Hvorfor er i 4-5 dage om noget andre gør på 4-5 timer. Ansøgte om lån til bil to forskellige steder. Ville helst have Nordania da vi har Danske Bank. Ansøgningerne blev sendt samme aften. Ved... Zobacz więcej
Jeg ansøgte om et billån ved Nordania fredag d. 3/7-2026. Onsdag d 8/7 følger jeg op på ansøgningen og fik at vide at jeg kunne forvente svar på dagen eller dagen efter (9/7). Om formiddagen den 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde i dag en samtale med Annegrette, som var fuldstændig fantastisk. Hun var utrolig dygtig til at forklare et meget kompliceret finansieringstilbud på en enkel og letforståelig måde, så jeg... Zobacz więcej
Fuldstændig fantastisk service, og lynhurtig respons. Vi købte en bil som skulle finansieres, og pludseligt ringede forhandleren og sagde at den var klar til levering om få dage istedet for 4 uger. He... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.
Birkerød Kongevej, 3460, Birkerød, Dania
- +4545121212
- nordania@nordania.dk
- www.nordania.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fejl gang på gang!
At man skal ringe ind hver måned i 4 måneder, får så lavet en aftale med dem, de sender en ny mail afsted med en ny opkrævning ,alligevel kommer der rykkere alle gange..
Jeg fik hjælp til starte med, og en ny stregkode til betalingen, men kunne ikke tilmelde betalingsservice, da det var en en gangs stregkode.
Værste er de bare siger "sådan er det bare".
Jamen selv tak !
Kundeservice og kommunikationen trækker min oplevelse meget ned!
De er slet ikke til og tale med.

5 stjernet ros til Marcello
Efter flere forfejlede forsøg lykkedes det at få gennemført låne ansøgningen ved hjælp fra Marcello. Han blev i røret, da den første fejlede i deres system og guidede os igennem til den var færdig og godkendt

Odpowiedź od Nordania
Efter lang ventetid kom jeg igennem til…
Efter lang ventetid kom jeg igennem til Jeanette.
Venlig og servicemindet klarede min forespørgsel mens jeg blev i telefonen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Marcello fra Nordania, som har hjulpet mig med mit billån. Han var utrolig professionel, imødekommende og hurtig til at svare på alle mine spørgsmål. Hele processen var nem og tryg fra start til slut – virkelig en service i topklasse!

Fornem service
Jeg har fået den fornemmeste service igennem Marcello. Han er virkelig god til at forklare tingene for en som mig, der ikke har prøvet at tage et billån før. Meget grundig og hver gang man ringer, virker det som de har god tid til at svare på ens spørgsmål. Samtidig har han fået tingene til gå hurtigt og let. Og følger op på tingene med mails. Jeg er ovenud tilfreds.

God service.
Tak til Marcello og Lukas for og arbejde med begge hænder👍

Odpowiedź od Nordania
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Nordania Finans , især tak til Marcello for en professionel og imødekommende service.
Fra start til slut var processen tryg og effektiv. Marcello var hjælpsom, ærlig og havde styr på alle detaljer. Jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem.
Klart et firma jeg vil anbefale til andre.
Mvh Roland

Fantastisk oplevelse!
Jeg havde et billån der skulle behandles hurtigt, og her gjorde Joan og Jeanette virkelig en ekstraordinær indsats, for at få det hele på plads og sørgede for, at jeg blev ekspederet i lynets hast.
Deres engagement, effektivitet og vilje til at hjælpe, gjorde hele processen både nem og tryg for mig. Det er sjældent, man oplever så høj en grad af service.
Hvis deres chef læser med, så fortjener de begge en stor anerkendelse og lønforhøjelse for den indsats, de lægger for dagen!
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Nordania
Talte med et par ugers mellemrum med…
Talte med et par ugers mellemrum med Marcelo, som ganske enkelt ikke kunne have givet en bedre kundeservice. En rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Nordania
Haft bilån og i forbindelse med…
Haft bilån og i forbindelse med indfrielse af restgæld, var der hurtig og venlig kundeservice

Odpowiedź od Nordania
Hvis du er til dårlig service så er du gået forkert :-)
Jeg har mødt teamet, og i særdelshede Heidi og Jeanette i forbindelse med financiering af en Tesla.
Efter 20 år med undervisning i kundeservice, salg og ledelse samt udgivelsen af 6 bøger om emnerne er jeg svær at imponere..... MEN jeg er blæst bagover... Der er rammer regler og direktiver i den financielle sektor - og så er der mennesker der gider forklare en gammel blikkenslager hvordan det hele hænger sammen - mennesker der skriver mails sent og tidligt - mennesker der ikke bare siger at de vil hjælpe - men faktisk hjælper..... passion, energi, smil og seriøsitet er de ord der hænger i min hjerne efter 12 mails og to telefonsamtaler.... Som Ole Henriksen ville have sagt.... I LOVE IT..... tak for at gøre den forskel som de fleste virksomheder skriver om på deres WWW og mange servicegivere taler om til jobsamtalerne..... I lever det og det gør en forskel..... Tak....

Odpowiedź od Nordania
Intet negativ eller at klage over.
Intet negativ eller at klage over.
🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od Nordania
Super venlig og imødekommende…
Super venlig og imødekommende kundeservice. Hjalp med i en svær situation da min næste bil bliver forsinket og jeg skulle have udsat afleveringen af min gamle bil.

Odpowiedź od Nordania
Super kundeservice og virkelig god…
Super kundeservice og virkelig god behandling. Søgte om lån til bil, fik svar på 2 dage og hurtig udbetaling af lån (samme dag som bilen blev registreret). Jeg har intet andet end ros for god behandling og svar på alle mine spørgsmål.

Odpowiedź od Nordania
Rigtig god oplevelse med Hanne, fra Nordania…
Rigtig god oplevelse med Nordania Leasing. Jeg havde nogle udfordringer, men fik hurtig og professionel hjælp. Hanne var utrolig imødekommende, hjælpsom og tog sig virkelig tid til at finde en god løsning. Man kunne tydeligt mærke, at hun gerne ville hjælpe og sikre, at alt blev løst ordentligt.
Som en flot beklagelse kvitterede de også med et par gode flasker vin, hvilket jeg virkelig satte pris på. Det er god stil og viser en virksomhed, der tager ansvar og værdsætter deres kunder.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og en service, der fortjener 5 stjerner. Kan varmt anbefale dem!
Igen.. Stor tak og ros til Hanne. Mangles der god service, så tag fat i Hanne :-)

Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg fik svar på mine spørgsmål med det samme og blev mødt af en meget venlig medarbejder. Kan kun anbefale Nordania.

Kundevejlednings oplevelse
Marcello leverer en meget kvalificeret og kompetent service. Som kunde føler man sig vejledt og har en følelse af at komme frem til den optimale løsning for netop dig. Han er tillige behagelig at tale med og kan "krydre" det at økonomi er en alvorlig ting med humor - som jeg selv sætter pris på. De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Nordania
Er ærgelig over at vi ikke har modtaget…
Er ærgelig over at vi ikke har modtaget nogen oplysninger fra Jer.
Som du sagde i telefonen så havde I sendt bilag d. 4. februar og d. 13. februar, dem har vi ikke set.
Er der mulighed for at vi kan i fælleskab klage til DAO eller hvad skal vi gøre.
Tak for oplysningen og snakken!
Vh. Gerda Bertelsen
Låsby

Odpowiedź od Nordania
Joan & Marcello er absolut de bedste…
Joan & Marcello er absolut de bedste kundesupporter, der forstår kunders behov. Alt fra A-Z har været super nemt. Der er gået maks 1-2 arbejdsdage fra ansøgning til at pengene stod på min konto, og det er takket være Marcello og Joan!
De har været til rådighed med hurtig respons og sågar svaret kl 21-22 om aften.
Spørg efter Marcello eller Joan, også vil i få den bedste service. Uden tvivl