Stor anbefaling til Niels og Gazi hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved. Hele forløbet var professionelt, trygt og meget velfungerende fra start til slut. De var ærlige, imødekommende og håndt... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
En bil der skulle have lavet bilkabuler…
En bil der skulle have lavet bilkabuler var på værkstedet i Næsted i 2 uger. Da den kom tilbage, havde ikke lavet skaderne, men dushet lidt maling på forskærmen, der så helt amatøragtigt ud, men de havde fået pengene fra forsikringen til skaderne. Ydermere, blev ejeren af bilen beskyldt for at have malet den selv og efter det blev opklaret, at det var værkstedet der havde gjort det, var der ingen undskyldning til ejeren.
Der blev bare grinet af kunden. Lad for gud skyld være med at bruge det værksted. De tager fis på kunderne.
Ville gerne give 0 stjerner
Ville gerne give 0 stjerner, har købt en ny C4 i Nyk. F, som der stadig er fabriks garanti på, som er begyndt at bruge olie, så efter at have chated med dem 2 gange, ringet 3 gange og sendt en mail, blev jeg ringet op af en meget usympatisk filial chef, der fortalte mig at, det ikke var deres problem, og jeg kunne køre til det autoriserede værksted hvor jeg havde fået det første service
Kan man ikke stole på nogen?
Hej, vi har handlet hos nævnte firma og købt en lille bil desværre opdagede vi efter hjemkomsten at der var et stort stenslag i forruden, ærgerligt og vi ringer til firmaet som siger, bestil en reparatør og send os regningen. Det gør vi så, og intet sker, ej heller efter flere henvendelser, så nu har vi en ok forrude men også en regning på ca 500 kr .
Karrosseri efter syn i følge garantien…
Karrosseri efter syn i følge garantien skulle have været lavet i 2025, min ikke blevet gjort og jeg har fuld service aftale og den er blevet overholdt altid og nu sige de at de ikke kan gøre noget ved det da det skulle have været lavet i 2025 men har først nu fået indkaldelsen til det. Så garantien er jo ikke overholdt og det er deres skyld. og det var frimann hansen i næstved der skulle have lavet det.
Under al kritik og helt utroværdig
Ved årligt service fik jeg en virkelig dårlig oplevelse hos Fa. Frimann Hansen i Næstved.
Jeg medbragte selv Add Blue og betalte 137,00 kr. for påfyldning af 6 l fra én dunk, det svarer til en timeløn på mindst 1400 kr.
Sprinklervæske var fyldt helt op til låget hjemmefra men blev faktureret med 2,20 l -helt utilgiveligt.
Bagrude viskerblad blev skiftet uden min accept. Fakturaprispris 361,38. Prisen på en komplet original Bosch Bagrudevisker til min bil er kr. 67,00.
Udført arbejde og faktura blev ikke gennemgået med mig, som de ellers lover på hjemmesiden.
Frimann Hansen i Næstved kan jeg bestemt ikke anbefale. I gør klogt i af finde et andet firma.
En chokerende oplevelse 😟😟😟
Under alt kritik.. jeg købte dem en ny Peugeot 3008 E hos Ove Jensens biler i Hillerød. Det var i juni måned 2025. Ove Jensen solgte sin virksomhed til Frimand Hansen biler Citroën og Peugeot.
December måned 2025 henvender jeg mig til den nye forhandler Frimann Hansen vedrørende en service aftale.
Sælger hos Frimann Hansen gennemgår service aftalen med mig der bliver oprettet en kontrakt.
Nu går der fuldstændig koks i den prisen for service aftalen ifølge kontakten lyd på 211 kr. om måneden Heri var der også låne bil..
Ved første opkrævning skal jeg betale 348 kr. det var ikke det som aftalen lød på..
Jeg kontakter derfor Frimann Hansen i Hillerød for at fortælle dem at der må ligge en fejl..
Der skal gå to dage så må jeg ringe op igen til Frimann Hansen for at spørge dem hvad der lige sker nu..
