Hold jer langt væk fra denne kæde. Jeg havde en alliancerne hvor jeg gerne ville have tilføjet yderligere brillanter. Jeg snakker med selve guldsmeden som siger at det kan de sagtens. Efter lang vente... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dårlig service. Køber en urrem i gave. Urremmen er for stor og skal byttes til en smallere udgave. Jeg returnerer rem og gaveæske, og spørger til den nye rem. Den skal bestilles hjem. Fuldt... Zobacz więcej
Urimelige høje retur og fragtpriser! Købte et armbånd som fandtes i 2 str. 16 og 18. Ikke noget om det var cm, inches eller bananer, så måtte jo gætte. Det var så alt for småt ved ankomst, nærmest... Zobacz więcej
Super Nemt at bestille på Nettet der står 3 - 7 Dage.Men i Butik fik jeg afvide 14 dage det burde man nok Få skrevet på siden og jeg Måtte i Butik og Betale Gravering i vores Ringe da Det Sælger i ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ørsnes-navnet har i mange generationer figureret i Aalborgs bymidte som producent og forhandler af guld- og sølvsmykker af højeste kvalitet. Det klassiske håndværk og det høje serviceniveau er holdt i hævd og har været butikkens varemærke i mere end et århundrede. Den første "Ørsnes Guld & Sølv" blev åbnet i Slotsgade i Aalborg mere end 140 år tilbage. Siden da har flere generationer udviklet butikken, sortimentet og kvaliteten op til i dag. Butikken fører i dag et stort antal kendte danske mærkevare-kollektioner, og vores butik på internettet tilbyder gratis levering i hele Danmark.
Dane kontaktowe
Gravensgade 19, 9000, Aalborg, Dania
- 98120832
- info@oersnes.dk
- www.oersnes.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Flot udvalg og hurtig levering
Hurtig ekspedition - to dage senere var mit ønske gået i opfyldelse

Kan varmt anbefales
Brugervenlig, flot hjemmeside med retvisende billeder, fin gaveindpakning, super betjening og levering til København på under et døgn. Afgjort et sted jeg vil handle igen!

Bare Super!
Super vejledning af meget venligt personale. Leveret på det ønskede tidspunkt. Rigtig god oplevelse!

Super handel
Fin kontakt og dejlig service
Meget opmærksomhed på at det er den rette varer

Virkeligt god kundeservice
Søde til at følge op på ens ordre og sende superhurtigt - med en sød hilsen også. Tak!

Super god service
Alt spiller bare, bestilling, levering og varen kom smukt indpakket

Super tilfreds
Super hurtig og god levering! Jeg bestilte varen, med indpakning, og fik den dagen efter i den fineste indpakning! Super tilfreds! Det er ikke sidste gang jeg køber fra Ørsnes!

Vielse ringe
Super Nemt at bestille på Nettet der står 3 - 7 Dage.Men i Butik fik jeg afvide 14 dage det burde man nok Få skrevet på siden og jeg Måtte i Butik og Betale Gravering i vores Ringe da Det Sælger i ik på Nettet.
Det burde i måske når der sælges Vielsesring ;)

Kan anbefales
Jeg fik smykket dagen efter jeg bestilte det online. Jeg byttede smykket, det gik lynhurtigt og med god betjening. Dejligt med netbutikker som denne

Super god service
Handlede ved netbutikken i den sidste juleuge- måtte kontakte dem ang en rabatkode som ikke virkede, men trods travlhed og stress fik jeg en venlig betjening. Bestilte gaven d 20 over middag og næste dag d 21 stod jeg med min bestilling i hånden,
Så kan varmt Anbefales herfra :-)

Skønt smykke, nemt & hurtigt
Jeg fik det fineste vedhæng med posten, det levede så fint op til forventningerne.
Nemt & hurtigt :-)

Super service - bestilte Sameearmbånd i lille str
Bestilte Samerarmbånd i lille str. Dagen efter fik jeg en opringning fra butikken , damen rådede mig til en stører str. Skulle nå at komme inden jul (bestilte15/12) modtog 19/12. I så fin indpakning hvori der var et håndskrevet papir med et ønske om det var ligeså fint som vi ønskede os ! Armbåndet vakte jubel hos modtageren incl giverne! Ikke sidste gang vi har benyttet os af ØRSNES !

Perfekt!
Ultra hurtig levering og smukt indpakket. Jeg er meget tilfreds.

En god oplevelse.
Fik sendt pakken med brevpost. Varen tog 2 ekstra dage at få sendt, da varen alligevel ikke var på lager. Men blev fint informeret og pakken var godt pakket ind, samt en personlig besked. Alt i alt en god oplevelse.

Service i høj klasse
Ørsnes fortjener top karakter for deres helt igennem fantastiske service og forståelse. Jeg fik en ring af min kæreste som ikke passede, jeg blev derfor vejledt i en butik nærmere mig, om hvilken str jeg skulle have og ørsnes sendte en ny til mig. Jeg havde modtaget en meget forkert vejledning og kunne ikke passe ringen igen. Der er derfor blevet sendt frem og tilbage, og ørsnes har været en god hjælp og haft fuld forståelse for dilemmaet. Med en sød, rar og venlig forståelse i alt deres juleræs fandt vi frem til en løsning. Tak for god service og behandling! Kommer jeg til AA tager jeg forbi butikken til et nyt køb :)
Godt nytår!!

Min bedste oplevelse af alle net-køb i december 2016
Jeg købte et armbånd fra Line & Jo, og var egentlig en lille smule i tvivl om størrelsen. Jeg tog en beslutning, og bestilte et "small".
Dagen efter blev jeg ringet op af Ørsnes, som ville være sikker på, at det var den rigtige størrelse jeg havde bestilt. Vi fik os en sludder omkring "small" og "medium", og nu var jeg sikker på, at jeg havde bestilt det rigtige. Super dejligt ikke at skulle vente indtil juleaften, og evt finde ud af, at armbåndet skulle sendes retur.
Dernæst havde jeg bestilt indpakning til 0 kr. Gaven var pakket SÅ fint ind og med håndskrevet kort. Rigtig, rigtig god oplevelse😊 Jeg vil besøge butikken, hvis jeg kommer til Ålborg.

Gavekort online
Hej
Jeg kan kun være tilfreds med min handel online, idet jeg bestilte gavekortet en dag og modtog det dagen efter, så kan man jo ikke forlange mere.
Med venlig hilsen
Tage Munkholm

Hurtigt service 😊
Nemt at bestille og derefter hurtigt og flot levering. Ved gaven ligger en lille personlig hilsen hvilket gør at man føler der er gjort lidt ekstra ud af forsendelsen.

Leder efter den 6. stjerne til dem
Super godt forløb. Blev kontaktet kort efter jeg havde lagt bestillingen, om det nu var den rigtige størrelse, da det ikke var en af de normale størrelse. Det er service.
Der blev fulgt op med hvornår ordren blev sendt og jeg følte, de ville gå lige det længere, for alle deres kunder.
Jeg anbefaler klart

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.