NordicaGolf Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte tre wedger og fikk ordrebekreftelse. Deretter gikk det to uker uten at jeg hørte noe. Da jeg selv tok kontakt, fikk jeg beskjed om at wedgene var utsolgt. Det var hele svaret jeg fikk – ingen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte et jernsett, etter 10 dager sto det fortsatt at ordren bare var mottatt. Sendte mail, fikk beskjed om at de ikke hadde settet jeg bestilte. Etter å ha sendt lange mailer, med ekstremt korte s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har bestilt varer 4-5 ganger fra NordicaGolf og alle 4-5 gangene har varene vært forsinket. Bestilte utstyr til skifte av grep, det kom etter 2 måneders tid. Bestilte wedger, tok nesten en uke lengre... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Leveringstiden var lengre enn forventet så det var negativt. I tillegg gikk de ikke få tak i på mailadressen som stod på nettsidene @nordicagolf.no. Sendte til slutt til @nordicagolf.com og det gikk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klub golfowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har Europas største utvalg av skreddersydde golfkøller og golfutstyr. NordicaGolfs forretningsidé er å selge golfutstyr og golfkøller av høy kvalitet til en lav pris via Internett. Du kan skreddersy alle golfkøller etter dine ønsker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Bestilte varen og betalte

Bestilte varen og betalte, men hørte ikke noe etterpå... Jeg sendte 3 mailer før jeg fikk svar om at dere ikke hadde varen allikevel. Fikk deretter pengene tilbake. Pga sent svar fra dere, gikk jeg glipp av lignende tilbud hos andre leverandører.

5 sierpnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Utrolig treg levering og knotete kundeservice. Golftralle

Ble lovet leveringstid på 2-3 dager. Etter at jeg klaget på mail 2 uker etterpå fikk jeg beskjed om at varen ikke var sendt men skulle sendes ila dagen. En uke etterpå purret jeg igjen og fikk beskjed om at varen ikke var sendt grunnet at de ikke hadde den på lager.
Så fikk jeg tilbud om en annen modell for 300kr mer, som jeg godtok. Svaret på mail etter at jeg godtok den nye varen, var at de kom til å sende den jeg først kjøpte da de hadde fått tak i den igjen.
Fått melding av posten nå (nesten 2 mnd senere) og er veldig spent på hva som kommer...

Update: Det kom en skadet vare...(tror de viste dette da de sendte det, siden de fikk tak i en utsolgt vare. Sikker kommet inn en skadet en) Jeg meldte fra og fikk nytt hjul innen en uke. Alt ok nå

3 sierpnia 2020

Useriøs kundebehandling

Vanskelig å gi mere enn 1 stjerne. Bestilte 2 golfsett til mine barn 10. juni. Alt var på lager ved bestilling. Nå 14. juli er ingen varer mottatt. Mailer jeg sender selskapet får jeg bare i retur, så omtrent umulig å få kontaktet selskapet. Særdeles skuffende og jeg klarer ikke helt å se hva som skal til for at jeg kommer til å kjøpe mere herfra.

14 lipca 2020

Bestilte et golfsett 11/6-20

Bestilte et golfsett 11/6-20. Sto på nettsiden at det var 1-3 dagers leveringstid. 17/6 sendte jeg en e-post hvor jeg spurte etter leveringsdato. Fikk da beskjed om at varene ikke var på lager og at de ikke kommer før om 2 uker. I dag 9/7 har jeg fortsatt ikke fått golfsettet.

9 lipca 2020

Varene kommer ikke

Varene kommer ikke. Svarer ikke på e-post eller telefon. Anbefaler ikke å handle hos dem. Spar deg for bryet.

6 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Bestilte lagervare med 1-3 dagers…

Bestilte lagervare med 1-3 dagers levering. En uke gikk før melding om sending. Ingen sporing. 3 uker senere og ingen pakke mottatt. De svarer sporadisk på mail, men er ikke behjelpelig. Bidrar ingenting med å lokalisere min bestilling. Ikke tilgjengelig på telefon. Null service. Null kontroll. Tviler på min bestilling noensinne var sendt.

18 czerwca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej