Banner for Nöjesresor.se

Nöjesresor.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bokade biljetter med hotell till Grease, och när jag betalat hade jag tagit fel på datum!! Ringde er, kom fram direkt, pratade med Angelica som snabbt och smidigt fixade till så det blev rätt datum. S... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Snabba återkopplingar och bra svar. Väldigt fin revy, jag har inte skrattat så mycket på många år. Men eftersom jag inte efterforskade innan och aldrig varit i Kalmar på Krusenstiernska teatern inn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hotellet var okej, bra frukost och centralt belägen. Hjälten från Öresund var bra även vädret. Gick en buss alldeles utanför hotellet så man kunde lätt ta sig dit.

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja wycieczek kulturalnych
  2. Organizator turystyki
  3. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

1 lipca 2026

Hej Susanne,

tack för din feedback :)

Hej Monica,

tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd :)

Oceniono na 5 z 5

Lite kyligt i första kontakten

Lite kyligt i första kontakten, ”att byta kunde man inte-avboknknongsregler gäller”
Men sen löste man det på ett galant sätt och jag är mycket nöjd med snabb respons och lösning.

1 lipca 2026

Hej Hans,

tack för din feedback!

Tråkigt att du upplevt din första kontakt som kylig, bokningarna blir bindande vid bokningstillfället men om något t.ex. har blivit fel så försöker vi självklart hjälpa till i den mån det går med att t.ex. byta datum eller stad.

Oceniono na 4 z 5

Trevligt och hjälpsamt bemötande då jag…

Trevligt och hjälpsamt bemötande då jag ringde för att ändra och lägga till i bokningen.

22 czerwca 2026

Hej Karin,

tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

Oceniono na 4 z 5

Snabbt bra bemötande när jag missa en…

Snabbt bra bemötande när jag missa en extra natt

26 czerwca 2026

Hej Christer,

tack för ditt omdömde och vad roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att boka och snabb feedback

Enkelt att boka och snabb feedback. Tydlig information om show och hotell.

25 czerwca 2026

Hej Anitha,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel att boka via :)

Tillgänglig personal

Tillgänglig personal. Bra Hotell

24 czerwca 2026

Hej Agneta,

Oceniono na 3 z 5

Vi ska inte åka förrän i juli så jag…

Vi ska inte åka förrän i juli så jag vet inget än!

22 czerwca 2026

Hej Gun,

Tack för ditt omdöme!

Lätt att boka

Lätt att boka. Fantastiskt trevlig, tillmötesgående personal då jag gjorde tilläggsbeställning.

Hej Svante,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel att boka via.

Även roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst :)

Oceniono na 5 z 5

Bra upplägg med hotell och evenemang.

Bra upplägg med hotell och evenemang.
Gångavstånd mellan hotellet och Krusenstiernska.

26 czerwca 2026

Hej Barbro Anitha,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Bra ordnat bra hotell o fin upplevelse

Bra ordnat bra hotell o fin upplevelse

Hej Gunilla,

Betalning o bokning

Att ej erhålla någon form av ok vid bokning och betalning.
Vid kontakt med eder support kan dom ej verifiera varken betalning eller bokning.

Hej Hans-Christer,

Tack för din feedback. Om du har funderingar kring er bokning så är du välkommen att kontakta våran kundtjänst på 08 - 500 000 45 alternativt maila till kontakt@nojesresor.se så kan vi se om era handlingar är utskickade eller om vi inväntar en biljettleverans från arrangören.

Oceniono na 5 z 5

Bra pris och förhoppningsvis blir det…

Bra pris och förhoppningsvis blir det en bra upplevelse på plats också :)

31 marca 2026

Hej Katarina,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni är nöjd med vårt utbud av hotellpaket :)

Hoppas att ni får en trevlig vistelse och upplevelse när det är dags för er att åka.

Oceniono na 5 z 5

Andra gången jag beställer hos…

Andra gången jag beställer hos nöjesresor. Jag är lite osäker när jag ska boka, att det blir rätt och jag får alltid vänlig hjälp via telefon. Allt har fungerat perfekt!

12 czerwca 2026

Hej Älvan Kristina,

Även roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni får av våra kollegor på kundtjänst.

Oceniono na 3 z 5

Har nu hänt ett par gånger att jag och…

Har nu hänt ett par gånger att jag och mitt resesällskap har hamnat på olika våningar..
Trots jag bokat för oss båda i mycket god tid månader ibland..
Det är dåligt tycker jag 😔

27 maja 2026

Hej Ingela,

Tack för er feedback. Man är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om man har specifika önskemål så som rum i närheten av varandra. Sedan försöker alltid hotellet att lösa önskemål i mån om plats och hur beläggningen ser ut.

Oceniono na 5 z 5

En kundtjänst som är snabb att svara på…

En kundtjänst som är snabb att svara på frågor👍

18 czerwca 2026

Hej Wivianne,

Lättbokat

Lättbokat , fungerar bra.

17 czerwca 2026

Hej Ronnie,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni upplever oss som enkla att boka via.

Hej Karl-Åke och Margareta,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej