Nordea Finance Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Som selger av bil- styr unna Nordeas sin digitale løsning. Du blir oppfordret til å sende salgsmelding før man kan ferdigstille kontrakten, og når den digitale løsningen får problemer på siste side et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Haft billån i flere år, bare kørt, og ved besked at vi gerne vil indfri restbeløb, så har vi fået hurtig svar samt sendt det konkrete restbeløb indenfor få timer.

Oceniono na 1 z 5

Når man ringer for at få hjælp og spøger indtil en pant de har i en bil, bliver man udskammet og bliver irriteret over at man har ringet til dem.

Oceniono na 5 z 5

Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. bank... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Nordea Finance finansierer, gennem en lang række partnerskaber med detailkæder og importører, stort som småt – lige fra høreapparater og briller til cykler og biler. Vi er et 100 % ejet datterselskab af Nordea, og tilbyder også løsninger inden for leasing og factoring til din virksomhed. Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

495 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Hvad skete der lige med "Din side"?

Nordea Finans, I har ændret på "Din side", så jeg ikke modtager alle de oplysninger, som jeg gjorde tidligere. Jeg kan ikke længere følge mine løbende indbetalinger, mine ekstra indbetalinger, mine renter og mine nye indfrielsesdatoer + bankoplysninger til ekstra indbetalinger.
Det har ellers kørt gnidningsfrit, men den digitale service er gået fra 5 til 2, og der er ingen kommunikation ud om dette og om der bliver rettet op på det, og om hvordan man får de manglende oplysninger. Jeg har tidligere prøvet uden held at spørge om oplysningerne kommer tilbage, uden at få et svar. Har netop smidt en ny forespørgsel.

2 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Der er en rigtig god serrives der inde…

Der er en rigtig god serrives der inde og de svare hurtig nåå man mail til dem

14 lutego 2023

Hej Vibeke

Vi er meget glade for din anmeldelse.
Tusinde tak for at have givet dig tid.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service, da vi netop ønsker at skabe gode kundeoplevelser.

Bedste hilsner

Super kundeservice

Super kundeservice. Kort ventetid på telefonen, sød og venlig betjening. Nemt at indfri kredit før tid og få tilsendt betalings info til en.
Ja kan kun anbefale Nordea Finance. Gode oplevelser hele vejen rundt fra lån til før indfrielse

9 lutego 2023

Hej Niels-Kristian

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, da vi netop stræber efter at give gode kundeservice-oplevelser.

Tak for at dele din oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Bedste hilsner

PBS fejl koster mig 10.000 kr

Der skete en fejl med min PBS, så et par betalinger á 200 kr ikke gik igennem. Det koster mig så 10.000 kr nu. Langt mere end totalprisen for mit køb over 3 år. Kan ikke anbefales.

6 lutego 2023

Hej David

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er selvfølgelig ked af at høre at du har haft denne oplevelse hos Nordea Finance. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har et ønske om at vi evt. hjælper dig videre med din sag skal du være så velkommen til at ringe til os på 70330430 mellem 09.00-16.30.

Mathias

Oceniono na 1 z 5

Nået af det værste sted og låne penge …

Nået af det værste sted og låne penge der findes, de holder ikke hvad de siger

19 stycznia 2023

Hej Henrik

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at du har fået denne opfattelse og oplevelse af os. Vi bestræber os på at alle kunder skal behandles ens og ordenligt.

Skulle du have lyst til at snakke med os om din sag sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 33 04 30 mellem 09.00-16.30.

Mathias

Oceniono na 1 z 5

Gode stabile betalere - nej tak!

Jeg havde kik på en brugt elbil og havde brug for finansiering. Min gamle bil var næsten betalt ud og kunne sagtens dække udbetalingen. Forhandleren benyttede Nordea Finans og det passede mig fint, for der er jeg kunde i forvejen med den bil jeg har nu, og også den foregående bil - begge helt nye biler hvor der er søgt finansiering igennem forhandler.

God loyal kunde der ikke har misset en betaling i de sidste 10-11 år - det må da gå som en leg at få lov til at finansiere en bil mere....Men nej, det skulle være langsommeligt, besværligt og til sidst gav jeg op.
De ville have adgang til min bank - der fik de. Adgang til skat - det fik de. Men deres system fungerede ikke korrekt, så der manglede en masse oplysninger og det budget systemet satte op så helt forkert ud. Jeg ringede til deres kundeservice og fik besked på at sende ansøgning ind alligevel, deres vurdering blev ikke baseret på skemaerne alene, men ud fra ens overordnede økonomiske situation - det lyder jo meget fornuftigt.
Trykkede send og afventede - der gik et døgn og så ville de gerne vide "lidt" mere: Årsregnskab, dokumentation på forsikring på min firmabil, og hvad jeg betalte for VAND og VARME... 🤯

Jeg er klar over at man må sikre sig med nye kunder man ikke kender, men jeg har været kunde ved jer i over 10 år.
Og ydelsen på den nye bil ligger på det samme som jeg betaler til jer nu på min nuværende bil - så min økonomi ændrer sig ikke en millimeter.

