Jeg have besøg i går af Emil, til en Deluxe bilbehandling. Det var en rigtig god oplevelse som jeg varmt kan anbefale, og resultatet var supergodt! Tak til Emil!
Professionel bilpleje - jeg bestilte tid i går aftes og i dag kom de og leverede et super flot stykke arbejde. Jeg bestilte indvendig rens samt læderpleje og alt spiller og bilen ser fantastisk ud �... Zobacz więcej
Tilfreds , godt arbejde udført og meget behagelig ung mand der udførte arbejdet . Bruger jer igen .
Super effektiv og fleksibel ung man stærkt arbejde Kan varmt anbefale Magnus og hans super firma Min Audi A4 fra 2014 trængte virkelig til en kærlig hånd indvendig og udvendig, det blev klaret til... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
MyCarcare tilbyder mobil bilpleje i Aalborg & omegn. Virksomheden er drevet af en ung mand med passion for biler, og en passion for at yde den bedste oplevelse til sine kunder.
9000, Aalborg, Dania
- 71 70 14 11
- kontakt@mycarcare.eu
- mycarcare.eu
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Skinnende flot og ren!
Tak til Emil!
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Nu har jeg en dejlig ren bil og dufter som en ny. Venlig ung mand der kom og godt arbejde. Helt klart en anbefaling herfra.
Tilfreds
Super oplevelse og flot bil
Super oplevelse og flot bil
Yderst imødekommende personale og fint udstyr og bil de benytter som rullende værksted
Vil helt klart bruge dem igen
Super god service 👍🏼👍🏼👍🏼
Rimelig pænt arbejde indvendig
Rimelig pænt arbejde indvendig, men er noget skuffet over hvordan fælgene er rengjort
Jeg har aldrig haft sådan en ren bil 👍
Jeg har aldrig haft sådan en ren bil 👍.
Magnus kom 10 min for sent, men sendte besked. Rar, ung mand. Jeg kan sagtens finde på at bruge jer igen.
Hentede og leverede bilen tilbage igen
Hentede og leverede bilen tilbage igen. Flot arbejde. Bilen skinner som ny
Overholder aftalt tid
Professionel bilpleje
Jeg bestilte indvendig rens samt læderpleje og alt spiller og bilen ser fantastisk ud 😊 stor ros herfra
Høflig og grundig ung mand var på…
Høflig og grundig ung mand var på besøg. Bestilling og udførelse var uden besvær og til en rimelig pris.
Perfekt arbejde 👍
Tip top service
Vi er så glade for en helt igennem fantastisk rengøring. Vi er så glade for en super fin rengøring af begge vores biler. Forruden i den ene bil kunne ikke pudses fordi rens ikke kunne fordampe. Men så kom Magnus da bare lige på sin fridag søndag middag og ordnede det. Super tilfreds og vil klar bruge ham igen.
Kan ikke være mere tilfreds
Kan ikke være mere tilfreds, lidt trælst at man kun kan give 5 stjerner .)
Jeg siger tak for en ok rengøring af…
Jeg siger tak for en ok rengøring af bilen