Banner for Jyske Finans

Jyske Finans Recenzje 1551

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 4 z 5

Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Jyske Bank i mange år efterhånden, vi passer selv på vores økonomi men hvis der er spørgsmål eller andre ting er de altid hjælpsomme. Kan siges kort - det er nemt og godt at bruge Jysk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg finansierer nu min tredje bil hos Jyske Finans og har været rigtig glad for alle tre finansieringer. Nemt og overskueligt at se hvad ens gæld er på, rentesats osv. Når man ringer og har spørgsmå... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde sendt en ansøgning fredag aften. Hørte ikke noget mandag og kontaktede derfor Jyske Finans tirsdag formiddag. De undskyldte med de havde haft travlt, men da jeg sagde at det var ret akut, da j... Zobacz więcej

1. Leasing samochodów
  2. Finansowanie samochodów

Napisane przez firmę

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

29 maja 2026

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes godt om vores service og har lyst til at dele det med os.

Vi håber. du får en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Jyske Bank i mange år…

Kan siges kort - det er nemt og godt at bruge Jyske Bank, og så har vi tillid til dem.

28 maja 2026

Hej Brian

Wow - tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du i mange år har været en del af Jyske Bank og altid har fået den hjælp, du havde brug for. Tillid er noget af det vigtigste for os, så vi er rigtig taknemmelige for, at du nævner netop det. Mange tak for, at du deler det med os!

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Hurtig Service

Det gik super hurtigt og smertefrit

27 maja 2026

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at læse, at du har haft en god oplevelse og synes godt om vores service. Det er vi rigtig glade for.

Vi håber, du får en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Det var en meget hurtigt behandlingstid…

Det var en meget hurtigt behandlingstid og når man sendte noget retur gik det meget hurtigt med sagsbehandlingen

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for, at du sætter pris på den hurtige behandlingstid og hele vejen igennem har været tilfreds.

Oceniono na 4 z 5

Låne processen til billån foregik let…

Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på om det var scam eller om det rent faktisk var fra Jyske Finans. Jeg ville have foretrukket en mere sikker kommunikation via E-boks eller MITID app.

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse og feedback omkring den SMS, vi sender i forbindelse med tilmelding til betalingsservice. Det er rigtig vigtigt for os, at også denne del af processen føles tryg, så at du nævner det for os, er vi glade for.

Oceniono na 5 z 5

I var super hurtig til at behandle mit…

I var super hurtig til at behandle mit lån.
Og samtaler med jer telefonisk var venlig og let forståelig

7 maja 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord. Hvor er det dejligt at høre, at du har været glad for samtalerne med os, og at du fik hurtig og god behandling. Det er vi så glade for.

Hurtig og nem

Hurtig og nem

Hej Frederik

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse, at du har haft en god oplevelse og synes godt om vores service.

Oceniono na 5 z 5

Det var meget enkelt og overskueligt

Det var meget enkelt og overskueligt - og desuden var det nemt at få fat i en “rigtig levende” person, da der lige var brug for det.

21 maja 2026

Hej Anders

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du sætter pris på vores service og det at kunne komme hurtigt i kontakt med en fysisk person. Det er vi rigtig glade for. Tak for at dele din oplevelse med os.

Professionelt firma

Rigtig god kontakt, meget professionelt , kan varmt anbefales for alle som skal låne penge til en ny bil , i er i gode hænder hos jysk bilfinans

22 maja 2026

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse og rigtig flotte ord. Hvor er vi glade for, at du har haft en god kontakt med os og har fået en professionel behandling hele vejen igennem. At du også vil anbefale os til andre, er vi super glade for! Mange tak for, at du deler din oplevelse med os.

Vi håber, du får en skøn dag.

Dejlig nemt

Dejlig nemt især når man er kunde jyskebank os 😃 så er der god hjælp og hente

22 maja 2026

Hej Sten

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er skønt at høre, at du har gode erfaringer med både os og Jyske Bank!

Vi ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Super god service de hjalp os virkelig…

Super god service de hjalp os virkelig hurtigt

20 maja 2026

Hej Kim

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at ansøge og service

Nemt at ansøge - god service, da der skete en ændring i forbindelse med købet.

Kan godt anbefales

19 maja 2026

Hej Carina

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord. Vi er så glade for, at du havde nemt ved at benytte vores ansøgningsproces og sætter pris på servicen fra vores dygtige team. Vi er super taknemmelige for, at du også vil anbefale os til andre - Tak for at dele din oplevelse med os!

Vi ønsker dig en dejlig weekend.

Oceniono na 5 z 5

Kom lidt i tidspres da jeg ikke havde…

Kom lidt i tidspres da jeg ikke havde læst alt med småt! Fik en fin service pr telefon og kom i mål trods alt. Fin service!

14 maja 2026

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at læse, at du trods tidspres kom i mål med hjælp fra mine dygtige kolleager og fik en god og kompetent service hele vejen igennem. Tak for at dele det!

Det virker hver gang

Som kunde i JB er der ikke nogle problemer, hjælpen er altid nær. Alt sker i et fornuftigt tempo.
Dog vil jeg sige at prisen for at oprette et billån er stort, i forhold til alt det man som kunde selv skal gøre.

12 maja 2026

Hej Erik

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er så glade for at høre, at hele processen er forløbet gnidningsfri, og at du har fået den hjælp, du havde brug for.

Oceniono na 5 z 5

Thank you very much for your quick…

Thank you very much for your quick response.
You were very fair and dedicated, just as a bank should operate.

We are very grateful to you and hope that we will cooperate again in the future.

13 maja 2026

Hi Kristian

Thank you for your very kind review! We are thrilled to hear that you had a positive experience with us. A quick response and a dedicated team - those words mean a lot to us. We also hope to welcome you back in the future.

Wishing you a very good day!

Best regards

Oceniono na 4 z 5

Gode og realt service men vigtigst af…

Gode og realt service men vigtigst af alt altid til at komme i kontakt med en medarbejder

13 maja 2026

Hej Vinther

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord. Hvor er det skønt at læse, at du har været glad for vores service og mulighed for hurtig og direkte kontakt med en medarbejder. Det er vi rigtig glade for.

11 marca 2026

Hej Betina

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores service. Tak for at dele det med os!

Jyske Finans

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej