Første og siste gang jeg bestiller hos Norli Forhåndsbestilte en bok med signatur fra forfatter Etter 2 mnd uten at den er blitt sendt eller noen slags tilbakemelding fra dem tok jeg kontakt og... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
6 weeks waiting for books - without any updates - 6 weeks!! And still no books i paid over 800 kr. There is enough evidence now from everyone now that Norli takes your money and fails deliver - this... Zobacz więcej
Bestilte en bok i september 2025, har enda ikke mottatt boken. Forsøkt å ta kontakt uten hell, e-post adressen til nettsiden (som jeg fikk fra en hyggelig ansatt på nordli trondheim) fungerer ikke. Pe... Zobacz więcej
Bestilte en bok for 6 uker siden. Den har ennå ikke kommet. Posten har mottatt melding om forsendelsen, men de har ikke mottatt pakken. Kjøpesum er trukket fra konto. Dette er for dårlig. Jeg trodde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fraråder å handle hos Norli
Fraråder å handle hos Norli
Bestilte en sudokubok, sammen med flere andre ting. Etter et par uker fikk jeg beskjed om at de ikke kunne skaffe sudokuboka, og at de derfor kansellerte min ordre. Jeg skrev tilbake og ba om å få en annen sudokubok i stedet, da jeg så på nettsiden at de hadde mange i samme prisklasse, som jeg gjerne ville bytte til. Fikk til svar at det dessverre ikke er mulig å endre ordrer hos dem.
Elendig service. Selvsagt kan en ordre endres, og selvsagt kunne de sendt meg en annen tilsvarende bok i samme prisklasse etter avtale med meg. Fraråder derfor alle å handle hos Norli, da de ikke er kundevennlig og serviceinnstilt, heller ikke løsningsorientert.
Uærlig markedsføring
Jeg hadde ikke forventet at Norli skulle følge i samme spor som andre tvilsomme aktører under Black Friday i november, men hva som loves i annonser er tydeligvis ikke så nøye 🙂
Vi ønsket å kjøpe noen tegnebøker og malebøker og så en mulighet da Norli annonserte “Black Week! Alle* bøker 40%”. Dessverre viste det seg at dette ikke stemte i det hele tatt. Til tross for at produktene er bøker — og at en av dem også ligger innunder kategorien “Bøker” på nettsiden — så avviste de oss kategorisk via e-post med beskjed om at “da er det visst ikke rabatt på de da.” Det virker som de mangler enhver interesse for å faktisk levere det de lover her, og for meg virker det som uærlig markedsføring og ikke minst manglende ønske om å yte god kundeservice.
Kan ikke "kanselere" du må vente og betale for retur.
Ordren var ikke sendt enda, men fikk beskjed om at den "var på vei". Selv om det ikke var noe spor at den var registrert hos posten.
Fikk så beskjed om at de da ikke kunne "kanselere" ordren og at jeg måtte dra å hente den når den kom for å så printe ut skjema, fylle ut og betale retur porto.
Jeg forstår at norli sliter økonomisk ettersom folk ikke bruker bokhandler på samme vis som før, men det å gjøre returer langdragelig, komplisert og ikke ha telefonnummer slik at man må sende epost som ikke blir besvart før ordren er sendt er en utrolig skuffende måte å drive business på.
Svært skuffet over Norli
Svært skuffet over Norli! Bestilte en bok i september og har ennå ikke fått den. Har etterlyst denne via kontaktskjema på deres side og fikk opp at jeg ville få svar innen 1-7 dager! Det gikk 3 uker! Prøvde i mellomtiden å kansellere ordren, men fikk beskjed at denne var sendt og dette var i oktober! Har som sagt ennå ikke fått den! Styr unna Norli, har aldri opplevd så elendig service!!
Lang leveringstid og dårlig…
Lang leveringstid og dårlig kundeservice. Ventet en måned på 2 bøker og de er ikke i stand til å kunne bekrefte om når de er bestilt fra deres underleverandør, om bøkene er på vei eller om når jeg kan forvente levering. Kun at det tar opptil 10 virkedager fra når den er bestilt fra deres underleverandør, noe som hjelper svært lite når de ikke klarer å gi mer informasjon.
Vanskelig retur
Ved kjøp på nett kan man bare returnere mot tilgodelapp i butikk eller betale porto for retur, dette gjelder alle bøker uansett hvilke og hvor mange. Kundeservice er også dårlig og langsom, levering kan også ta lang tid. Dvs ustabil leveringstid og svært langsom pakking/utsending. Jeg ser ikke en eneste grunn til å handle hos diss når konkurrenten gjør hver eneste ting bedre
God kundeservice!
Driver med prislureri
De satte opp prisen på et produkt jeg ville kjøpe fra 599,- til 999,- i september, altså i «god tid» før Black Friday. De er altså en av bedriftene som lurer oss til å tro at vi får gode tilbud. Jeg tar dette veldig alvorlig. Du kan selvfølgelig handle av dem, men husk å sjekke prisen på et produkt de siste 6 mnd, (hvertfall når du handler i november), så unngår du å bli lurt.
