Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Jeg har haft Jyske Bank i mange år efterhånden, vi passer selv på vores økonomi men hvis der er spørgsmål eller andre ting er de altid hjælpsomme. Kan siges kort - det er nemt og godt at bruge Jysk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg finansierer nu min tredje bil hos Jyske Finans og har været rigtig glad for alle tre finansieringer. Nemt og overskueligt at se hvad ens gæld er på, rentesats osv. Når man ringer og har spørgsmå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde sendt en ansøgning fredag aften. Hørte ikke noget mandag og kontaktede derfor Jyske Finans tirsdag formiddag. De undskyldte med de havde haft travlt, men da jeg sagde at det var ret akut, da j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.
Kastaniehøjvej 2, 8600, Silkeborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super service, god og hurtig sagsbehandling.
Det hele er lige til et 13+👍💪
Super bank og kompetente rådgivere føler mig i gode hønder og meget tilfreds kan kun give de bedste anbefalinger
Virkelig hurtig ekspedition - nem online ansøgning som selv trak alle data fra systemer.
Kan siges kort - det er nemt og godt at bruge Jyske Bank, og så har vi tillid til dem.

Odpowiedź od Jyske Finans
Det var en meget hurtigt behandlingstid og når man sendte noget retur gik det meget hurtigt med sagsbehandlingen

Odpowiedź od Jyske Finans
Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på om det var scam eller om det rent faktisk var fra Jyske Finans. Jeg ville have foretrukket en mere sikker kommunikation via E-boks eller MITID app.

Odpowiedź od Jyske Finans
I var super hurtig til at behandle mit lån.
Og samtaler med jer telefonisk var venlig og let forståelig

Odpowiedź od Jyske Finans
Det var meget enkelt og overskueligt - og desuden var det nemt at få fat i en “rigtig levende” person, da der lige var brug for det.

Odpowiedź od Jyske Finans
Rigtig god kontakt, meget professionelt , kan varmt anbefales for alle som skal låne penge til en ny bil , i er i gode hænder hos jysk bilfinans

Odpowiedź od Jyske Finans
Dejlig nemt især når man er kunde jyskebank os 😃 så er der god hjælp og hente

Odpowiedź od Jyske Finans
Nemt at ansøge - god service, da der skete en ændring i forbindelse med købet.
Kan godt anbefales

Odpowiedź od Jyske Finans
Kom lidt i tidspres da jeg ikke havde læst alt med småt! Fik en fin service pr telefon og kom i mål trods alt. Fin service!

Odpowiedź od Jyske Finans
Som kunde i JB er der ikke nogle problemer, hjælpen er altid nær. Alt sker i et fornuftigt tempo.
Dog vil jeg sige at prisen for at oprette et billån er stort, i forhold til alt det man som kunde selv skal gøre.

Odpowiedź od Jyske Finans
Thank you very much for your quick response.
You were very fair and dedicated, just as a bank should operate.
We are very grateful to you and hope that we will cooperate again in the future.

Odpowiedź od Jyske Finans
Gode og realt service men vigtigst af alt altid til at komme i kontakt med en medarbejder

Odpowiedź od Jyske Finans
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.