Det har været en god oplevelse fra start til slut. Dejligt at få besøg hjemme af Peter, det minimerer misforståelser og dårlig vejledning når man sidder overfor hinanden. Da carporten var klar til lev... Zobacz więcej
Vi har fået en super flot carport fra Olsson og Pedersen. Vores havearkitekt havde tegnet carporten og så gik vi i dialog med firmaet. Faktisk valgte vi firmaet fordi Peter som hjalp os lytte... Zobacz więcej
Rigtig godt forløb fra start til slut - god og hurtig kommunikation omkring model og muligheder, hurtigt svar på spørgsmål undervejs, montering af to søde og dygtige montører, som gjorde det færdigt... Zobacz więcej
Ønsker du en special bygget og tegnet carport i et tidsløs design, kan jeg stærkt anbefale Olsson & Pedersen. Et firma der ikke løber fra sit bygge ansvar og under hele byggeprocessen sætter kunden... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ny carport? Vi dækker hele Danmark fra vores værksted i Randers. Olsson og Pedersen blev grundlagt i Randers, hvor vores værksted fortsat har base. Vi har, siden 2015, produceret og monteret over 1500 galvaniserede stålcarporte og overdækninger til kunder over hele landet. Alle vores løsninger er CE-mærkede, hvilket betyder, at de lever op til gældende EU-krav og standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder desuden op til 15 års garanti, fordi vores mål er at levere en ny carport, du kan være tilfreds med i mange år frem. Kontakt os på 26 81 65 50, så finder vi gennem en personlig og grundig dialog den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden for et uforpligtende tilbud.
Kristrup Engvej 16, 8960 , Randers SØ, Dania
- Kontakt@olssonogpedersen.dk
- www.olssonogpedersen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super kvalitet.
Jeg kan anbefale Olsson & Pedersen. Fik selv leveret carport og redskabs skur i en super kvalitet.
Professionelt udført og fantastisk service
Inden vi valgte Olsson og Pedersen havde vi mange overvejelser omkring vores have og indkørsel, men efter et opkald med Glen var vi ikke i tvivl.
Vi fik et godt tilbud og var næsten klar, dog manglede vi en byggetilladelse men det var ingen sag for Olsson og Pedersen at hjælpe os med det - så der gik ikke længe før det hele var godkendt og vi var klar til opsætningen.
Hele processen fra start til slut har været rigtig god og de holdte alle vores aftaler, så en fantastisk oplevelse her fra!
Så igen, tusind tusind tak for jeres store indsats, det er blevet super godt! Vi er så glade for det flotte resultat! :-)
/Michelle
Top Service, Finish Og Kvalitet
Det er ordene jeg vil sætte på Olsson og Pedersen's Produkt og Service, vi er super tilfredse med processen og det færdige resultat.
Der er INTET der kan konkurrere med Olsson & Pedersen!
Vi kan ikke rose Olsson & Pedersen nok. Det har været en kæmpe fornøjelse lige fra kontakten til Glen og til carporten med skur stod færdigt. Glen er topprofessionel og kvaliteten og håndværket er en fryd for øjet - vi fik også stor hjælp i forbindelse med byggeansøgningen til kommunen. Vi har fået en carport med skur på 6 x 10 meter i bedste kvalitet og design og vi smiler hver evig eneste dag når vi ser det flotte resultat. Olsson & Pedersen skal ubetinget ha' de absolut bedste anbefalinger. MANGE MANGE tak for et fantastisk resultat og en sublim service og håndtering - det fås simpelthen ikke bedre.
God kvalitet og flot finish
Vi har været meget tilfredse med Glen og Co's. arbejde. Både kvalitet og finish er i topklasse.
Vi blev desværre en del forsinket med vores byggeprojekt og måtte derfor udskyde projekt carport, men Glen tog det med et smil og fik det tilpasset i deres kalender.
Vi har fået den carport med skur, som vi havde håbet på, da vi ud fra kvalitet og pris valgte Olsonogpedersen. Alt i alt en meget positiv oplevelse.
Super service og meget kompetent
Super service og meget kompetent og super god behandling. Det er altid dejligt, når der bliver fulgt op på tingene og det foregår i en god dialog. Jeg kan kun sige godt om dette firma.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Glen har hjulpet med det hele, inkl. byggetilladelsen. Carporten blev leveret 4 uger før forventet.
Vi kan kun varmt anbefale Olsson & Pedersen.
Professionelt firma
Professionelt firma, der har ydet kyndig rådgivning lige fra starten om bl.a. byggetilladelse, opmåling, design m.m. Nemme at få fat på og flinke til at svare på at spørgsmål. Hurtig og fleksibel levering – tilpassede carporten efter vores behov. Professionel montering og rimelige priser. Vi har følt os i gode hænder gennem hele processen og er meget tilfredse med vores nye carport.
Glen har monteret vores carport
Glen har monteret vores carport. Tusinde tak for indsatsen.Vi fik den , som vi ønskede.
Carport i Langå
Sådan - tak for hjælpen Glen, til en hurtig og god beslutning! Carporten blev sat op af et par friske montører. Den er rigtig fin, den bliver vi rigtig glade for!
Lars, langå
STORT
STORT. Det var en fantastisk service. Da vi kludrede lidt i det kom Glenn prompte. Tusind tak for en skøn carport. Dorthe og Simon
6 Stjerner
Så blev vores nye dobbelt carport model kvadrat leveret og opsat. Fra første telefon samtale med Glen til sidste hånd blev lagt på opsættelsen. Det er 6 stjerner værdig. Super kvalitet og flot opsat samt sjove samtaler med Glen undervejs. Det kan ikke gøres bedre. Tak Olsson og Pedersen
Tommy
Polarvej. Vejle
Kvalitet og sublim service
Den korte historie:
Fra første mail til levering til efterfølgende overlevering, kan vi kun på det varmeste anbefale Olsson&Pedersen.
Den lange historie:
Vi havde brugt en masse tid på research af forskellige løsninger. Vi havde sågar været ude og kigget over hegnet for at se hvad andre havde gjort og hvor tilfredse de med deres leverandør.
Herefter til Olsson&Pedersen af den simple årsag de havde den bedste reference en af dem havde endda valgt Olsson&Pedersen udelukkende baseret på reference fra deres venner.
Vi skulle egenlig havde haft en carport med tilhørende redskabsskur men det tillod lokalplanen ikke og Glen afbefalede ikke at gå imod lokal planen så vi endte med redskabsskur med skydelåge og 2 små hegn med låge og det er næsten med tåre i øjnene når vi kommer hjem for det er så smukt.
Mariana og Jan, Søborg
Professionel og personlig service.
Det har været en meget positiv oplevelse at handle med Olsson & Pedersen.
De har været yderst fleksible i projekteringsfasen, hvor vi som bygherre har haft flere forhold på matriklen at tage hensyn til, og de har været meget behjælpelige med at få afklaret detail løsninger, så vi fik det som vi ville have det.
Stor ros til folkene hos Olsson & Pedersen, der formår at holde fokus på kundens behov, og levere et solidt og gennemarbejdet projekt, til tiden og til den aftalte pris.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.
Gitte og Per, Vester Hassing
Ros efter de første 2 års brug
Jeg har nu haft min lækre garage i 2 år fra Olsson og Pedersen og jeg smiler hver eneste dag, jeg tager afsted og kommer hjem med bilen. Det spiller bare - så stor ros til Leif og Glen - for et godt produkt.
Service og kvalitet i topklasse
Efter en dårlig oplevelse, valgte vi Olsson og Pedersen som leverandør af vores nye carport. Vi kontaktede dem ca. midt i ugen og fredag eftermiddag kl. 16 fik vi besøg mhp. opmåling til et tilbud.
De leverede til den aftalte tid og resultatet er en super flot carport lavet på mål til vores indkørsel!
Efterfølgende har der været behov for nogle småjusteringer og også her har de været hurtige til at komme og få klaret tingene.
Super service og super flot produkt, så de bedste anbefalinger til Olsson og Pedersen.
Vi er super tilfredse med de 2 carporte…
Vi er super tilfredse med de 2 carporte vi har bestilt og fået monteret. Super service og i øvrigt levering før tid. Kan bestemt anbefale firmaet.
Stålcarport.
Vi ønskede en forlængelse af vor garage og søgte efter en stålcarport. Vi er glade for at vi valgte Olsson og Pedersen, som leverede en carport, der passede på alle mål. Vi fik lov til selv at opsætte den og lånte justerbare bukke til montagen, der forløb helt uden problemer. Det færdige resultat er flot og klæder huset.
Alt forløb som planlagt.
Tak til Olsson og Pedersen for et flot resultat.
MVH.
Vagn Rud Larsen, Esbern Snares Vej 25, Vejle.
Super flot Carport.
Har fået leveret og monteret en Kvadrat Carport.
Vi er fuldt ud tilfreds med både montering samt carport, som blev leveret og opsat på aftalte dag.
Vi har under hele projektet haft kontakt med Glen, som har løst opgaven til UG.
Har valgt at få tagpaptag på carporten.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.