NordicaGolf Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte tre wedger og fikk ordrebekreftelse. Deretter gikk det to uker uten at jeg hørte noe. Da jeg selv tok kontakt, fikk jeg beskjed om at wedgene var utsolgt. Det var hele svaret jeg fikk – ingen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte et jernsett, etter 10 dager sto det fortsatt at ordren bare var mottatt. Sendte mail, fikk beskjed om at de ikke hadde settet jeg bestilte. Etter å ha sendt lange mailer, med ekstremt korte s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har bestilt varer 4-5 ganger fra NordicaGolf og alle 4-5 gangene har varene vært forsinket. Bestilte utstyr til skifte av grep, det kom etter 2 måneders tid. Bestilte wedger, tok nesten en uke lengre... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Leveringstiden var lengre enn forventet så det var negativt. I tillegg gikk de ikke få tak i på mailadressen som stod på nettsidene @nordicagolf.no. Sendte til slutt til @nordicagolf.com og det gikk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klub golfowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har Europas største utvalg av skreddersydde golfkøller og golfutstyr. NordicaGolfs forretningsidé er å selge golfutstyr og golfkøller av høy kvalitet til en lav pris via Internett. Du kan skreddersy alle golfkøller etter dine ønsker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Har bestilt sko som

Har bestilt sko som
Er for liten vil returer tilbake har skrevt mange gang å spør etter returskjema får aldri hjelp kommer aldri til
Å
Handle igjen anbefaler ikke den side😡står der vi svarer 24/7 det er tull

22 sierpnia 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Hei. Vi selger ikke sko og kan ikke finne en bestilling i ditt navn. Kan du sende oss bestillingsnummeret ditt, eller har du bestilt fra et annet nettsted?

Oceniono na 5 z 5

Helt topp

Helt topp! Bestilte produktet på søndag, fikk det på tirsdag, utrolig god service

2 lipca 2023
Oceniono na 3 z 5

Gode priser og levering, dårlig retur

Bra priser og rask levering. Gir ikke full score da returfrakten må betales selv. Ikke noe problem i seg selv, men når man ikke bor i Sverige må det sendes pakke til EU som må tolles osv. 350kr i frakt er en sur kostnad når man har kjøpt feil.

6 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Har ikke mottatt varen. Har ikke mottatt noen melding om ankommet pakke heller. Hva skjer nå? Har ikke mottatt noe brev som dere påpeker i deres tilsvar til meg. Vennligst send meg ny vare, jeg betalt

Har ikke mottatt varen. Har fremdeles ikke mottatt pakken.
Er det posten eller postnord som leverandør?
Er den adressert til korrekt person
Harald Gabrielsen, storasundvegen 9, 4260 torvastad. (918 68 279)

3 czerwca 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Bestillingen din ble sendt per brev 8. juni med posten (ikke postnord), men jeg ser at den ble returnert til oss i går. Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg.

Oceniono na 1 z 5

Bestillingen kom ikke før etter 3 uke…

Bestillingen kom ikke før etter 3 uke så jeg måtte kjøpe hanskene et annet sted.

2 czerwca 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Jeg beklager forsinkelsen. Bestillingen din ble sendt som brev og jeg ser dessverre at den ble liggende i posten i et par dager. Brev skal normalt ta 2-4 virkedager men det ser ut til å ta litt lenger tid så vi vil oppdatere forventet leveringstid for brev.

Oceniono na 1 z 5

Sendte avbestilt vare og tvinger meg…

Sendte avbestilt vare og tvinger meg til å betale for retur. Stod dessuten at varen var på lager da jeg bestilte men det viste seg at den måtte bestilles og kom etter 4 uker. Jeg avbestilte i god tid men de sendte allikevel. Dårlig service.

9 czerwca 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Du har lagt inn en custom fit bestilling og det tar ca. 4 uker å motta dem fra Mizuno, som angitt på produktsiden og i ordrebekreftelsen.

Det er dessverre ikke mulig å kansellere en special/custom bestilling når Mizuno har begynt å bygge den da denne er tilpasset dine valg, noe vi også skriver i kjøpsbetingelsene, https://www.nordicagolf.no/kjopsvilkar.

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice liker ikke kunder tydeligvis...

Kundeservice blokkerer for innkommende samtaler, må bruke link via Svenske Gule Sider eller Eniro for å komme igjennom, men blir da stående i endeløs kø, 7-8 minutter og lenger. Har forsøkt å oppnå kontakt i 1,5 timer og nå gir jeg opp! Arrogant og nedlatende holdning fra Nordicagolf! Skulle bestille 2 golfkøller men....

13 czerwca 2023

Veldig sen levering

Veldig sen levering, før var de veldig rask, siste gangene jeg har bestilt tar det gjerne en uke eller mer før jeg får varene.

6 maja 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Takk for tilbakemeldingen din. Leveringstiden var 1-3 dager på bestillingen din. Jeg ser at du bestilte søndag 7. mai, og vi sendte bestillingen din på mandag og du mottok leveransen kl. 12.00 torsdag 11. mai.

Oceniono na 1 z 5

Ennå ikke mottatt varen som ble bestilt…

Ennå ikke mottatt varen som ble bestilt for fire uker siden….. er UPS riktig partner??

4 maja 2023

Odpowiedź od NordicaGolf

Jeg beklager forsinkelsen. Av en eller annen grunn ble bestillingen din sittende fast hos UPS og vi har kontaktet dem og ser at du mottok leveransen 6. juni.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej