Hjælpsomt personale! Vi kom afsted med dobbeltklapvon med ikke mindre end 4 flade dæk. Spurgte i kiosken om de vidate om der var trykluft vi kunne bruge. Pigerne tjekkede beredvilligt, og vi... Zobacz więcej
Advarsel: Pas på aktivt vildledende abonnementsmodel. Odense Zoo har lavet en smart forretningsmodel, hvor du får dit årskort 100 kroner billigere, hvis du opretter det uden udløbsdato. Den... Zobacz więcej
Var i zoo 8.juni det var kun grillen der havde åben isboder cafe mv var lukket darvins hus var lukket og man kunne ikke gå ind til de små aber på trods heraf tager man fuld entre og der er heller i... Zobacz więcej
Har lige tilbragt et døgn i Odense ZOO, med familie og venner. Camp Kiwara var vores base med guidet tur rundt i parken efter lukketid, hvor vi fik lov at komme helt tæt på flere af dyrene. Efterføl... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fantastiske oplevelser i Danmarks hyggeligste ZOO!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
dårlig service
Fantastisk
Hvor er det skønt at nogen tør vise livet som det er og viser hvad den gamle udslidte kamel indeholdt. Stor ros for det initiativ. Det er dog en sygelig fremmedgørelse i forhold til livet at fordømme den formidling der ligger i at lave sådan en offentlig dissektion - godt gået Odense Zoo!!!!
Super godt!
Har nu 2 år i træk valgt at betale for at have et årskort og det har været alle pengene værd 😃
Har en søn på 2,5 og han ELSKER at komme i zoo.. Vi var der så sent som i tirsdags og det var så hyggeligt ☺️
Min søn kender efterhånden zoo ud og ind, men stadig er han vildt begejstret gang på gang, når vi er derinde 😃
Vi medbringer gerne en madpakke og hygger på en af Odense Zoos opstillede picnicborde 👍🏼
Haven er pæn og rydelig, personalet er friskt og klar på en spøg og dyrerne har super forhold 👍🏼
Kan klart anbefale Odense Zoo 😃
Foreigners trying to hurt the zoo's ratings (without having been there)
Foreigners is now trying to lower the zoo's rating because of the public dissections...
God Zoo
Rigtig fin Zoo. Jeg har været der to gange og begge har været hyggelige. Der er dog noget underligt stads på deres pommes, sådan noget all-around krydderi, hvilket de ikke har skrevet om, på deres menu. Men alt i alt en god oplevelse.
Så hyggeligt
Min kæreste og jeg er lige kommet tilbage fra vores ophold i Odense.
Vi var på besøg i deres zoologiske have idag ☺
Det var så hyggeligt! Der var ikke mange mennesker pga vejret, men det var pengene værd.
Vi gav girafferne mad (70 kr pr person), lidt dyrt, men det er noget man kun prøver en gang ☺ jeg vil ikke anbefale det hvis det regner meget men ellers en rigtig god oplevelse.
Vi fik også lov til at holde en slange!
Det er et besøg værd!
Flot udstilling, men...
Var i dag i Odense Zoo, med min kæreste og turen var skam rigtig hyggelig, og vi hyggede os.
Inden vi skulle hjem, besluttede jeg mig så for, at jeg ville have noget at spise og det endte med en pulled pork burger menu, fra en af restauranterne.
For det første, kostede sådan en menu 90 kroner (90 KRONER?!), for det andet, så var lunkent, smagte af fedt OG...så er det hele lige vendt retur igen. Mildest talt væmmeligt.
Ingen adgang
Jeg har desværre ikke haft muligheden for at besøge Odense Zoo endnu selv efter vores lange tur fra Aalborg for netop at besøge den. Hvad der skulle have været en rigtig hyggelig fødselsdag sammen med hele familien endte med en fiasko, da vi blev nægtet adgang, fordi min kæreste og jeg havde vores 3 måneder gamle hundehvalp med. Men da haven har løsgående dyr, var det ikke tilladt at have ham med. Vi foreslog endda at tage ham med i sin transportkasse, men det blev stadig et nej. Så vi måtte blive udenfor mens resten af familien gik indenfor. Rigtig øv oplevelse, men sådan er reglerne desværre. Jeg tror bare vi nøjes med Aalborg zoo, hvor hunde er velkomne, men jeg håber da en dag at kunne besøge Odense zoo, for jeg havde virkelig glædet mig ☺
Familievenlig hyggelig og spændende
Rart sted at komme med familie og børn. Vi synes aldrig det bliver kedeligt i Odense Zoo. Som flere omtaler så er priserne hos madstederne for dyre. Vi må håbe Odense Zoo tager anmeldelserne alvorligt så vi kan komme der noget oftere :) :) :)
Odense Zoo er bedst!
Børnene og jeg er så glade for at komme. Godt personale og altid dejlige oplevelser.
Næsten perfekt
Jeg vælger at bedømme hjemmesiden og den er næsten perfekt - nem at finde rundt på, fungerer fint med at købe billetter osv. Et eneste lille men er at når man nu køber 4 printselvbilletter til samme attraktion til samme pris (foderbilletter) så er der ingen grund til at skulle printe 4 A4 ark ud :-) Så mindre miljøsvineri så er det helt perfekt :-)
dejlig attraktion
Odense Zoo er blevet flot og hyggelig. Jeg kan godt lide at trave rundt og bare lade tiden stå stille. Synes der er sket noget nyt og spændende hver gang jeg kommer derud.
Der var for et godt stykke tid siden en indsamling til elefantanlæg, og den har jeg ikke set efterfølgende, er den stoppet?
Hvis jeg skal finde noget negativt må det altså blive priserne på madstederne, ved godt at det ikke er gratis at drive en Zoo, men det er altså godt nok for dyrt i forhold til hvad man får at spise....
Odense's flotte attraktion
Det er så flot et Zoo de har fået stablet på benene efterhånden i Odense Zoo
Alt de laver derinde holder maks
Så flot en oplevelse værd ... i forhold til mange andre parker i DK
oplevelse
Det er altid en oplevelse at besøge Odense Zoo, noget jeg vil anbefale er at tage på besøg når de har aften zoo og især vinter zoo, det er skøn at se de skønne dyr boltre sig ude når der er sne. man oplever dyrene på en helt anderledes måde, når vejret er koldt. og vi kan jo tage godt med tøj på og så stadig nyde oplevelsen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.