Vi vil gerne sige mange tak for super professionelt forløb med køb og montering af vores nye carport, alt som aftalt fra start til slut. Kan kun varmt anbefale dem, 5 store stjerner herfra Mvh. Teit
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har haft et par fantastiske dage med Glen og Leif, mens de satte vores carport op. Meget professionelle hele vejen igennem, FANTASTISK servicemindede og med god jysk humor. Vi har hele tiden vid... Zobacz więcej
Professionelt firma, der har ydet kyndig rådgivning lige fra starten om bl.a. byggetilladelse, opmåling, design m.m. Nemme at få fat på og flinke til at svare på at spørgsmål. Hurtig og fleksibel leve... Zobacz więcej
Tak til Olsson & Pedersen for vores nye alu-carport, som vi er superglade for, og som passer perfekt til vores smalle indkørsel. Ovenikøbet er det en meget elegant løsning, som bliver beundret af all... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Olsson&Pedersen Carporte og terrasse overdækninger i galvaniseret stål høj kvalitet unik design samt mangfoldig funktionalitet. Vi råder over et bredt udvalg af ståloverdækninger, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan tilbyde.
Dane kontaktowe
Højmarken 21, 9560, Hadsund, Dania
- Kontakt@olssonogpedersen.dk
- www.olssonogpedersen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fin carport
Super fin carport, og fantastisk dialog med Glen.
Vi står tilbage med et resultat som i den grad har levet op til forventningerne i forhold til Carport og Hegn løsning.
Desværre var der lidt problemerne undervejs med underleverandøren (som vist nu er blevet udskiftet) som gør at vi ikke kan give 5 stjerner. Glens kundeservice og produkt er dog 5+ stjerner værdigt.
Perfekt
Min carport skulle ikke være en standard-vare. For udseendets skyld skulle den gå rundt om hushjørnet, uden en ekstra bærende søjle.
Jeg fik flere tilbud hjem fra forskellige leverandører. Af dem var det kun Olsson og Pedersen der kunne løse opgaven på en æstetisk flot måde.
Prisen var ganske fornuftig og leveringstiden kortere end konkurrenterne. Glen er et yderst behageligt bekendtskab, løsningsorienteret, serviceminded og med en god portion humor.
Carporten blev monteret til fuld tilfredshed, til tiden, og den ser fantastisk godt ud.
Super kvalitet og fin service
Vi har købt en dobbelt sortmalet Kvadrat carport m/sidebeklædning i hulplader.
Carporten er monteret på gavlen af vores nye hus, og det samlede udtryk er super flot. Vi er også helt vilde med de små, diskrete LED-spots i spærene.
Carporten blev opsat til aftalt tid.
Der har været udfordringer undervejs, men Glen har hele vejen igennem været nem at få kontakt til. Han har været meget forstående og imødekommende, og alt er løst til vores fulde tilfredshed.
Torben og Lone, Ringe
Kunden i centrum
Vi har fået bygget en super flot carport med redskabsrum i Fredensborg med Olsson og Pedersen.
Selvom der har været udfordringer undervejs, så har firmaet altid sat kunden i centrum og blevet ved med at søge muligheder og løsninger indtil vi blev tilfredse.
Vi har fået en professionel og fair betjening igennem hele processen.
Tak for det gode samarbejde Glen.
Ny carport - Søg ikke længere!!
En SUPER oplevelse!!
Kvadrat-carporten er rigtig flot og virker som virkelig god kvalitet.
Og processen fra første snak, til carporten stod monteret var bare i orden for at sige det på jysk. Super vejledning, hurtige og præcise svar, og et snorlige forløb fuldstændig som aftalt!
Så skal du ha’ ny carport - så stop søgningen og ring til Glen!
Tillidsfulde
Tillidsfulde.
Helt igennem en tryg og professionel oplevelse. Meget imødekommende og hurtig responstid.
Carport på specialmål
Købte en stor carport på specialmål der blev leveret og opsat til aftalt tid uden nogle problemer.
Meget hjælpsom gennem hele processen fra ide til udførsel.
Carport udført i meget fin kvalitet!
Fantastisk service!
