N.O. Jensen A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Utroligt godt og trygt sted, at være kunde. De er super professionelle og din bil er i de bedste hænder. Købte en spritny Hyundai i20, i februar 2025. Fra jeg trådte ind ad døren første gang og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som altid en sød og venlig betjening. Ringede til Mathias og indenfor 1 time var vi godt kørende igen. Skade i vaskehal. Tak Mathias. 🌞🌸🦋🌸🌞

Oceniono na 5 z 5

Jeg har af flere omgange været ved N. O. Jensen; både i forbindelse med bilkøb og reparation. Personalet er altid virkelig rare og imødekommende og indgåede aftaler bliver holdt. Der ydes en meget go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

NO Jensen er stedet, man kører hen, når man vil have kvalitetsservice – og især når uheldet rammer. De fik mig hurtigt videre, uden stress og uden bøvl. Værkfører Thomas fortjener en særlig ros: hum... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

N.O. Jensen - Hattemagervej 16 - 9000 Aalborg - Tlf. 96 31 66 66 - Autoforhandler & værksted

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

250 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Virker som svindel

Virker som svindel! Produktet er aldri mottatt og bedriften svarer ikke på henvendelser! Dette gjøres via klarna og de har nå sendt inkasso på et produkt som ikke er levert og uten mulighet for kontakt med selger! Saken går nå til Forbrukerrådet. Styr unna!

20 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Super service, og har altid følt mig professionelt og trygt behandlet uanset hvad jeg er kommet med. Har været kunde i 7-8 år, og har været godt behandlet lige fra indskrivning til udlevering.

19 lipca 2023

❌❌❌NO Jensen NEJ TAK ❌❌❌

❌❌❌NO Jensen NEJ TAK ❌❌❌

Jeg tog kontakt til NO Jensen på mail for at høre om en bil de havde tilsalg hvor jeg så aftaler med sælger at jeg kommer der ud så jeg kan kigge på bilen og vi aftaler både dag og tidspunkt (en hverdag ved 11 tiden) så jeg var oveni købet den eneste kunde i butikken men trods aftalt tidspunkt og at jeg er den eneste kunde i butikken gik jeg rundt i butikken i halvanden time før jeg besluttede mig for at køre igen pga der ikke var EN ENESTE sælger der rettede henvendelse til mig trods sælgerne gik og snakkede sammen og lignede nogen hvor der ihvertfald ikke var fare for at de fik stress hvilket jeg synes er under al kritik så da jeg kører der fra skrev jeg også til den pågældende sælger på mail om min oplevelse men den mail blev aldrig besvaret

Så alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og det kan bestemt ikke anbefales at bruge sin tid på at køre til NO Jensen såfremt man ikke ønsker hverken at spilde sin tid eller at opleve den meget uprofessionelle måde at drive forretning på

❌❌❌Så for at gøre det kort
FIND ET ANDET STED AT KØBE DIN KOMMENDE BIL og hold dig langt væk fra NO Jensen❌❌❌

11 maja 2023
Oceniono na 4 z 5

Virkelig lækker Ioniq5🤩🤩🤩

Jeg har købt en lækker Ioniq5 Gravity Gold ved N.O Jensen.🤩🤩🤩

Der var mange forhandlere det ville sælge den model brugt men Joakim (sælger) var hurtig til at komme med tilbud på bil i bytte og give en fornuftig samlet pakke.

Hurtig til at svare på sms løbende.

Dog var bilen ikke serviceret som lovet og det betød en ekstra tur fra Aarhus til Aalborg i en presset hverdag 😞
Joakim kompenserede med V2L adaptor som åbenbart kun fulgte med danske modeller og ikke den tysk importerede vi havde købt .
• bekend, beklag, kompenser 💪

Efter service var der udfordringer med kølevæske men det er alm kendt udfordring og vi fik det udbedret ved samarbejdende forhandler.

Vi er tilfredse med bilen og resultatet

23 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefale at handle bil her

Jeg har købt to biler hos N O Jensen. Begge gange har jeg oplevet super service og venlige medarbejdere. Senest stod jeg og manglede en ny bil med kort varsel. Dette løste de nemt og hurtigt.

31 maja 2023

Kun en god oplevelse

Virkelig godt sted at købe og få serviceret sin bil. Jeg købte en ny Hyundai Tucson og har kun positive oplevelser omkring købet og efterfølgende service af bilen.

4 stycznia 2023

Vi har KUN gode erfaringer med N.O

Vi har KUN gode erfaringer med N.O. Jensen.

Altid imødekommende og hjælpsomme sælgere. Derudover har der været god service ved både eftersyn og ved en garantisag. Vi har ikke fortrudt vores bilkøb hos dem.

Vi vil til en hver tid anbefale N.O. Jensen

12 lipca 2023

HER ER SUBLIM DÅRLIG SERVICE👍

HER ER SUBLIM DÅRLIG SERVICE👍.
Jeg fik Mazda vej service torsdag aften da bilen ikke ville starte og jeg kørte til No.Jensen i Aalborg hvor jeg har handlet min Mazda CX60. Det gjorde jeg fredag morgen kl.6 og da værkstedet åbnede ved 7 tiden fik jeg beskeden efter at have ventet en 30.min at de havde desværre ikke tid til at kigge på den selvom bilen viste fejlmeldingen motor funktions fejl og funktions fejl i hybridsystemet samt en motor lampe der lyste. Så nu er det slut med No. Jensen i Aalborg for mit vedkomne og da jeg ringede til Brdr. Hosbond Hjørring imens jeg stod ved No. Jensen i Aalborg fik jeg klar besked og hurtigt svar fra værkstedet hos Brdr. Hosbond i Hjørring at jeg kunne bare komme med bilen så skulle de nok kigge på den og efter ca.3 timer så havde min bil fået 3 opdateringer og var køre klar igen uden fejl og fremadrettet kommer alle service til at foregå hos Brdr. Hosbond i Hjørring. Stor Tak for at i redder min ferie. Det er da rart at der stadig findes et værksted der sætter en ære i at hjælpe kunderne så i ansatte hos Brdr.Hosbond Hjørring skal have en Stor Tak for god og super hurtig service👌

6 lipca 2023

Troværdigt og godt værksted

Jeg har brugt værkstedet de sidste 10 år og har altid fået en god og ordentlig behandling. Der er styr på tingene og aftaler overholdes. Derudover bliver man altid modtaget af kompetente og venlige medarbejdere.

11 lipca 2023

NO Jensen NEJ TAK

NO. Jensen handel ikke med dem hvis du vil have en god service. For det får du ikke der. Har en Mazda CX5 2,2 liter årg 2015. Disse årg 2012-2016 har været indkaldt da vacumpumpe til bremse system, gå i stykker…. Men nu er vacumpumpe ved at gå til. Men det er NO Jensen da fløjtende ligeglad med . Det ville de ikke have med at gøre ( har været kunde der i mange år ) de ikke engang tilbudt kulance . Så jeg vi aldrig handle med dem mere , eller anbefale dem. Samtidig har de åbenbart svært ved at holde sig til sandheden.

2 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

I’ve ordered two items which weren’t…

I’ve ordered two items which weren’t the same as on the photo (very poor quality). They haven’t answered my email. No trust, the worst experience. Don't recommend!

28 kwietnia 2023

Vi er en bilforhandler beliggende i Aalborg, Danmark www.no-jensen.dk
Jeres anmeldelse er sendt videre til Trustpilot, så de kan sørge for at den ender det rigtige sted.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Sendte Mail om at jeg ville avbestille vare rett etter den var bestilt. Fikk svar at den allerede var sendt, noe som ikke stemte.

13 czerwca 2023

Vi er en bilforhandler beliggende i Aalborg, Danmark www.no-jensen.dk
Jeres anmeldelse er sendt videre til Truspilot, så de kan sørge for at den ender det rigtige sted.

Svindel

Svindel! Styr unna kjøp!

6 maja 2023

Oceniono na 2 z 5

Jeg skulle have vores hyundai i20 til…

Jeg skulle have vores hyundai i20 til eftersyn ringede og fik en tid og fik at vide at det tog halvanden til 2 timer. Da min hustru afleverer bilen tager det pludselig 4 timer. Ikke iorden. Nu er min hustru ikke bilekspert men derfor behøvede de ikke at snakke nedladende og ligefrem grine af hende. Meget dårlig oplevelse for hende. Salgsafdelingen ved N.O.Jensen får 5 stjerner men værkstedet får højst 2 stjerner. Forøvrigt 2 gang vi har dårlig oplevelse med værkstedet. Vi har gennem tiden købt 6 biler ved N.O.Jensen og det er først de sidste par år det er gået ned af bakke med værkstedet

3 maja 2023

Hej
Først - tak fordi i er så loyale kunder og har købt 6 biler hos os.
Vi bestræber os på at have kunden i fokus, så derfor er vi utrolig kede af at i har en dårlig oplevelse på vores værksted.
Vil i være venlige at kontakte os, så vi kan få en dialog omkring jeres besøg.
Vi prøver hele tiden at forbedre os, og det vil være en hjælp, hvis vi helt konkret får at vide hvori utilfredsheden ligger.
Der må være en årsag til at værkstedsbesøget tager dobbelt så lang tid som aftalt.

Oceniono na 5 z 5

Kan en bilejer være FOR dum....ja…

Kan en bilejer være FOR dum....ja åbenbart. I dag tog jeg på værksted, der hvor vi har en super serviceaftale.
Jeg havde en sms-brumme fra handskerummet. Uden reservation af tid tog de den lynhurtigt ind og....ja såmænd....skiftede batteriet i den elektriske p-skive. Når du bruger det rigtige værksted løser de problemer effektivt....og uden af dø af grin....ikke mens kunden ser på det. Tak for god pasning af min S-Cross.

28 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej