Der er en der har lagt et billed op af min bil hvor vedkommende har med rød tekst skrevet vanvidsbilist, hjemmesiden svare ikke på henvendelser om at fjerne det og jeg skal nu til at politi anmelde... Zobacz więcej
Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net. De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke. Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site. Anden ting er: Hvis man kigger på dere... Zobacz więcej
Har for godt en uge siden kontaktet nummerplade.net for at høre hvorfor en nummerplade på en knallert giver et resultat som om det er en påhængsvogn. Registreringsattest via skat står helt korrekt, så... Zobacz więcej
Enhver kan tilføje billeder til et køretøj, men ejeren af køretøjet kan ikke slette dem. Gentagne henvendelser på den oplyste mailadresse svares der ikke på. Det er næppe lovligt. Tilføjel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Nummerplade.net er en useriøs og mega…
Nummerplade.net er en useriøs og mega dårlig side med USANDE oplysninger!!!!!!!!!!!!!
Jeg har min bil til salg, men flere købere er sprunget fra, da min bil står som efterlyst og det er den IKKE!!!!!!!!!
Jeg har tjekket med SKAT, Politiet osv, og der er INTET galt nogen steder, og selv SKAT siger at nummerplade.net er en meget dårlig og misvisende side som man ikke kan stole på!!!!! Jeg har mailet flere gange både på presse@nummerplade og info@nummerplade(Må ikke skrive det sidste af mailadr siger trustpilot) og INTET svar, så håber på denne anmeldelse får dem til at svarer
Virker aldrig
Virker aldrig - er ikke til at få kontakt med.
Nu er jeg blevet kontaktet af dem, men deres side virker stadig ikke - det er ikke muligt at slå noget som helt op via deres side, må jeg anbefale at bruge en anden

Odpowiedź od Nummerplade.net
giver andre lov til at uploade billeder…
giver andre lov til at uploade billeder af min bil uden min tilladelse og hvidene. svare ikke på mine mails
De svarer aldrig på e-mails og tillader…
De svarer aldrig på e-mails og tillader chikane på deres site. Virkelig dårlig stil.
Offentligører personfølsomme oplysninger og giver alle mulighed for at uploade billeder på køretøjet.
Bruger ikke det site mere og har tænkt mig at anmelde dem, til forbrugerombudsmanden for chikane.
Så er der indberettet en klage hos forbrugerombudsmanden. 30.09.20
Ikke til at stole på
Ikke til at stole på
Slog min egen betalte, og gældsfri bil op, og der stod der stadig skulle være gæld i.
Hvis det ikke passer, hvor meget andet lyver de så om?!
Nummerplade.net = NummerPlat.gæt
Nummerplade.net? -vi giver dem 0 stjerner.!
En af vores gamle biler er opført som havende "mistænkeligt Kilometerantal"! - Fuldstændigt hul i hovedet, vi undrer hvor de henter deres misvisende info..
Vogne er en gammel Asta fra 2006 der IKKE er til salg og aldrig skal sælges, man skal vel også være heldig hvis man får 15-20.000 for sådan en gammel slæde.
Vi aner ikke hvordan man svindler med kilometerantal i en bil, men vi ved hvordan vi får tjekket bilen på et autoriseret opelværksted for nummerplade-net´s regning og hvordan vi får vores advokat til at udtage en stævning for injurier.
Med "venlig" hilsen L.B.Z.
Der er fejl i jeres oplysninger
Der er fejl i jeres oplysninger. Min bil er offentliggjort til at køre 25,6km/l men på jeres side står der 11,5km/l der er altså en kæmpestor fejl
Min bil er godkendt ved syn tilbage i…
Min bil er godkendt ved syn tilbage i februar, men alligevel står der inde på deres hjemmeside at den ikke er godkendt. Selvom både ved motorstyrelsen og skat står den godkendt
Tjekker altid nummerplade.net når jeg …
Tjekker altid nummerplade.net når jeg kikker på brugt bil. Smart at det hele er samlet et sted. Der var et enkelt problem med, at et nummerpladeskift pegede den forkerte vej, så der manglede oplysninger, da den nye nummerplade blev henvist til den gamle. Bilviden.dk kunne godt finde ud af det, så det må være et problem hos nummerplade.net
Personfølsomme oplysninger som dele af …
Personfølsomme oplysninger som dele af cpr.nr. ligger tilgængeligt samt fulde navn og bank/forsikringsoplysninger - også selvom der IKKE er pant eller lån i bilen!
Og det værste er næsten, at man ikke kan skrive til dem. Der findes simpelthen ingen firmaoplysninger der fortæller om mail eller tlf.nr. så man kan få det rettet.
Jeg har tænkt mig at gå videre til myndighederne med sagen.
Totalt gak gak.
Totalt gak gak. Min bil ( registreringsnummer skulle være ændret, selvom den stadig har samme ) er nu blevet til en trailer der er afmeldt i 1997. og jeg kan ikke finde en mail adresse eller telefonnummer til nummerplade. net
Perfekt og nemt
Super god service.
Og griner lidt af dem med anmeldelser med én stjerne. Specielt ham der ynker over, man kan se når der er gæld i bilen.
1.: Informationer på nummerplade.net er taget fra statens egne sider
2.: De første 6 af dit personnummer hedder DIN FØDSELSDAG og er ikke personfølsomme oplysninger og de er som sagt direkte fra statens egne sider man også kan bruge. Nummerplade.net er bare bedre.
3.: Det samme gælder med dit navn
4.: Ja der ynker over manglende informationer. De mangler kun når de offentliges sider er nede eller fejler...
5.: Er oplysningerne ikke korrekte, så skal du have fat på et motorkontor, for oplysningerne stammer fra offentlige sider, så det er sådan din bil er listet.
Så mange spader på denne jord. Sølvpapirhatte til alle.
Tak til nummerplade.net for en god side :-)
kun 3 søgninger
Jeg skulle lede efter en speciel nummerplade jeg ikke helt kunne huske så jeg søgte. efter nummer 3 søgning for jeg at vide at jeg spamer hjemmesiden og kan ikke bruge den før efter noget tid igen.
passer ikke
Jeg slog min egen bil op. Der er forkert motorstørrelse/type, forkert farve. der er angivet en masse ekstraudstyr der ikke er i bilen mm.
Ganske enkelt fremragende
Den bedste sikkerhed for bilkøber jeg har oplevet, uanset om det er gennem en forhandler eller privat.