Heel mooi blokje plexiglas ontvangen. Goed ingepakt zodat het krasvrij en helemaal mooi helder is gebleven. Zeker aan te bevelen om hier wat te bestellen. Ik ben heel tevreden.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had een bestelling geplaats. gaf aan bij de bestelling om de goederen op te halen in Numansdorp waar het bedrijf gevestigd is. Bij aankomst kreeg ik te horen dat de goederen bij de leverancier o... Zobacz więcej
Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vraag mbt voorraad. Daarna bestelling meteen ingevoerd en dag erna al binnen. Super snel geregeld 👍
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Holandia
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles is makkelijk te vinden
Alles is makkelijk te vinden, het bestellen en betalen ging heel vlot en het product is snel binnen. Het is ook heel fijn dat je een link krijgt om je bestelling goed te volgen en een tijdstip hebt van levering.
Snelle levering en goede producten!
De bestelling was keurig en conform de…
De bestelling was keurig en conform de opdracht uitgevoerd.
Bij de bezorging is het mis gelopen, het pakket heeft op een ander adres een tijd op de stoep gestaan. Niet uw fout. Daarover bent u geïnformeerd geweest.
Onbetrouwbaar!
Ik heb duidelijk aangegeven geen mailings te willen ontvangen. Deze dan toch sturen vind ik erg slecht. Ik zal om die reden hier niets meer bestellen!
Fijne vlotte en correcte service
Fijne vlotte en correcte service. Heel goede papierversnipperaar ook.
Goeie service
Goeie service, goed product en gemakkelijk zelf online samen te stellen.
wat een geweldige service heeft office…
wat een geweldige service heeft office deals, had problemen met batterij voor safescan 155s, hebben dit heel fijn voor me opgelost, nogmaals dank hiervoor en zal zekers weer bij office deals terug komen voor eventuele andere zaken. corry
Super service
Super service! Hier een krijtbord besteld, toen die aankwam bleek dat de dop van de stift eraf was waardoor de krijtstift uitgedroogd was. In de chat dit aangegeven en er wordt gelijk een nieuwe toegestuurd. Super!
not trustworthy and incapable of doing business in 2022
Bought at higher price an item from this shop because they promised next day delivery.
Guess what?
My item will be delivered more than 1 week after my purchase!
Call them and all they can do is apologizing.
Yeah, that saves my problem and my money.
This is not how you do business in 2022. Check how Amazon, Zalando, Bol, Coolblue, etc. treat their customers if something like this happens.
Definitely not recommended. You're better off spending your money somewhere else.
Ravie
Ravie. Chaises et tabourets arrivés en 2 jours. Nickel. Sauf une chaise avec 1 défaut dans le pied, pas moyen de la visser. Service après vente très réceptif et rapide car j'ai reçu le nouveau pied 2 jours plus tard.
Je recommande.
Tevreden over bestelling
!0 platen foam board besteld. Deze waren echt niet duur en 2 dagen later in huis. Dus zeker te vreden en aanrader!

Odpowiedź od Office Deals.nl
Na een slechte review moet ik deze nu…
Na een slechte review moet ik deze nu aanpassen naar een goede. De bestelling is de dag daarna geleverd alhoewel deze in backorder stond! Prima inorde. Thanks.

Odpowiedź od Office Deals.nl
twee weken moeten wachten en niks…
twee weken moeten wachten en niks gehoord van ze terwijl op de site werd aangegeven dat de volgende dag geleverd zou worden, creditering nadat ik gemaild had ging wel snel.
Komen afspraken niet na.
Producten expres hier besteld voor meer geld + verzendkosten dan op andere websites om dat ik het de volgende dag in huis moest hebben. Dat het iets meer kost maakt niet uit, want dat heb ik er graag voor over als het dan de volgende dag ook echt wordt geleverd.
Helaas komen ze dit niet na. Toen ik belde om te vragen hoe het zat werd ik onvriendelijk behandeld en had ik gewoon pech, daar kwam het op neer. Geen alternatief of excuus aangeboden helemaal niets. Erg jammer. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker niet aan! Je kan het beter bij een andere website kopen!
Zeer slechte communicatie
Zeer, zeer slechte communicatie. Slecht te bereiken klantenservice en geen informatie gekregen over mijn niet te leveren bestelling. Ik vroeg na een aantal dagen wanneer het geleverd zou worden, dat zou over een week zijn. Acht dagen later is het er nog niet dus vraag ik het nog eens. Blijkt dat het product niet leverbaar is en dat ze vergeten waren om mij daarover in te lichten.

Odpowiedź od Office Deals.nl
Meer dan 48 minuten telefonisch in de…
Meer dan 48 minuten telefonisch in de wacht gestaan,
de chat is ook zeeeer traag, op mails wordt ook slecht gereageerd. Een bedrijf wat onmogelijk te bereiken is.
Geen goed woord voor over.

Bestelling geplaatst 100892578
Besteld en direct na 1 dag geleverd

Odpowiedź od Office Deals.nl
Top service en producten!
Geweldige service bij het contacteren. Producten zijn van goede kwaliteit en kwamen op de aangeboden leverdatum.

Perfect geregeld!
Bestellen is snel en makkelijk. De bestelling kwam binnen twee dagen en was perfect verpakt.

Doświadczenie Trustpilot