Hjælpsomt personale! Vi kom afsted med dobbeltklapvon med ikke mindre end 4 flade dæk. Spurgte i kiosken om de vidate om der var trykluft vi kunne bruge. Pigerne tjekkede beredvilligt, og vi... Zobacz więcej
Advarsel: Pas på aktivt vildledende abonnementsmodel. Odense Zoo har lavet en smart forretningsmodel, hvor du får dit årskort 100 kroner billigere, hvis du opretter det uden udløbsdato. Den... Zobacz więcej
Var i zoo 8.juni det var kun grillen der havde åben isboder cafe mv var lukket darvins hus var lukket og man kunne ikke gå ind til de små aber på trods heraf tager man fuld entre og der er heller i... Zobacz więcej
Har lige tilbragt et døgn i Odense ZOO, med familie og venner. Camp Kiwara var vores base med guidet tur rundt i parken efter lukketid, hvor vi fik lov at komme helt tæt på flere af dyrene. Efterføl... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fantastiske oplevelser i Danmarks hyggeligste ZOO!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Hyggelig Zoo - men tro ikke alt du læser!
Besøgte dette meget hyggelige zoo i starten af august, og blev mødt af smilende personale hele dagen - for vi valgte at blive hele dagen og lagde pæn summer i specielt cafeteriet mens også andre steder i zoo (priserne er ikke højere end så mange andre steder, så ingen klage - men blot det niveau, som er nået efterhånden... alle skal jo tjene penge).
MEN, når man på hjemmesiden skriver "parker gratis lige overfor", og det så viser sig at dette anlæg er tidsbegrænset til 5 timer, koster det lidt mere. Jeg konfronterede venligst Odense Zoo med dette, fordi jeg synes 1020kr ekstra for dette besøg (2 P-bøder = vi var 6 personer) var uberettiget, da jeg følte mig fejlinformeret.
Jeg blev først henvist til dem som står for parkerings-området og senere til anden afdeling, men senere fik jeg så en mail med "gratis billetter" til Zoo. Det var som sådan helt i orden, mailen var bare ikke til mig!!! Så vi ender med intet, udover en trods alt god oplevelse i Odense Zoo... men en særdeles dyr 4-cifret "fornøjelse" i sidste ende.
Så tag endelig ind i Odense Zoo - men bliv ikke for længe....selvom det er hyggeligt!!
Jeg ELSKER Odense ZOO
Jeg ELSKER Odense ZOO !
Jeg køber årskort, fordi det er så dejligt bare at kunne bruge en time derinde når man har lyst.
F.eks. er det sjovt at besøge Zoo på forskellige tidspunkter af dagen, fordi det er forskelligt hvornår dyrene er aktive, og hvornår de får unger.
+ Vi kunne få 50 % rabat på København Zoo.
Jeg synes også at forholdene for dyrene bliver bedre og bedre. Selvfølgelig har jeg allermest lyst til at lukke dem ud og kramme dem. :D
Alt i Zoo var som det skulle være.
Alt i Zoo var som det skulle være.
Dog er det lidt ærgeligt at der pludselig er tidsbegrænsning på p pladsen som hører til Zoo.
Jeg ved godt at der er fri parkering længere omme mod markedspladsen, men vores autocamper kan ikke gå under den lille bro
LeveVilkår for dyrene er i de fleste…
LeveVilkår for dyrene er i de fleste tilfælde for ringe. Jeg skammer mig på Odense zoo’s vegne, gifrafer eksempelvis kan knap nok vende sig rundt. Det er jo til grin...
uacceptabel og urimelig levevilkår for…
uacceptabel og urimelig levevilkår for rigtig mange af dyrene. Specielt girafferne og kenguruerne.
Virkelig dårlig kundeservice og flabet medarbejder!
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man efter en hyggelig dag hos jer, er på vej ud fra parken kl.17.02, og ikke kan gå ud ved indgangen, uden at komme igennem souvenir shoppen, og så må man ikke få lov til at købe noget i shoppen fordi I har lukket. Så må I lave en udgang ved siden af shoppen!
Nu har vi en meget ked af det 4 årig lille pige, fordi vi gik ind i shoppen, pig hun fandt en sød ting hun gerne ville ha, og først da vi er ved at gå op til kassen får vi at vide at shoppen er lukket og vi ikke kan få lov til at købe noget.
Den lyshårede ekspedient kom endda med et flabet svar om at vi bare kunne være gået ud inden parken lukkede, eller gå ud ved en anden udgang som er vist på kortet!
Der var ikke engang et skilt om at shoppen var lukket, og der blev ikke sagt noget til at min datter gik rundt og kiggede på ting og højt spurgte om hun måtte få en.
Dét er så sidste gang vi lægger vores penge hos jer.
Fantastisk oplevelse med højt…
Fantastisk oplevelse med højt serviceniveau og søde folk. Tæt kontakt med dyr
Acceptabel
Acceptabel, men ift. prisen synes jeg det er ret kedeligt at gå rundt især nede ved strudserne og derved.. En masse vilde planter gror det meste af gangstien, hvor man godt kunne have gjort mere ud af det. Jeg synes også at søløverne og sælerne har alt for lidt plads..
Hyggelig zoo med en masse spændende dyr og imødekommende personale
Hyggelig zoo, hvor de fleste dyr har godt med plads, og de ansatte er meget imødekommende. Jeg nyder også, at den ligger midt i en park med en masse grønt og vand også inde i zoo. Og selvom der er mange mennesker, føles det ikke ubehageligt for sentitive mig. Jeg nyder hvert besøg i Odense zoo. Jeg bor I Nordsjælland, men købte med det samme zoo ven kort, og det kan helt klart anbefales, da man der får 20 procent rabat på spisestederne og i zoo butikken og et gratis besøg i Aalborg zoo, Givskud zoo, Ree safaripark og Jesperhus. Vi har for længst tjent vores zoo ven kort hjem! Og så kan jeg anbefale at spise på Cafe Dyrehaven, der serverer lækker mad til en overskuelig pris i hyggelige rammer
Man kan ikke refundere billetter ved…
Man kan ikke refundere billetter ved fejlkøb eller fortrydelse.
Det er altid et besøg værd :-)
Hyggeligt zoo hvor man kommer tæt på :-)
Rigtig hyggelig zoo
Rigtig hyggelig zoo, hvor man kommer tæt på dyrene i dejlige naturlige omgivelser:) Ikke så mange dyr, men let at komme tæt på og se, vedkommende og lærerigt. Hyggelige kiosk/cafeområder :)
Usmagelig tur gennem parken
Usmagelig tur gennem parken, flere steder opsat diverse 2 x 2 meter billeder med bar numse, bare bryster og kønsbehåring, mærkeligt omgivet af dyr, lige op i hovedet på vores børn.
Kan ikke anbefales 👎👎👎
ikke god stil zoo
Udmærket zoo
Udmærket zoo. Savannestykket er lidt kedeligt, men ellers godt. Savner lidt mere terrarie, med f.eks. slanger og edderkopper.
Herlig oplevelse!
3 timers slendren - og stressniveauer er væk. Helt væk.
Absolut verdens hyggeligeste ZOO med masser af indtryk. Alt det vand og danske enge: du er på savannen.
Meget vand, dansk natur, træbyggeri, begrænset beton, TÆT PÅ ALLE DYR: Herlig oplevelse.
Det eneste positive er personalet
Stedet er meget slidt, dyrene har ikke særlig meget plads, vandet hos søløverne er så beskidt at man ikke kan se dyrene, alt koster ekstra bl.a. lån af trækvogn og at komme tæt på girafferne og så er maden virkelig ulækker med slatne pommes frites som smager af at olien i frituregryden ikke bliver skiftet tit nok og burgerbøffer som er kolde indeni. Men de ansatte er vældig flinke.
Blev en del skuffet.
For første gang i mange år var jeg i Zoo, sammen med nogen udenlandske bekendte. Jeg kan ikke sige jeg blev chokeret over prisen, den kendte jeg jo på forhånd.
Jeg blev derimod temmelig skuffet over det jeg fik for pengene, det stod ikke rigtig mål med min forventning.
Jeg synes Odense Zoo er en fin lille "have", med nogen dejlige dyr, som havde fine forhold, i forhold til hvad jeg husker fra samme Zoo fra min skoletid :) .
Jeg må indrømme at jeg er rigtig skuffet over hvad jeg fik for pengene, det er samme pris som store Zoo i udlandet, men alting er mindre og færre, og så bør det ikke koste så meget. Har man årskort, ja, så er sagen jo anderledes, så er det et fint sted at tage hen igennem året. Men 875 kr for 5 mennesker, det er simpelthen skudt over målet. Til de penge kan jeg ikke rigtig anbefale det til nogen, med mindre man aldrig har været i en Zoo, og ikke kommer det.
Nu var vi der på en meget varm hverdag, så der var ikke så meget liv i haven, og ikke så mange spisesteder åbne. Det vi fik rangerer på det lavere niveau af fastfood, ikke så meget dyrere, men dårligere.
Haven ser lidt nedslidt ud, men det er i princippet underordnet, hvis ellers dyrene har det fint.
Hyggelig have, og til en hund pr mand havde det været rimeligt, men til 175 kr føler jeg mig rimelig skuffet ... Alt koster i princippet oveni.
Jeg synes deres undervisning er udemærket - og jeg har ingen indvendiger imod at de "vender vrangen ud" på nogen af de døde dyr. :)
God zoo, der søtter fokus på løring og uddannelse omkring bl.a. dyrs anatomi
Det bedste lærings- og oplevelsessted
Fantastisk sted. Odense ZOO byder på både læring og oplevelse. Vores børn nyder altid at komme i Odense ZOO. Det at Odense ZOO tør være ærlige og vise ALT - også dissektion - er meget positivt - alt omkring dyrene er nemlig en vigtig del af læringen Det giver både børn og voksne en forståelse og accept af naturen. Kære Odense ZOO - bliv ved med at være tro mod det fantastiske stykke arbejde I gør. Og tak til alle jeres fantastiske medarbejdere som også er en stor del af den gode oplevelse.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.