Vi har købt Kvadrat carport med skur hos Olsson og Pedersen og sikke en service! De har hjulpet med at få den tilpasset så den kunne godkendes af kommunens lokalplan, hjulpet med byggeansøgningen, monteret den og efterfølgende hjulpet med andre ting.
Kan kun anbefale dem! Vi er så glade for vores valg af firma. Det skal lige siges at vi er bosiddende på Sjælland.
Fin service og dialog
Fin service og dialog, hurtige svar og meget venlige. Kan varmt anbefales at tage en snak med Olsson & Pedersen hvis man kigger på carport eller lign.
Super Service! Gode produkter!
Vi er meget tilfreds med carporten & skuren. Glen Olsson har ydet super service under hele forløbet. En varm anbefaling herfra !!!
Super kvalitet og service
Her får du en carport i virkelig god konstruktionskvalitet - galvaniseringen ser ud, som om den holder i 100 år :-)
Vores carport var vist bredere end vanligt (640 cm) og krævede specielle tagplader, men de blev fremskaffet til aftalt tid.
Der var et par småting, som skulle rettes, og her oplever man hurtig reaktion, perfekt service og venlighed.
Top hele vejen
Top hele vejen. Vi har fået leveret en dobbelt carport med redskabsskur. Vi har oplevet fantastisk kundeservice helevejen og alle aftaler er overholdt i mindste detalje og til tiden. Både før under og efter leveringen har alle henvendelser blevet behandlet hurtigt og altid i top kvalitet. Kvaliteten har vi ikke kunne finde bedre, så vil til en hver tid anbefale både produktet og Olsson & Pedersen.
I havde fået 5 stjerner hvis I havde…
I havde fået 5 stjerner hvis I havde styr på jeres underleverandører. Der måtte desværre udskiftes noget af kunststofhegnet. Ellers rigtig god service.
Vi fik en flot carport...
Vi har fået opført carport med redskabsskur. Inden opførelsen blev vi grundigt informeret, og da dagen kom for opførelsen mødte duoen ind tidligt morgen, og forlod ikke adressen før carport og redskabsskur var opført, og der var ryddet op på adressen. Firmaet har til fulde opfyldt vore forventninger, og vi har absolut intet at klage over.
Nu fik jeg min carport for 4 år siden
Nu fik jeg min carport for 4 år siden - alt er
i superkvalitet - og der er support også efter 5 år!!!
Det kalder jeg service
Tilfredsstillende arbejde til aftalt…
Tilfredsstillende arbejde til aftalt tid
Kan kun anbefale👍🏻
Mvh Carsten Varde
Super kvalitet.
Jeg kan anbefale Olsson & Pedersen. Fik selv leveret carport og redskabs skur i en super kvalitet.
Professionelt udført og fantastisk service
Inden vi valgte Olsson og Pedersen havde vi mange overvejelser omkring vores have og indkørsel, men efter et opkald med Glen var vi ikke i tvivl.
Vi fik et godt tilbud og var næsten klar, dog manglede vi en byggetilladelse men det var ingen sag for Olsson og Pedersen at hjælpe os med det - så der gik ikke længe før det hele var godkendt og vi var klar til opsætningen.
Hele processen fra start til slut har været rigtig god og de holdte alle vores aftaler, så en fantastisk oplevelse her fra!
Så igen, tusind tusind tak for jeres store indsats, det er blevet super godt! Vi er så glade for det flotte resultat! :-)
/Michelle
Top Service, Finish Og Kvalitet
Det er ordene jeg vil sætte på Olsson og Pedersen's Produkt og Service, vi er super tilfredse med processen og det færdige resultat.
Der er INTET der kan konkurrere med Olsson & Pedersen!
Vi kan ikke rose Olsson & Pedersen nok. Det har været en kæmpe fornøjelse lige fra kontakten til Glen og til carporten med skur stod færdigt. Glen er topprofessionel og kvaliteten og håndværket er en fryd for øjet - vi fik også stor hjælp i forbindelse med byggeansøgningen til kommunen. Vi har fået en carport med skur på 6 x 10 meter i bedste kvalitet og design og vi smiler hver evig eneste dag når vi ser det flotte resultat. Olsson & Pedersen skal ubetinget ha' de absolut bedste anbefalinger. MANGE MANGE tak for et fantastisk resultat og en sublim service og håndtering - det fås simpelthen ikke bedre.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.