Useriøst, styr unna!
Bestilte en bok og to småvarer. Fikk mail om at pakken var på veg. Fikk småvarene, men ikke boka. Ikke fått noe info om sending av bok heller. Det er en uke siden bestillingen, og burde få info om sending. Sendt mail til kundeservice, står at de har stor pågang, ikke rart med så mange dårlige anmeldelser.
Bestilling gjort på nettsiden
Bestilling gjort på nettsiden. OBS! Summen på ordrebekreftelsen og faktura stemmer ikke overens. Selv om det er snakk om noen øre, så synes jeg det er lite profesjonelt at de ikke har system som klarer å vise eksakt riktig beløp. Dårlig kundeservice.
Enda ikke fått vare etter 3 uker.
Bestilte en bok. Ventet 2 uker. Boken er enda ikke kommet. Sendte mail til kundeservice for å etterlyse den, ikke noe svar etter over 1 uke.
Over 3 uker er gått, ingen bok eller svar fra Norli..
Dag 11 uten at bok er sendt
Dag 11 uten at bok er sendt. Stod 1-2 dager på nettsiden deres. Kundeservice svarer ikke
Kunderservice just doesn't exist
Ordered 2 books, updated the invoice, didn't tell me what's happening with the second book but just sent the first one. No idea at all what's happening. Sent 2 times to kunderservice with no responses. Horrible as other review mentioned.
Utlovet leveringstid en spøk
Utlovet leveringstid en spøk, og totalt fravær av svar på henvendelser. Styr unna!
dårlig kundeoppfølging og uproft
Typen min bestilte to bøker som jeg har ønska meg lenge den 6.oktober. Fikk kun en bok og lurte på i det huleste hvorfor ikke den andre var der. Trodde det var fordi det ikke var plass i postkassa men rart at ikke posten gir ut to sporingnr da..eller noe melding om at den blir levert et annet sted? Pleier hvertfall alltid å få det hvis jeg får fler pakker samtidig. Det sto det tok 1-2virkedager fra norli den 6.okt. Den 16.oktober har forsatt ikke fått noe så sender jeg Mail, så sto det at det tok 1-5 virkedager med svar, nå er det 27.oktober. Dårlig kundeoppfølging med å ikke få noe info i det hele tatt. Aner ingenting om det ble sendt i to pakker engang eller hvor lang tid det tar! Sykt uprofesjonell, dårlig service og kundebehandling! Aldri igjen jeg kjøper en ting fra den bedriften igjen.
Horrible customer experience
Horrible customer experience. I received a damaged book. It looked like someone has already read it at least 3 times. It was supposed to be a collector’s edition btw. How someone could think it was all okay to pack and send this is beyond my comprehension.
Reported it right away and chased for any answers multiple times for weeks. No response whatsoever.
Styr unna
Dessverre sjekket jeg ikke erfaringer med Norli.no før jeg bestilte. Fått bare en av produktene jeg bestilte. Ikke fått informasjon om det andre. Får ikke svar fra kundeservice. Styr unna.
Null kundeservice
Bestilt og betalt bok den 27. september i nettbutikken. Boken er enda ikke kommet den 23. oktober. Har ikke fått svar på tre henvendelser til kundeservice, kun autosvar om at de har lang svartid. Ingen telefonnummer oppgitt. Meget useriøst firma.
Svindel og ikke-eksisterende kundeservice. Bare legg ned hele virksomheten
Jeg bestilte 3 bøker fra Norli for noen uker siden, hvor jeg valgte at alle skulle leveres med post i butikk, fordi det ikke er noen postkasse å levere i. De presterte å sende alle bøkene i separate forsendinger (forstå seg på det den som kan), hvorav 1 av bøkene ble plutselig levert i en postkasse som ikke eksisterer...Hvor den boken befinner seg nå er ikke godt å si. Av de to bøkene som faktisk kom frem, har den ene tydelige skader og kunne like godt vært brukt for alt jeg vet. Alt dette kunne jeg sett forbi om bare Norli tok ansvar og svarte på henvendelsen, sendte nye bøker for den ødelagte og den som aldri ble levert. I det minste krever jeg pengene mine tilbake for den dårligste netthandelen jeg har opplevd. Om dette ikke ordnes opp i handler jeg aldri på Norli igjen, verken på nett eller i butikk. Da benytter jeg meg heller av alle de andre bokbutikkene som finnes.
Treg levering av Norli og Posten
Handlet to bøker (mandag) med henholdsvis 1-2 og 2-4 dager leveringstid. Den første boken sendt etter 5 dager og levert i postkassen på tirsdag uken etter. Den andre boken sendt etter 11 dager, og ankom 6 dager senere fra terminal.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.