Beskeden fra Frimann Hansen i Hillerød at jeg skulle kontakte serviceaftaler og et telefonnummer jeg fik udleveret..
Jeg kontakter servicekontrakter her får jeg at vide at min kontrakt var lavet forkert fra sælger side i Hillerød..
For det første kunne jeg ikke få en service kontrakt i det der var gået syv måneder for køb af min nye bil.
Så derfor skulle jeg betale med tilbagevirkende kraft syv måneder af 348 kr. Heri så skulle det også være moms.
Jeg var fuldstændig målløs over en sådan behandling så jeg har Taget den beslutning er opsagt service aftalen med øjeblikkelig virkning..
Og så finder jeg mig en ny Peugeot forhandler som kan give mig den rette service.
Derfor vil jeg anbefale andre hvis man skal handle ny bil hos Frimann Hansen i Hillerød. At passe på hvis man skal underskrive en kontrakt at den er fuld lovlig og gyldig👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Dårlig kundeservice
Der er dårlig service i Stensved
Med den er da væsentlig dårligere i Næstved
De sider og fylder en med den ene løgn efter den anden
Professionel og tryg bilhandel – stor anbefaling til Niels og Gazi
Stor anbefaling til Niels og Gazi hos Frimann Hansen Automobiler i Næstved.
Hele forløbet var professionelt, trygt og meget velfungerende fra start til slut. De var ærlige, imødekommende og håndterede både salg af min gamle bil og køb af min nye bil hurtigt og korrekt. Alt blev gennemgået tydeligt, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen.
En seriøs bilforhandler med høj service og troværdighed. Klart 5 stjerner herfra.
Hovedrystende dårlig service
Producenten af min bil har konstateret en fejl på min bil, som de skal udbedre gratis. Friman konstaterer fejlen, men kan først udbedre om 10 dage. I mellemtiden må jeg ikke køre i min bil. Derfor bliver jeg bedt om at skrive under på at hvis der i løbet af de 10 dage sker en fejl, er det på eget ansvar. Men så må de jo udbedre fejlen straks eller give mig en lånebil! Da jeg nægter at skrive under bliver jeg tilbudt en lånebil frem til fredag på SOMMERDÆK!!! Hvordan er det muligt, at et seriøst værksted tilbyder det??? Og særligt når der er varslet SNESTORM både i dag og på torsdag???? Jeg er rystet!!!! Det er jo en ulovlig bil de tilbyder, som kan have fatale konsekvenser for mig og min familie!
Det er i forvejen i min optik virkelig ringe at bede mig om at overtage ansvaret for en fejl som hviler på producenten, og at Friman ikke kan give mig en tid før om en uge, hvor jeg så skal køre i en bil, som de anbefaler mig ikke at køre i.... Men at tilbyde en bil på sommerdæk i januar 4 timer inden en varslet SNESTORM forstår jeg slet slet ikke!!!
Jeg havde min bil til knastkæde…
Jeg havde min bil til knastkæde tjek,opdatering og olie og filterskift,
Der jeg hentede bilen sagde de til mig at den er blevet opdateret og har fået olie og filter skift, dagen efter tjekkede jeg olie og jeg kan se at den er meget meget beskidt og det er i hvertfald ikke nyt olie som er skiftet dagen før, og jeg ved også at på diesel biler den bliver sort med det samme men ikke på den måde hvordan min ser ud. Og så kom jeg i tænke om at den var lidt utæt i bundprop pakning efter sidste gang da olien blev skiftet, så var jeg under bilen for at se om den stadigvæk er utæt, og det er den ligesom den var, hvis de havde så skiftet olie vil den ikke være utæt i bundprop pakning igen fordi den skifter man hver gang, så jeg kan se at de har kun påfyldt lidt olie og den er over maximum og måske opdateret bilen. Det ved je så heller ikke om jeg skal stole på det. Jeg er så utilfreds , fordi jeg har bevis at de ikke har skiftet olien , og at de siger noget som ikke passer , har også prøvet at ringe til dem , men de siger bare at de har skiftet olie og filter og bundprop pakning og at han ikke ved hvorfor den er utæt
Find en anden forhandler
I Slagelse blev vi mødt af en små arrogant sælger, som ikke virkede til at ville sælge noget.
Vi prøvekørte en bil, og blev lovet at der ville blive tilsendt et tilbud. Efter en måned er dette endnu ikke modtaget, og derfor har vi valgt en anden forhandler. For fremtiden burde man møde potentielle kunder med åbent sind, og aftaler bliver overholdt!
En rigtig god service også efter man…
En rigtig god service også efter man har købt bil her. Alt i det bedste, kan trygt anbefale at handle hos dem.
Tak til Næstved afdelingen for en god behandling.
Vi varm anbefaler afdelingen i Næstved
Vi vil varme anbefal afdelingen i Næstved...., vi har købt 2 biler og har veret meget tilfredse med deres service og finansiering, de har vist kompetencer i branchen.Tip top Deres verksted er også god.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale Frimann Hansen Biler i Slagelse!
De er super kompetente, professionelle og imødekommende, og samtidig formår de at skabe en personlig og nærværende relation, som man sjældent oplever.
Alt spillede bare fra start til slut — jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og servicen var helt i top. En kæmpe hjælp og en virkelig god oplevelse!
Fremragende service!
Jeg var ude og prøvekøre en Opel Vivaro-e hos Kristian Hansen i Næstved! Super service og kommunikation hele vejen igennem. Jeg glæder mig helt vildt til at modtage min nye kassevogn.
Havde en lånebil
Havde en lånebil, grundet vores nyerhvervede elbil holdt på værksted, ca. trekvart år, får vi pludselig en rykker fra Peugeot i Stensved, at vi skyldte dem lidt over 1.000 kr. vi anede ikke hvad det måtte være, vi fik at vide at det var en parkeringsbøde i januar 2025, og vi modtog regning fra dem, uden nogen former for dokumentation, og udbad os dette,men det kunne vi ikke få, man kunne ikke finde noget nogen steder, vi fik blot at vide hvis vi indbetalte beløbet, så var alt ok.
Ja så tænkte vi,at det må vi så gøre,det, men har måttet efterfølgende ringe og rykke for kontoudtog, for at være sikker på vores konto var gået i nul. At de vil være bekendt så længe efter at fremsende krav, uden dokumentation, men vi må nok erkende at vi ikke kan anbefale dem mere. Før sammenlægning, var vi glade for at handle med Peugeot, men det er slut nu, må vore veje skilles.
Da vi var nede og hente den bil vi…
Da vi var nede og hente den bil vi havde købt blev vi forelsket i en Opel Mokka E.( Importeret fra 2023)
Vi prøvekørte den og faldt for den. Købte den.
Min kone fik lov til at tage det skilt med der sad i forruden som beskrev bilen, opstilling og pris.
Så startede vores oplevelser med sælgeren igen.
Da vi hentede den, var de ting som vi havde påpeget, slet ikke udbedret. Sælger prøvede selv, men det mislykkes. Det var ridser i panelerne bla. Vi aftalte at vi så ville få nogle panelbeskytter som vi så selv skulle montere. Men de bagerste passede ikke til den model.
Efter vi havde fået bilen så opdagede vi at dens specifikationer slet ikke levede op til dem der stod på den beskrivelse som sad i forruden (den som min kone fik lov til at tage med) men de havde desværre nederst i venstre hjørne skrevet der tages forbehold mod skrivefejl. Men at over 50% af beskrivelsen var forkert det forstår vi ikke.
De kunne heller ikke finde ud af at registrere bilerne med den rigtige ejer og den anden som bruger, det var vigtigt for os at de er registret korrekt. Samme problem med den første.
Den bil de fik i bytte var der et rest beløb som vi skulle have retur. Ha ha endnu en farse fra firmaets side.
De betalte ikke beløbet tilbage til den tid som sælgeren havde lovet.
Efter 14 dage over den lovet tid og MANGE opringninger senere kom vi til at tale med Direktøren for firmaet, som ikke mente de havde økonomiske problemer.
Han tog fat i sagen, og så fik vi endelig vores penge.
Som en kompensation sagde sælger at vi kunne få vinterdæk til begge vores biler, og så skulle vi ikke komme på deres forretninger mere.
Efter alle de oplevelser og fordrejninger fra hans side, ønsker vi heller ikke at komme der mere.
Vi har fået en rigtig god behandling af…
Vi har fået en rigtig god behandling af Jesper Østergaard Cosmus, seriøs og hjælpsom og ikke mindst flere goder og ydelser end det som vi mente var aftalt 🙏 meget kompetent handel
Aftalebrud
Vi prøvekører en Opel Mokka Ultimate i Næstved og får "den på hånden" da der endnu ikke er papirer på den, siger sælger. 160000 kr for bil og 165520 kr med 3 års forsikring. Sælger vender tilbage at den nu er klar og vi tilkendegiver at vi gerne vil købe den og får tilsendt købsaftale men fra en anden sælger. Nu er prisen så 165520 kr for bilen og han tillægger så yderligere pris for 3 års forsikring. Jeg retter henvendelse til sælger med kopi af første pris men man kan ikke gøre yderligere og får yderligere at vide at den også er blevet solgt.
Slutseddels løbenr - 5635-4938847
Virkelig dårlig oplevelse!!
Virkelig dårlig oplevelse!!
Jeg må sige at hvis Murphy's lov kortet skal smides, så bliver det her.
For her er alt som kan gå galt gået galt.
Jeg ringer til deres skadesafdeling for at booke en tid til en forsikringssag efter påkørsel af et rådyr.
Jeg får at vide at de har meget travlt og at min skade kommer til at min 4 dage at udbedre. Så hvis jeg vil have en lånebil så er jeg nød til at vente 5-6 uger.
Vi aftaler så at jeg kommer med bilen 6 uger efter, hvor jeg skal på sommerferie i 3 uger.
Jeg pointerer meget kraftigt hvor vigtigt det er at bilen er færdig når jeg kommer hjem da vi skal til en 94 års fødselsdag i Jylland.
Da jeg ringer til værkstedet får jeg fat i en sælger i første omgang påstår at det er det forkerte værksted som jeg har fat i og at min bil ikke er der. Da jeg insisteret går han til sidst ud og kigger og fortæller mig at bilen ikke er færdig og står adskilt. Jeg beder om en lånebil som han modvilligt og på flabet facon hjælper mig med.
Nogle dage senere bliver min bil meldt færdig, men da jeg skal hente den så mangler de at male dele af den og beder mig komme retur ugen efter.
Jeg afleverer bilen som aftalt, men bliver kort efter ringet op og får den melding at flere mekanikere er syge så de kommer hjem på min bopæl og aflevere bilen.
Da bilen endelig skal til reparation igen, lyder aftalen at de henter og bringer en lånebil hjem til mig.
Da den kommer er der kun en lille sjat brændstof på.
Jeg tager et billede af tankmåleren og giver værkstedet besked.
Og fylder selv bilen op.
Da jeg er færdig med den afleverer jeg bilen tilbage med rigeligt af brændstof.
Idag får jeg så en regning på 431 kr for manglende påfyldning af brændstof.
Jeg ringer til bogholderiet, hvor jeg bliver mødt med at det ikke kunne passe hvad jeg sagde og at det var umuligt at bilen ikke var fuldt tanket da de afleverede den og at med det system de brugte kunne der ikke ske fejl.
Så jeg havde bare at betale.
Min tålmodighed var nu nået og jeg nægtede at betale og sagde at jeg ville gå i retten med sagen. Og lagde røret på.
5 efter ringede bogholderen tilbage og havde talt med en kollega.
Hun undskyldte.
Der var sket en fejl.
Tror jeg bruger et andet værksted næste gang.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.