Jeg gav op og svarede på mailen at jeg opfattede det som en blank afvisning at man ikke havde mere tillid til gamle kunder.

Jeg har tidligere lånt til bil ved andet selskab ved at oplyse cvr nr og cpr nummer og så var jeg videre, men åbenbart ikke ved Nordea Finans, de vil gerne lige sikre sig at der er brænde i brændeskuret og havregryn på hylden inden man kan blive ved med at betale til dem 👎

17 stycznia 2023

Hej WykeDK

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager du føler, at ansøgningsprocessen har været omstændig.

Som kreditgiver er vi jævnfør Finanstilsynets krav om kreditværdighedsvurdering forpligtet til at indhente oplysninger om dine faste udgifter til udarbejdelse af et personligt budget.

Vi gør vores bedste for at imødekomme vores kunders ønsker om nyt lån, inden for de rammer myndighederne fastsætter.

Du er mere velkommen til at række ud til os, hvis du ønsker at fortsætte din ansøgning. Vi står altid klar til at hjælpe dig på nfd-kundeservice@nordea.com eller tlf. 70 33 04 30 alle hverdage mellem kl. 09:00-16:30.

Viktor

Hurtig feedback

Hurtig feedback, kun ros herfra.

3 stycznia 2023

Hej Claus

Mange tak for alle dine fem stjerner.

Vi stræber efter at levere gode oplevelser og er super glad for, at du deler din oplevelse.

Med ønske om god dag.

Magnus

Værksteds konto

Fin service med en værkstedskonto hos dem/mit lokale værksted, har netop hurtigt og effektivt fået afviklet resten af beløbet uden problemer 👍

2 stycznia 2023

Hej Lise

Mange tak for din varme anmeldelse.

Det glæder os, at du har været tilfredstillende 😊

Med ønske om god dag.

Magnus

Oceniono na 1 z 5

Jeg beder om et kontoudtog

Jeg beder om et kontoudtog, på grund af fejlopkrævning af renter på en linsekonto fra Nordea Finans side, og det opkræver Nordea 100 kr. for.

Jeg mener ikke, at det er i orden, i tilfælde, hvor det er Nordea selv, som laver fejlen, og at jeg jeg selvfølgelig derfor vil tjekke, at alt er som det skal være.

29 grudnia 2022

Kære Janni

Tak fordi du rækker ud til os.

Det er meget beklageligt, at du har oplevet fejl på din aftale hos Nordea Finance.

Vi vil meget gerne komme i dialog med dig, så vi kan finde en god løsning.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os enten på mail: nfd-kundeservice@nordea.com eller tlf.: 70330430.

Gode kundeoplevelser er meget vigtige for os, derfor sætter vi pris på din feedback og tager den til eftertragtning.

Mathias og Taia

Oceniono na 2 z 5

Indfriede lån [troede jeg]

Indfriede lån [troede jeg]
Rente for at indbetaling , fair nok, betalte ekstra ind for renten, og har nu fået endnu en månedlig regning på - jeg gætter på flere renter, i så fald enorm rente. Og talte med en ellers høflig ansat, som nævnte at første rente som jeg indbetalte var det, og så var det hele indfriet. [Håbede jeg]

20 grudnia 2022

Hej Daniel

Mange tak for din henvendelse.

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Normalt skal der kun betales rente til og med indfrielsesdatoen.

Af den grund vil jeg virkelig sætte pris på, hvis du kontakter mig, da jeg meget gerne vil finde en løsning enten på nfd-kundeservice@nordea.com eller tlf. 70 33 04 30 alle hverdage mellem kl. 09:00-16:30.

Jeg ser frem til at høre fra dig

helt tilfreds

Svare på henvendelser i kundeservice og svare på en flink måde. har været helt tilfreds i den tid jeg har haft mit billån der.

7 grudnia 2022

Hej Kenneth

Tak for de fem stjerner. Vi er meget glade for at høre. at du er tilfreds med både vores service og dit billån.

