Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Bokade biljetter med hotell till Grease, och när jag betalat hade jag tagit fel på datum!! Ringde er, kom fram direkt, pratade med Angelica som snabbt och smidigt fixade till så det blev rätt datum. S... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabba återkopplingar och bra svar. Väldigt fin revy, jag har inte skrattat så mycket på många år. Men eftersom jag inte efterforskade innan och aldrig varit i Kalmar på Krusenstiernska teatern inn... Zobacz więcej
Hotellet var okej, bra frukost och centralt belägen. Hjälten från Öresund var bra även vädret. Gick en buss alldeles utanför hotellet så man kunde lätt ta sig dit.
Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.
Folkungagatan 122, 6tr , 116 30, Stockholm, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fick avboka resan och fick tillbaka pengarna när vi felbokat. Mycket bra!

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Bra att kombinera hotell o nöje. Kartan över var hotellen finns kan förbättras

Odpowiedź od Nöjesresor.se
En underbart fin o fantastisk upplevelse av både hotel som teater på Fredriksdal.😃😍

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Snabbt bemötande och vilka platser vi fick på föreställningarna

Allt bara flyter
Slipper hålla på att kolla upp allt
Med beställning av biljetter o hotellrum

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Nöjesresor gör det enkelt att både hitta, boka och välja. Det är tydligt anvisat i beskrivning och det finns oftast valmöjligheter i hotell med olika standard. Biljetter och info kommer regelbundet och utförligt. Tycker att Nöjesresor är ett bra val och jag har/ska anlita dem fler gånger.

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Bra paket paketresa: hotell och nöjesupplevelse
I vårt fall: ”Hjälten från Öresund” och ett super hotell: The Vault Hotel” i Helsingborg

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Har köpt flera upplevelser av nöjesresor och är verkligen nöjd med tillmötesgående av säljaren som är den samma varje gång och kommer inte tveka att köpa fler av nöjesresor, och rekommendera andra att göra det samma 👍

Odpowiedź od Nöjesresor.se
Jag har alltid fått bra och snabb hjälp om det har varit något problem. För två år sedan hade jag bokat en resa med hotell och konsert. Jag blev sjuk och skulle opereras, men det var aldrig något problem att avboka och få tillbaka pengarna