Hold jer langt væk fra denne kæde. Jeg havde en alliancerne hvor jeg gerne ville have tilføjet yderligere brillanter. Jeg snakker med selve guldsmeden som siger at det kan de sagtens. Efter lang vente... Zobacz więcej
Dårlig service. Køber en urrem i gave. Urremmen er for stor og skal byttes til en smallere udgave. Jeg returnerer rem og gaveæske, og spørger til den nye rem. Den skal bestilles hjem. Fuldt... Zobacz więcej
Urimelige høje retur og fragtpriser! Købte et armbånd som fandtes i 2 str. 16 og 18. Ikke noget om det var cm, inches eller bananer, så måtte jo gætte. Det var så alt for småt ved ankomst, nærmest... Zobacz więcej
Super Nemt at bestille på Nettet der står 3 - 7 Dage.Men i Butik fik jeg afvide 14 dage det burde man nok Få skrevet på siden og jeg Måtte i Butik og Betale Gravering i vores Ringe da Det Sælger i ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ørsnes-navnet har i mange generationer figureret i Aalborgs bymidte som producent og forhandler af guld- og sølvsmykker af højeste kvalitet. Det klassiske håndværk og det høje serviceniveau er holdt i hævd og har været butikkens varemærke i mere end et århundrede. Den første "Ørsnes Guld & Sølv" blev åbnet i Slotsgade i Aalborg mere end 140 år tilbage. Siden da har flere generationer udviklet butikken, sortimentet og kvaliteten op til i dag. Butikken fører i dag et stort antal kendte danske mærkevare-kollektioner, og vores butik på internettet tilbyder gratis levering i hele Danmark.
Gravensgade 19, 9000, Aalborg, Dania
- 98120832
- info@oersnes.dk
- www.oersnes.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
Fantastisk service og hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside, gode varer og ufattelig hurtig levering

hurtig ekspedition
nem hjemmeside /venlig henvisning til hvor man fandt den bestemte ting på nettet

Fantastisk oplevelse !
Service i topklasse og personale der ved hvad de taler om 😃

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
Nem bestilling - hurtig levering - god info undervejs!

Mere end dårlig!
Den dårligste erfaring jeg har haft i mange år med nethandel 😡😡😡Jeg købt et story ur på hjemmesiden og fik den efter 2 dage, men desværre den var defekt. Jeg ringede med det sammen til sælger og de sagt at de sender en retur kuvert og så snart jeg sender den tilbag , de skal nok skaffe et nyt og sende den til mig. Jeg ventede hele ugen og efter flere kontakt med forhandler , de sagede at de kan ikke finde et andet til mig og jeg skal reture det ur jeg har modtaget og få min penge!!! Kuverten kom 10 dag efter modtagelse n af den defekte ur med en Economique mærke på, men anden kuvert som var i og jeg skulle reture uret med den havde Quick brev frimærke på!!!! Meget spændende at de sparer penge for forsendelsen og ikke til modtagelsen!!! God respekt til kunder! Jeg kunne godt købe den ur første dag fra en anden forhandler inden den bliver udsolgt , de har spillet min tid og jeg kan ikkke finde uret på andre hjemmesider . Så anbefaler jeg SLET ikke dem til andre!!!

Perfekt
Leveret dagen efter bestilling
Så smukt pakket ind (så smukt og korrekt uden tape )
Absolut perfekt

god oplevelse
Pænt udvalg, gode priser, hurtig levering og rigtig pæn indpakning - tingene levede fuldt op til min forventning.

god service
Super hurtig levering, flot indpakning og fin lille håndskrevet hilsen fra butikken ;)

Service i top
En service i top. Vil virkelig gøre alt for at jeg fik den helt rigtige vare. 👍👍👍👍👍

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
God pris, personlig, god betjening
Fandt en ring jeg bestilte, desværre udsolgt. Blev kontakte af imødekommende og behagelig og sød ekspedient der hjalp med alternativ.
Alt i alt en god oplevelse . Tak for hjælpen

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
Velfungerende webshop og imødekommende personlig betjening
Her kan I roligt deponere jeres romantiske side og omsætte den til hardware, der kan glæde en af jeres kære!

Hyggelig handel
Lige i øjet, lynendes hurtig fragt og smaddersuper kvalitet.
Her er et hjerte: <3

Køb af fødselsdagsgave
Jeg bestilte en gave som ikke var på lager men som ville blive leveret imellem 3 og 7 dage. Jeg modtog pakken inden for 7 dage og det var meget tilfredstillende. Gaven var fint indpakket. Jeg vil en anden gang handle hos Ørsnes.dk.

Super
Jeg er meget tilfreds med servicen. Købte et ur der ikke var på lager, og fik det alligevel indenfor en uge - og endda pakket fint ind med personlig hilsen.

God oplevelse!
Super hurtig ekspedition, og alligevel med god og personlig kommunikation.

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
En fornøjelse at handle her!
Smykket kom med det samme og var pakket flot ind. Og uden tape, så jeg lige kunne checke indholdet, inden papiret igen sad ligeså flot.

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv
Hurtig Levering. Produkt som forventet.
Hurtig levering og produkt som forventet.