Første og siste gang jeg bestiller hos Norli Forhåndsbestilte en bok med signatur fra forfatter Etter 2 mnd uten at den er blitt sendt eller noen slags tilbakemelding fra dem tok jeg kontakt og... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
6 weeks waiting for books - without any updates - 6 weeks!! And still no books i paid over 800 kr. There is enough evidence now from everyone now that Norli takes your money and fails deliver - this... Zobacz więcej
Bestilte en bok i september 2025, har enda ikke mottatt boken. Forsøkt å ta kontakt uten hell, e-post adressen til nettsiden (som jeg fikk fra en hyggelig ansatt på nordli trondheim) fungerer ikke. Pe... Zobacz więcej
Bestilte en bok for 6 uker siden. Den har ennå ikke kommet. Posten har mottatt melding om forsendelsen, men de har ikke mottatt pakken. Kjøpesum er trukket fra konto. Dette er for dårlig. Jeg trodde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Forferdelig dårlig
Forferdelig dårlig!
Bestilte en bok som de hadde på lager, sendes inntil 1-2 virkedager. Supert tenkte jeg! Gått 2 uker nå og fremdeles ikke fått noen varsel om at den skal ha blitt sendt! Prøvd og få kontakt uten og lykkes…
Oppdatering, 5 dager etter jeg postet denne anmeldelsen har jeg fremdeles ikke fått kommet i kontakt med kundeservice..
Dårlig
Dårlig kundeservice og dårlig returordning. Aldri opplevd i noen annen butikk at eneste ordning ved retur er tilgodelapp. nei takk.
Tror dere burde steppe up om dere skal greie å holde tritt med konkurrentene deres!
Den beste bokhandlene med best service
Jeg har handlet der mange ganger. Har aldri opplevd noe feil verken når jeg har handlet på nett eller i butikken. Og servicen er alltid på det absolutt beste
jeg bestilte 3 bøker forrige søndag
jeg bestilte 3 bøker forrige søndag, med løfte om at de skulle sendes innen 1-2 virkedager, OG DE HAR FORTSATT IKKE KOMMET!! Har gleder meg til disse bøkene i månedsvis, og betalte masse for dem, så nå burde de bli sendt ellers saksøker jeg norli!!
redigert: de kom idag og igår men det er treig service!
Er det noen som jobber her?
1 måned har gått og ordren er verken behandlet eller sendt enda. Ønsket å kansellere ordren så jeg kan bestille boken et sted som har tenkt til å utlevere den. Har forsøkt å få tak i norli i alle medier som er mulig, uten hell. Er det noen som jobber her? Legg igjen pengene dine et annet sted.
Bestilte bøker for 4(!!!) uker siden
Bestilte bøker for 4(!!!) uker siden, og ha kun fått 1 levert. Resten er ikke engang sendt, og kundeservicen eksiterer ikke etter min erfaring.
Kjempe dårlig service
Kjempe dårlig service. Bestilte en bok på nett og de sendte meg boken på en annen språk. Jeg har sent 2 Emails for å få den riktig bok som var bestilt, men har ikke fått noe svar fra dem ( det har gått nesten 2 uker). Jeg anbefaler å kjøpe bare hos Ark. Som jeg aldri har hatt noe problem med bestillingene.
Lite tilgjengelig
Når små og store problemer oppstår i nettbutikken, f.eks. at priser ikke stemmer når varen kommer i handlekurven eller at innlogginga for ente gang ikke fungerer, hadde det vært greit å kunne ringe en kropp. Men telefonnummer finnes ikke. Dårlig oppfølging av bedriftskunde som legger igjen noen titalls tusen i året, synes jeg. Hadde det ikke vært for at kommunen har innkjøpsavtale med denne bedriften, hadde jeg byttet bokhandel tvert.
Anbefales ikke
Bestilte en bok for 15 dager siden, den skulle sendes innen 1-2 virkedager. Boken er ikke sendt, og har forsøkt å kontakte kundeservice over en uke, uten hell.
Anbefales ikke.
Bytte av julegave
Var sent ute med bytting av julegave. Ung hyggelig dame ordnet opp. Fikk byttet boken og bestilt en annen med mellomlegg. Super service. Dette var i Norli Storbyen. Har flere dårlige erfaringer med Norli Amfi Borg. Så velg de som gir kundene god service.
Dårlig kundeservice (Norli Bøler)
Dårlig og rigid kundeservice (Norli Bøler). Skuffende for oss som ønsker å støtte butikker i nærmiljøet.
Dårlig oppfølging på levering og…
Dårlig oppfølging på levering og sporing av varer!
Bestilte pensumbok til studiene for 2 uker siden. Boken skulle være på nettlager og skulle sendes innen 2-5 dager. Jeg har kun mottatt ordrebekreftelse, men ingen info om når pakken kommer eller om den er sendt. Sendte mail til kundeservice i forrige uke, men ingen svar.. Dumt når det haster med levering!
Norli nettbutikk
Jeg har bestilt en bok fra Norli, som ikke har kommet frem. Det har nå gått 11 dager siden bestillingen, og har ikke mottatt noen form for oppfølging på når varen vil bli levert (eller om den i det hele tatt vil bli levert). Jeg har sendt tre mail, hvorav den første ble sendt for omkring fire dager siden. Ingen svar på mail, og ikke noe telefonnummer å kontakte dem på. Mildt sagt lite imponert, og handler nok aldri i Norlis nettbutikk igjen.
Ikke mottatt boken jeg har betalt for
Ikke mottatt boken jeg har betalt for, umulig og få tak i kundeservice, ingen telefonnummer å nå de på.. på nettsiden står det:
Vi har for tiden stor pågang og du kan derfor oppleve lengre behandlingstid enn oppgitt ved bestilling. Du vil motta sporing så fort den bestilling er sendt. Takk for din tålmodighet.
denne beskjeden er datert 23.11.23!!!
Burde sett på Trustpilot FØR jeg…
Burde sett på Trustpilot FØR jeg bestilte. Bestilte 57 bøker i gave til ansatte 6.desember. (47 som skulle være på nettlager, og sendes innen 2-4 dager. Ikke sett antydning til disse. Heller ikke mottatt beskjed eller penger tilbake. De 10 andre bøkene (5+5)som var på fjernlager, skulle sendes innen 7-14 dager har kommet i 4 forskjellige pakker med 1-2 bøker i hver... ANBEFALER INGEN Å BESTILLE HER!
Leverer ikke varer. Svarer først etter purring og mas.
Bestilte bok 09.12.23, enda ikke mottatt noe annet enn ordrebekreftelse 29.12.23. Sendte etterlysning etter informasjon om ordren på Mail til kundeservice 19.12.23. Fikk saksnummer, men hørte ikke noe før etter en purring på saksnummeret. Hevet kjøpet med en gang, siden de enda ikke hadde bestilt boken, og kunne ikke gi meg noe annet svar enn at de «antar den sendes fra underleverandør om et par dager».
Så slepphendt kundeservice, og dårlig holdning til levering av det kunder bestiller og betaler hos de fortjener ikke livets rett. Styr unna, og velg andre butikker!
Bestilte på klikk og hent
Bestilte på klikk og hent. Men så fant dem ut at en annen kunde var mer viktig og ga den til denne kunden.. snakk om useriøs bedrift.. ikke mer Norli…
Fin butikk
Har så langt ingen klager på denne butikkens nettjenester. Det er ikke raskt, men ting blir levert og kundeservicen er hyggelig og effektiv!
Helt steinalderen på returhåndtering på…
Helt steinalderen på returhåndtering på nettbutikken.
Belastet for 2 bøker - fikk bare en. Null kundeservice
Bestilte to eksemplarer av samme bok + med helthjem. Leveringstid var viktig. Fikk levert en pakke med kun 1 stk bok. Etter første kontakt med kundeservice gjennom kontaktskjema, viste det seg at bøkene hadde blitt sendt hver for seg, og at den andre hadde blitt sendt i retur grunnet "manglende informasjon på dør/postkasse". Dette er tull og tøys. Har blitt belastet for begge bøkene. kun fått dene ene. Spurte om de kunne sende på nytt eller ordne det slik at jeg kan hente fysisk i en butikk, da dette hastet. Kundeservice svarer helt arrogant at det er ikke deres problem, og først når den ene returen er registrert, vil de kreditere deler av kjøpet. og da kan jeg legge inn en ny bestilling hvis jeg vil.
Sykt rævva kundeservice, og helt tullette måte å drive butikk på...
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.