Vi ønsker dig en god dag

Oceniono na 5 z 5

jeg har været super godt tilfreds

jeg har været super godt tilfreds,
også med kunde service, hvor keg kom til at lave fejl og fik god, venlig vejledning 😀👌🏼

31 października 2022

Hej Sanne

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du har taget dig tid til at lave den.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Venlig hilse

Oceniono na 5 z 5

Superservice lige fra dag et af

Superservice lige fra dag et af, og på trods af jeg valgte at indfri lånet før tid foresatte deres høje serviceniveau.
Skal jeg en anden dag have en bil finansieret bliver det uden tvivl gennem Nordea Finance

Hej Allan

Tusinde tak for dine flotte fem stjerner. Vi er super glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Rigtig god dag

Oceniono na 4 z 5

God service.

Hej Per

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den service som vi yder og sætter pris på din anmeldelse.

Rigtig god, hjælpsom, kompetent medarbejder. Eva G

Jeg ringede ind til Nordea finans og snakkede med en meget hjælpsom medarbejder som gav sig tid til at forklare og hjalp mig med at lave flere vurderinger/opsætninger i forbindelse med et billån.

Det har været en rigtig god oplevelse at have en rigtig dygtig og kompetent "rådgiver" i telefonen.

Jeg fik fat i hendes navn, og det er Eva G.
Ikke nok med det, så ringende hun tilbage og gav mig flere oplysninger som hjalp mig videre med billånet som jeg ellers var bekymret for vil gå igennem. Det var en ekstraordinær service ydelse som jeg ikke forventede. Så thumbs up for det.

Det er en medarbejder I godt må give ros til. For det er ikke hver dag man møder/snakker med en der har den ro, overblik og energi.

Hilsen
Joseph

Hej Joseph

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner – dem sætter vi stor pris på!

Vi arbejder altid hårdt for at levere den bedste kundeoplevelse for vores kunder. Derfor er det med stor begejstring, at jeg læser din fine anmeldelse 😊

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

De bedste hilsner
Eva

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse fint og i orden

28 listopada 2022

Hej Birgitte

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service i Nordea Finance.

Rigtig god dag

Kun gode erfaringer med Nordea Finans

Jeg har kun gode erfaringer med Nordea Finans. Brugte dem til at kunne købe min bil og har nu været kunde et par år uden problemer.
Altid høflig kundeservice og løsningsorienteret. Og så er de til at få fat på uden lange ventetider 👍🏼
Jeg bruger dem gerne igen!

25 listopada 2022

Hej Lykke

Mange tak for din fine anmeldelse fordi du deler din oplevelse.

Vi går meget op i at levere gode kundeoplevelser og er super glad for, at du er tilfreds med vores service.

Nordea finans

Nordea finans, meget hjælpsomme og imødekommende og behagelige at tale med, kan kun give dem tommel op.

25 listopada 2022

Hej Anders

Tusinde tak for de flotte fem stjerner. Vi er super glade for at høre din ros om Kundeservice og ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Ked af man ikke kan give 0 *

Ked af man ikke kan give 0 *
Fik for ca 20 år siden et mastercard med da jeg købte en vaskemaskine ved punkt 1 .
My god
Prøvede at teste det efter MitID er kommet ,nej det kan åbenbart ikke bruges til nethandel.
Kontakter flere gange ( mange gange da jeg forventer en løsning som kunde ) .
Aldrig i mit 75 årige liv har jeg mødt så nedladende og ligeglad en ansat ( navnet starter med J )
Han anede intet ,det havde han da ikke noget med at gøre etc etc etc
Der står på kortet det er udstedt af Nordefinans ,så med mindre han er i skole praktik må det være en sag for ham at ordne
Jeg klagede ,og sørme om denne J .ikke selv svarer på klagen øhhhh
Det er ham jeg klager over
Nu mener han pludselig vi har telt om mobilpay ,og han prøver at bilde mig ind at jeg fik besked på at geninstallere denne app som jeg har benyttet 1 eneste gang hvor jeg fik tilsendt penge for salg af en figur .
Jeg hverken bruger denne app eller har brugt den ,eller ønsker at bruge den .
Jeg sagde MitID ikke ville acceptere det mastercard og der skrives *,kontakt banken der har udstedt kortet **
Og det gider han ikke hjælpe med
Kundeservice er et fremmedord for ham
At jeg blev gal ,ja det ved gud
Sagde til start at jeg lige skulle skrue ned for nationalmelodien da der var fodbold .
Og
Da han ikke gad svare mig endsige hjælpe mig sagde jeg
Nå men så ser jeg fodbold .
At han samtidig omgås sandheden yderst letsindigt gør ikke sagen bedre.
Nu har jeg lært at optage samtaler til Nordeafinans når jeg pludselig ringer igen .
Det kort må I enten udskifte eller få til at virke med MitID.
Hvor sender jeg en klage hen hvor hr J .ikke selv sidder med sin nedladende adfærd og tone overfor kunden
Huskman får hvad man giver
Og han fik igen
Aldrig oplevet dette før.

22 listopada 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej