes polet for at komme ud derfra: "Vil du ud herfra eller hvad?" - Hvad er det for en spørgsmål at stille en (forhenværende) kunde?

En helt igennem krænkende oplevelse, jeg gerne vil skåne andre for. Derfor denne anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Har været der med en kammerat

Har været der med en kammerat, han blev beskyldt for at ville gemme nogle fliser på traileren, chefen råbte og skreg, men fandt så ud,af at han var forkert på den, så ja der kommer vi ikke mere.

Oceniono na 1 z 5

Købte osb plader på tilbud 25 stk på…

Købte osb plader på tilbud 25 stk på Palle uden garanti forrentede ikke lige frem de bedste plader men heller ikke affalds plader halvdelen var flækket flere steder mange af dem var så flossede de var 10 cm tykke totalt skæve ødelagte lige til at smide ud får den besked fra dem ingen garanti okay?? har aldrig oplevet dårligere service eller brugt penge på noget så værdiløs skrammel KAN IKKE anbefales at købe noget som helst hos olt 😡😡👎personalet er højrøvet bestyrelse nærmest truende selvom man er høflig og nede på jorden skal de ikke behandle andre på den måde tyveri

10 kwietnia 2021

Under alt kritik !!!!

Den mest ringe service nogensinde.
De ønsker ikke tage den retur trods aftale og inden for de aftalte 14 dage.
Services ved både mail og telefon er under alt kritik.
Alle konkurrenterne kan gøre det billigere og bedre

7 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Blev nægtet service grundet familliemedlems dårlige anmeldelse.

Blev dags dato 07-04-2021 nægtet service fordi min mor havde skrevet en dårlig anmeldelse.
Jeg havde ellers handlet der flere gange og var endnu ikke for alvor blevet konfronteret af den ekstrem dårlige service som andre anmeldelser påpeger før nu. Ekspedienten lodsede simpelthen alt hvad jeg ville købe af traileren og smed mig ud, grundet en google anmeldelse, min Mor havde lavet!

Om så det havde været min, er det da sådan man reagere på dårlig anmeldelse? I stedet for at søge at imødekomme kritikken smider man simpelthen ikke bare dem der giver dårlig anmeldelse ud men nægter også deres familie adgang.

Hold jer væk folkens, de er rablende sindssyge!

7 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

De får også lige en ekstra dårlig…

De får også lige en ekstra dårlig anmeldelse her.
DET ER FULDSTÆNDIG UFATTELIGT SÅ RINGE EN FORRETNING OLT ER!
Deres service niveau når helt nye højder af hvad ringe service er.

Første gang jeg var der, syntes jeg de var meget ligeglade og nærmest ubehøvlet. Jeg blev mødt af en abnorm arrogance, og en hjælp der svarer til INGEN.

Anden gang jeg kommer dertil, skulle jeg have en aluminiums plade. Det skulle bruges til inddækning af et rytterlys, så derfor helst uden ridser.
Jeg sorterer deres øverste plade fra, da den er helt massakreret. Jeg bliver mødt, som alle andre, med at her sorterer vi ikke i varerne. Så hvis jeg ikke tog den øverste totalt massakreret plade, så kunne jeg bare køre igen. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lign. Jeg var målløs.
Alle os tømrere tager også kun ''lige'' træ, eftersom vi ikke kan bruge alt det skæve lo'rt.
Man går jo heller ikke ned i en tøjforretning og køber en trøje med hul i, bare fordi den ligger øverst.

Det er helt absurd så meget mangel på service og intelligens der mangler i den lo'rteforretning.
Anbefaler dem slet ikke til nogen. Så arrogante.

1 grudnia 2020

Dårlig oplevelse i dag

Jeg var for at købe forskellige træ sorter i dag. Var på kontoret for at få priser. Ekspedienten begyndte at finde priser men blev afbrudt af en mand bagved, dem skulle jeg selv finde på nettet efterfølgende gik jeg ud i hallerne for finde træ. Den samme mand kom ud i hallen. Jeg spurte om noget men fik et grimt svar.

30 października 2020

Frygtelig kundeservice

Frygtelig kundeservice! Man bliver mistænkeliggjort, og der er ingen hjælp at hente (med mindre man køber for 20.000+ åbenbart). Det kan godt være at deres priser er nogenlunde, men deres kvalitet og kundeservice er helt i bund - find et andet sted at handle.

29 października 2020

hold jer æk

Ejer morten er da noget af det værste imod andre mennesker, humørsvingninger som en gravid i 8 måned.
Og det går ud over kunderne

18 września 2020

Spild af tid

Spild af tid, ingen priser på varerne, når man spørger om priser er svaret fra manden bag disken jeg kan ikke gå og finde priser til jer. Giver kun 1 stjerne fordi , man ikke kan give 0.

11 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Magen til dårlig kundeservice skal man…

Magen til dårlig kundeservice skal man da virkelig lede længe efter. Jeg har fået leveret ca. 60 meter for lidt tømmer og firma vil ikke overhovedet kende eller snakke om sagen. Ydermere skriver de om tyveri fra min bopæl i deres meget korte svar man for fra dem. Men jeg kan så læse at jeg ikke er alene om, at få den dårlige service, hvis man kan snakke om service overhovedet. Ud fra det har jeg oprettet en sag på Forbrugerklagenævnet, så må vi se om de kan forklare Odense Lavpris Tømmerhandel, det de selv har skrevet i deres egen leveringsbestemmelser. Det var først, sidste og eneste gang jeg har lagt så meget som en 50 øre i deres mafiaagtige rodebutik og kan kun opfordre andre til at tænke 2 gange inden de vælger, at gøre deres indkøb der.

29 lipca 2020

uprofessionel kundepleje

Først bestiller man en vare 390 m forskalling 45x14.
Jeg får så min leverance som er af en længde som jeg er nødt til at smide en del af alle længderne væk. det resultere i at jeg må bestille mere af samme vare / samme vare nr.
Jeg modtager så 20 længder mere i en helt anden tykkelse 45x19, jeg ringer til dem men får bare at vide at jeg skulle have vidst at de nogle gange høvler dem en ekstra gang ??? derfor de forskellige tykkelser. hvor skulle jeg vide det fra. herfra var der bare lukket og de ønsker ikke at hjælpe mig på nogen måde....Så vær sikker på at du bestiller så ingen misforståelser kan opstå da de er rimelig uprofessionelle med deres kundepleje.

9 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Fantastisk dårlig service og behandling

Har lige købt for ca. 20000,00 til mine kunder.

Desværre var der 4 sække stolpebeton og 1 spand flydende asfalt i overskud.

Skulle ud og købe flere terrassebrædder for yderligere 2800,00.

En flabet ekspedient gav mig et meget flabet svar om at de ikke tog varer retur som var pakket og leveret af dem.

Spurgte pænt om hvor det stod og fik bare at vide sådan var det.

Gik over for at finde de terrassebrædder vi skulle bruge, og tog 4 fra som var ekstrem dårlige.

Den samme ekspedient kom drønende på cin lille cykel og fortalte meget ubehøvlet st vi ikke skulle sortere og vi skulle bare tage de 4 brædder fra som vi havde frasorteret ellers kunne vi ikke handle der og skulle ligge brædderne på plads igen..

Det kan godt være priserne er i den lave ende, men det må man f.... også sige at sevicen er.

Som selvstændig erhversdrivende er det absolut sidste gang jeg anbefaler eller bruger Odense Lavpris Tømmerhandel til mine indkøb.

Heldigvis er der andre steder hvor både gode priser og venlig kundebetjening
ikke er er problem.

12 czerwca 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej