Dansk Marine Center - bådudstyr  Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte en vare som ifølge hjemmesiden var på lager, og fik så at vide den var på extern lager og ville blive sendt i løbet af få dage. Efter halvanden måned og jeg stadig ikke havde modtaget nog... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For mit vedkommende er de her mennesker enestående !! Helt exceptionelt service man bare ikke normalt ser indenfor denne verden . Personen med viden indenfor motor , hvis navn starter med H , udviste... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har lige handlet hos NM for første gang. Jeg var en lille smule betænkelig efter at have læst de lidt lunkne anmeldelser. Men min ordre blev afsendt dagen efter bestillingen blev afgivet. Ingen probl... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Nordjysk marine Overvejende positivt. 4 stjerner Har aldrig besøgt butikken fysisk, men handlet flere gange på nettet. Der er attraktive priser, men man skal være klar til, i nogen tilfæ... Zobacz więcej

1. Sklep marinistyczny
  2. Dostawca akcesoriów dla łodzi

Napisane przez firmę

Dansk Marine Center er dit førstevalg til alt indenfor bådudstyr og derfor bådentusiasters fortrukne butik og webshop. Vores butik ligger ved Aalborgs charmerende lystbådhavn og sammen med vores webshop tilbyder vi et omfattende sortiment af bådudstyr, maritime produkter og teknologi. Ligegyldigt om du søger bådpleje, navigationsudstyr, eller andet maritimt tilbehør, har vi helt sikkert det du behøver. I vores butik finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til bådpleje, -teknik og udstyr. Faktisk har vi over 40.000 produkter at vælge i mellem, hvor vi gladeligt hjælper med at vejlede i, hvad det rette udstyr er for dig. Det, vi eventuelt ikke har på hylderne, er tilgængeligt på vores webshop. Med mere end 30 års erfaring i branchen er vores ekspertteam dedikeret til at vejlede dig og sikre, at du får det rette udstyr til dine behov. Udforsk vores brede bådsortiment, der omfatter alt fra sejl- og motorbåde til nautisk udstyr og bådteknologi. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kr., 100 dages returret og prismatch for at sikre, at du får de bedste priser på markedet. Hos Dansk Marine Center er vores mål at være din pålidelige partner inden for alt, hvad der vedrører både og det maritime liv. Kom og besøg os, hvor din passion for søfart møder kvalitet, professionel vejledning og personlig service.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

190 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Trods lang leveringstid pga. Corona m.m, fik jeg mine varer som bestilt. Jeg kan kun sige godt om Nordjysk Marine, den service de leverede, skal man lede længe efter. Jeg kan med god ro anbefale dem.

2 grudnia 2021

Lang leveringtid

Lang leveringtid, man skal ringe mange gange for at de tager telefonen. Giver fejlinfo om levering af varen. Har ikke tilstræklig oplysninger om produkterne, det gør at man kan tage fejl af dem

10 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Lang leveringstid hvis varen overhoved…

Lang leveringstid hvis varen overhoved kommer, ingen svar fra mail øv ja jeg er frustreret, idag 21 dage siden varen blev bestilt og den er ikke fremme endnu.
nok sidste gang jeg gider at købe noget i denne butik.
købte ellers komplet Helly Hansen sejler tøj i butikken sidste år. med god service ja det må jo så også slutte her.

9 czerwca 2021
Oceniono na 4 z 5

Nordjysk marine, en sammensat oplevelse

Nordjysk marine

Overvejende positivt. 4 stjerner

Har aldrig besøgt butikken fysisk, men handlet flere gange på nettet.
Der er attraktive priser, men man skal være klar til, i nogen tilfælde, at acceptere lange leveringstider. Alternativt at være i meget god tid med sin ordre.
Taler mest med Lars Lys, der ved mest om alting. Handlens succes afhænger af om Lars har tid til at være involveret. De øvrige ansatte gør det efter bedste evne.

Har senest købt hydraulisk styring, autopilot og plotter.
En ordre med mange dele og tekniske detaljer. Har fået mange gode råd undervejs, men man mærker travlheden og især nu, hvor bådmarkedet boomer kraftigt.
Skriftlige spørgsmål om detaljer er næsten umulige at få svar på.
Hvis der stilles flere spm. er der aldrig svar på det hele..

26 maja 2021

Extrem lang leveringstid

Extrem lang leveringstid, annoncen lover alt men varerne er ikke kommet endnu , bestilte og fik en bekræftelse og faktura den 24 april, har rykket skriftligt men 6 maj er varerne end ikke afsendt endnu, og er ikke på lager, måske i lover mere end i kan overholde,....

6 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Ejeren Lars lød som han var beruset og…

Ejeren Lars lød som han var beruset og var flabet og smed røret på da jeg rykkede for min vare som var betalt for 1 måned siden, men ikke modtaget. Der reklameres for billige priser på nettet hvor varerne så bare ikke er på lager.
Der svares ikke på mails. Handl aldrig hos dem, da der er mange andre der laver mere professionel nethandel og værdsætter kunderne.
Her en time senere bliver jeg bedt aften 'kasper'fra nordjysk marine om at finde et andet sted at handle... Alene fordi jeg har rykket for en vare som aldrig er modtaget som lovet og rykket for svar på øvrige vareforespørgsler og bestillinger som der ikke er svaret på.
Jeg kan kun bekræfte de negative anmeldelser her på Trustpilot med egen oplevelse af firmaet.

16 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Manglende tilbagemelding på trods af gentagne henvendelser

Jeg havde brug for at få lavet elsystemet om i min båd. Aftalte med Lars at jeg skulle komme forbi med båden (160 km tur/retur), så de kunne give et tilbud på arbejdet. Både Lars og en medarbejder besigtigede båden, og jeg fik lovning på en pris i løbet af en uges tid. Men på trods af gentagne henvendelser via e-mails og telefonbeskeder er der ikke dukket noget tilbud op her flere måneder efter besøget... Det er bare ikke godt nok!

20 lutego 2021
Oceniono na 2 z 5

Besynderlig oplevelse

Jeg bestilte vandopløselige tabletter til mine Secumar redningsveste - jeg modtog tabletterne ret hurtigt, men tabletternes sidste anvendelsesdato var overskredet med mere end 7 år! Jeg blev telefonisk lovet et nyt sæt tabletter, men intet skete, og de var umulige at komme i kontakt med i den efterfølgende periode... så endelig skete der noget... jeg blev via mail orienteret om, at de havde fået nye tabletter hjem, og at de ville sende et nyt sæt tabletter til mig... glæden blev dog kort, idet jeg ca 5 minutter senere modtog en ny mail med information om, at de alligevel ikke ville sende de nye tabletter, og at jeg i stedet ville få mine penge retur... det har jeg alligevel aldrig oplevet før...

6 listopada 2020

Værste service nogensinde

Værste service nogensinde,
De har ikke styr på noget som helst lige fra at tage telefonen til at levere deres såkaldte varer på lager
Fraråder alle at handle her!!

28 września 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej