Nordania  Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Hvorfor er i 4-5 dage om noget andre gør på 4-5 timer. Ansøgte om lån til bil to forskellige steder. Ville helst have Nordania da vi har Danske Bank. Ansøgningerne blev sendt samme aften. Ved... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg ansøgte om et billån ved Nordania fredag d. 3/7-2026. Onsdag d 8/7 følger jeg op på ansøgningen og fik at vide at jeg kunne forvente svar på dagen eller dagen efter (9/7). Om formiddagen den 1... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde i dag en samtale med Annegrette, som var fuldstændig fantastisk. Hun var utrolig dygtig til at forklare et meget kompliceret finansieringstilbud på en enkel og letforståelig måde, så jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig fantastisk service, og lynhurtig respons. Vi købte en bil som skulle finansieres, og pludseligt ringede forhandleren og sagde at den var klar til levering om få dage istedet for 4 uger. He... Zobacz więcej

1. Leasing samochodów
  2. Finansowanie samochodów

Napisane przez firmę

Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

551 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 154

Napisz recenzję

Julie giver god service

Snakkede med en Julie, hun var meget hjælpsom. Hun lovede lige at undersøg tingene og vende tilbage. Det gjorde hun super hurtigt og så fik jeg den hjælp jeg skulle bruge. Tak Julie :D

24 listopada 2025

Hej Jakob

Tusind tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om vores kollega!
Det glæder os at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for. Vi sørger for at give din ros videre – det vil helt sikkert bringe et smil frem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god dag!

Oceniono na 1 z 5

Ingen vinterhjul

Bestilte min bil i marts måned og fik den udleveret i juni uden at de bestilte vinterhjul var med. Fik besked fra bilforhandleren at de ville komme for to uger siden men de er stadig ikke kommet og nu sidder jeg på tredje dag og kan ikke bruge min bil på grund af frost. Kontaktede Nordania kundeservice og de var mildest talt ikke behjælpelige og jeg blev nærmest irettesat. Har aflyst alle mine kundemøder resten af ugen og kan se på en dyr bil der ikke kan køre på grund af frost.
Bad i øvrigt om at få bilen leveret i Vejen men fik så besked på at hente den i Valby…

13 listopada 2025

Hej Hans-Henrik.

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med leveringen af din bil og vinterhjul, samt din oplevelse med vores kundeservice.

Det er naturligvis ikke det niveau af service, vi ønsker at levere, og vi beklager de gener, det har medført for dig.

Vi vil meget gerne tage en nærmere snak med dig om din oplevelse, så vi kan finde en løsning og sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os på tlf. 45121212 eller vores mail: nordania@nordania.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

De bedste hilsener fra
Hanne

God og venlig service

Tak til Joan for din serviceminded tilgang. Dit gode humør smitter i telefonen og jeg fik svar på mine spørgsmål, så er godt tilfreds.

Andreas

17 listopada 2025

Hej Andreas

Tusind tak for din flotte feedback til Joan. Jeg bringer det straks videre til hende.

Glad kunden

Glad kunden - tusind tak for denne gang!

17 listopada 2025

Hej Tess

Mange tak for din fine anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service team der arbejder…

Fantastisk service team der arbejder utrolig hurtigt og effektivt. På 2 dage er jeg gået fra at start ansøgning, til at have godkendt billån og udbetalt pengene dertil. Super oplevelse!

14 listopada 2025

Hej Oliver
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en rigtig god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Klar tale og svar jeg kan forstå…

Klar tale og svar jeg kan forstå omkring mit spørgsmål.

14 listopada 2025

Hej Claus

Tak for dine 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplever klar kommunikation og forståelige svar fra os.
Det er vigtigt for os, at vi kan hjælpe dig på en måde, der er nem at forstå.

Har lånt til en ny bil

Har lånt til en ny bil. På trods af at jeg fik noteret et forkert stelnummer blev sagen løst omgående til min fulde tilfredshed. Kan varmt anbefale Nordania

13 listopada 2025

Hej Allan

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at sagen blev løst hurtigt og til din fulde tilfredshed, selvom der opstod en lille udfordring undervejs.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Oceniono na 4 z 5

Altid hurtigt reaktion på diverse…

Altid hurtigt reaktion på diverse spørgsmål! ✅💪

4 listopada 2025

Hej Rene

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplever en hurtig reaktion på dine spørgsmål.
Det er vigtigt for os at levere en effektiv og god service, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre det bedst muligt.

Oceniono na 5 z 5

Nordania var en super hjælp

Nordania var en super hjælp, da vi skulle købe bil i Jylland (kommer fra Sjælland) De sørgede for det hele kunne lykkedes på samme dag.
Tak for god service.

3 listopada 2025

Hej Janne

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at gøre bilkøbet i Jylland så nemt og bekvemt, selvom I kommer fra Sjælland.

Tak for de rosende ord – vi sætter stor pris på din feedback!

God rådgivning

Var i kontakt med kunde rådgivning af flere omgange. Fik en god hjælp

31 października 2025

Hej Mette

Tusind tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig behandling af min sag

27 października 2025

Hej Anders

Vi er glade for at høre, at din sag blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende.
Det er en topprioritet for os at levere effektiv og god service.
Har du brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nemt og hurtigt

20 października 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som nem og hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Super service og Jeanette fortalte…

Super service og Jeanette fortalte udførligt hvad der kom til at ske og hvad der var den bedste måde at få afsluttet mit lån hos jer. Vil klart anbefale jer til andre

Hej Christa

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at Jeanette har givet dig en grundig og klar vejledning, så processen med at afslutte dit lån blev nem og overskuelig.
Vi er glade for, at du vil anbefale os til andre – det betyder meget for os.

Sublim service fra start til slut

Sublim service fra start til slut
Fik et billån op at stå på under 24 timer med fuldstændig ekstraordinær hjælp fra Marcello og Heidi hos Nordania Finans.
5 store stjerner herfra

Kære Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! og tak for de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at både Marcello og Heidi har givet dig ekstraordinær hjælp og sikret, at dit billån kom på plads så hurtigt.
Vi sørger for at dele din ros med dem – det vil de helt sikkert sætte stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service vi blev lidt pressede i vores bilkøb da der snart kommer en afgiftsstigning som vi selvfølgeligt gerne ville spare så var det skønt at Ebru lige hjalp os igennem på en hurtig og effektiv måde så vi nu kan bestille vores nye elbil med ro i maven tak for en super god service Ebru Fener :) :) :) :) :)

Kære Malene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at Ebru kunne hjælpe jer hurtigt og effektivt, så I kunne få styr på bilkøbet i tide.
Det betyder meget for os, at I føler jer trygge og godt hjulpet i processen.
Vi sender rosen videre til Ebru – hun bliver helt sikkert glad for at høre det.
Stort tillykke med jeres nye elbil! :)

God service i telefonen

God service i telefonen. Godt tilfreds med samarbejdet.

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med samarbejdet.
Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og præcis vejledning.

Hurtig og præcis vejledning.

20 października 2025

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner, dem er vi glade for.

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp du havde brug for.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hurtig svar på mine spørgsmål

Jeg fik hurtig svar på mine spørgsmål. Virkelige god og behaglig kundeservice.

8 października 2025

Hej Allan

Tusind tak for din positive feedback! Og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet.

Oceniono na 5 z 5

Marcello gjorde lige det ekstra

Marcello gjorde lige det ekstra for at give mig en god oplevelse. Kunne ikke svare da jeg ringede, men undersøgte sagen og vendte tilbage inden for 5 minutter. Super fedt

7 października 2025

Hej

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os at høre, at Marcello gjorde en ekstra indsats for at give dig en god oplevelse.
Vi sætter stor pris på, at du delte dette, og vi sørger for at give rosen videre til Marcello.

Oceniono na 1 z 5

Nordania bedriver efter min bedste…

Nordania bedriver efter min bedste overbevisning, alders diskrimination.

Den klageansvarlige Senior Legal Counsel, advokat Birgitte Malloy, evner end ikke at forholde sig til de fejlagtige oplysninger, som kreditmedarbejder, Gitte Müller, oplyser mig om, at Nordania har modtaget, eller rettere fejlagtigt har modtaget et eller andet sted fra.

Dette er stærkt kritisabelt.

Ref. 4957646

9 października 2025

Odpowiedź od Nordania

Tak for din feedback. Vi anerkender din frustration og vi er kede af, at du har en oplevelse af aldersdiskrimination. Det er på ingen måde en del af vores kreditpolitik.

Susanne

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej