Modtaget forkerte varer, der ikke svarer til produkterne på billedet. Føler mig snydt!! Har bestilt en rygsæk og lille taske af mærket 1852 og modtager en rygsæk i et andet mærke (der ligner en kop... Zobacz więcej
For mit vedkommende er de her mennesker enestående !! Helt exceptionelt service man bare ikke normalt ser indenfor denne verden . Personen med viden indenfor motor , hvis navn starter med H , udviste... Zobacz więcej
Har lige handlet hos NM for første gang. Jeg var en lille smule betænkelig efter at have læst de lidt lunkne anmeldelser. Men min ordre blev afsendt dagen efter bestillingen blev afgivet. Ingen probl... Zobacz więcej
Nordjysk marine Overvejende positivt. 4 stjerner Har aldrig besøgt butikken fysisk, men handlet flere gange på nettet. Der er attraktive priser, men man skal være klar til, i nogen tilfæ... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Dansk Marine Center er dit førstevalg til alt indenfor bådudstyr og derfor bådentusiasters fortrukne butik og webshop. Vores butik ligger ved Aalborgs charmerende lystbådhavn og sammen med vores webshop tilbyder vi et omfattende sortiment af bådudstyr, maritime produkter og teknologi. Ligegyldigt om du søger bådpleje, navigationsudstyr, eller andet maritimt tilbehør, har vi helt sikkert det du behøver. I vores butik finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til bådpleje, -teknik og udstyr. Faktisk har vi over 40.000 produkter at vælge i mellem, hvor vi gladeligt hjælper med at vejlede i, hvad det rette udstyr er for dig. Det, vi eventuelt ikke har på hylderne, er tilgængeligt på vores webshop. Med mere end 30 års erfaring i branchen er vores ekspertteam dedikeret til at vejlede dig og sikre, at du får det rette udstyr til dine behov. Udforsk vores brede bådsortiment, der omfatter alt fra sejl- og motorbåde til nautisk udstyr og bådteknologi. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kr., 100 dages returret og prismatch for at sikre, at du får de bedste priser på markedet. Hos Dansk Marine Center er vores mål at være din pålidelige partner inden for alt, hvad der vedrører både og det maritime liv. Kom og besøg os, hvor din passion for søfart møder kvalitet, professionel vejledning og personlig service.
Bådehavnsvej 15, 9000, Aalborg, Dania
- udstyr@danskmarinecenter.dk
- www.nordjysk-marine.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hørte ikke noget fra jer i lang tid
Har været inde i butikken flere gange…
Har været inde i butikken flere gange og er ikke så imponeret over servicen. Unge mennesker der ikke ved meget om bådudstyr.
Samtidig har de ikke det mest almindelige som eks. Biltema ligger inde med.
Dygtige og serviceminded.
Jeg har fåetde bstilte varer
Jeg har fåetde bstilte varer, men hjemmesiden kunne godt have afspejlet leveringstiden meget bedre. Hjemmesien loverde op til 7 dages leveringstid, der gik næsten 2 måneder.
14 dags forsinkelse ved levering
14 dags forsinkelse ved levering, på trods af de har lovet 2 dags leveringstid
Købte noget fra dem i sommeren 2025
Købte noget fra dem i sommeren 2025, det kom først da jeg skrev for at aflyse ordre efter lang tid.
Men jeg tænkte at jeg lige vil give dem en chance mere og bestilte en vare d 19/12-2025. Skrev så til dem d 8/1-2026 om hvornår at varen blev sendt. Nu er det så d 15/1 og har ikke fået noget svar på mail. Så varen blev købt et andet sted
Et godt net firma/butik problem frit
Købte 2 lynlåse for et par år siden handlen stod min datter for og viste ikke hvor men fandt den ønskede vare hos jer til overkommelig pris og i øvrigt pæn hurtig levering helt igennem supert god jul
Supert både lev og pris lidt mast i pakke shoppen men det er nok lidt presset god jul og godt nytår og i hører fra mig igen i det nye år da jeg er 100% tilfreds
Dejligt at fuldende preppingudstyret…
Dejligt at fuldende preppingudstyret med feul nok til stormkøkkenet...eller nok til 2026 teltcamps.
Fra bestilling til levering forløb alt som det skulle...tak for det!
Hurtig og god service
Lang leveringstid
Lang leveringstid - skulle selv følge op uge for uge.... trist oplevelse.
Hurtig levering, bedste priser.
Jeg fandt det jeg skulle bruge, stort udvalg til fornuftige priser. Meget positiv overrasket over hvor hurtigt de fik mine varer pakket og afsted.
Fejlen blev rettet af firmaet.
På dagen hvor jeg vælger at afbestille min ordre, og jeg vælger at beskrive min oplevelse på TRUSTPILOT, da ringer chefen for firmaet personligt til mig. Vi har en god og konstruktiv samtale om kundepleje og om at holde hvad man lover på sin hjemmeside.
Chefen for firmaet er lutter beklagelser, og vi bliver enige om at hvis han kompenserer mig for ulejligheden og sørger for at sende varen hurtigst muligt, så giver jeg en revideret anmeldelse på TRUSTPILOT. HERMED GJORT.
Den 30/7 2025 bestiller jeg reparationsdele til en pantry fodpumpe model Whalegusher MK3. Ingen problemer med at bestille, svarmail kom hurtigt helt automatisk, og såååååå skete der ikke mere. Jeg annullerer selv min ordre 28/8 2025. Jeg kan ikke komme videre uden reservedele.
Firmaet er lige så hurtig til at sende bekræftigelsesmail på at jeg har annulleret. Ovenikøbet med en lille frisk glad smiley. Hmmmm, hvad er der at være glad over? Den lange ventetid? De manglende varer? Det manglende salg?
De spurgte ikke engang ind til hvorfor jeg annullerer.
Useriøst firma.
Meget dårlig oplevelse og aftale der…
Meget dårlig oplevelse og aftale der ikke overholdes vare der ikke sendes som lovet.
De havde en tilsvarende vare i butikken men de ville ikke bytte lige over på trods af de ikke havde den bestilte vare alligevel - blot fordi den vare i butikke var lidt dyre , men nu har jeg så ventet siden torsdag på at få afvide de ikke har varen alligevel og det er tirsdag eftermiddag nu .
Jeg handler bestemt ikke der mere !!
Jeg fik leveret den bundprop
Jeg fik leveret den bundprop, som jeg havde bestilt hurtigt og i min postkasse. Det var til 5 stjerner.
MEN jeg havde efter j havde målt hullet bestilt en for stor størrelse og købte derfor efterfølgende den rigtige størrelse i en fysisk bådudstyrs-butik. Fejlen var min, men oplevelsen var ikke i top.

Odpowiedź od Dansk Marine Center - bådudstyr