We’ve been using Nmbrs and absolutely love it. The platform is very good, but the best thing is their customer service. We’ve been working closely with Joy-li Geduld from their support team, and... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik houd het kort: NMBRS fantastische applicatie maar..... performance is zeer slecht; traag, veel storingen, slechte communicatie Productiviteit door gebruik van deze applicatie zou geweldig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik vind het heel fijn programma. Waarom Geen 5 sterren. 7/2 was er een update waarvan ik niks wist waardoor toekomstige medewerkers niet konden invullen. En ik vind vaak wachten telefonisch lang dure... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en absoluut niet moeilijk om onder te knie te krijgen. Voor sommige dingen heb je wat hulp nodig en de specifieke vragen zijn soms nogal lastig via de 2e lijn.... Zobacz więcej
HR en salaris in één workflow. Van sollicitatie tot loonstrook en van declaratie tot pensioenaangifte. Nmbrs Payroll brengt hr en payroll slim samen: van de interactieve loonstrook tot automatische run checks, zodat je grip krijgt op de cijfers achter je mensen. Want je bedrijf, je klanten, je mensen, daar wil je je energie in stoppen. Niet in uren die opgaan aan het controleren van loonstroken en handmatig overtypen van data. Voor ondernemers betekent dat ruimte om te groeien, zonder dat administratie in de weg zit. Voor accountants en payrolldienstverleners betekent het tijd: tijd die overblijft voor advies en persoonlijk contact met je klant. Nmbrs, onderdeel van Visma, levert business software voor Nederlandse ondernemers en de accountants en administratiekantoren die hen ondersteunen. Het platform bestaat uit Invoicing, Accounting, Payroll en Reporting en inmiddels werken meer dan 500.000 bedrijven en hun accountants al met onze oplossingen. Benieuwd? Kijk op nmbrs.com
Naritaweg 70, 1043 BZ, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Werken met Nmbrs is een verademing voor onze salarisafdeling. De software is intuïtief en heeft ons veel tijd bespaard door de automatisering van salarisverwerking inclusief het automatisch kunnen publiceren van alle documenten, met name de automatische workflow is super! Ondersteuning en het onderhouden door Nmbrs van branche specifieke premies, koppelingen met diverse pensioenfondsen/verzekeraars zijn allemaal zaken die bij andere softwareleveranciers niet zo vanzelfsprekend zijn, zelfs vaak omslachtiger werkbaar zijn.
Praktisch en makkelijk te gebruiken en slimme programma.
This morning I found a password reset request in my email, which is suspicious activity since I did not request this myself. The email said to contact support in case I did not recognize the activity, but did not give any contact information. Looking on the support page of Nmbrs' website, it is impossible to find a dedicated page for this, and all other pages I've tried basically forward you to some FAQ. This is abysmal support, it should not take me more than 3 minutes to report suspicious activity.
Goede en correcte verwerking en goede contacten
werkt probleemloos, navigatie is nstuurlijk, neemt veel werk uit handen
BIJZONDER SLECHT, STEEDS ONBEREIKBAAR RARE INLOG SCHERMEN, SCHERMEN FLITESEN VOORBIJ EN ZONDER IN TE LOGGEN STAAT ER U BENT UIGELOGD, NIET MOBIEL VRIENDELIJK EN SLECHTE BROWSER ERVARING, GEENAANRADER!
De performance laat te wensen over en is ook bekend bij Nmbrs. In februari een hele voormiddag zo goed als geen functionaliteit en dus moeten klanten wachten op berekeningen enz. In 2 maanden tijd heb ik dit al een aantal keren meegemaakt. Dan bel je hiervoor en krijg je te horen dat ze er met man en macht aan werken. Vraag me af met hoeveel ze hier aan werken en als dit een bekend en terugkerend probleem blijkt, waarom wordt dit dan niet goed aangepakt?????
Loonstroken en loonjournalen staan op tijd klaar en het is een duidelijk systeem. Erg prettig om mee te werken. En de prijs is ook goed.
Ik ben ontzettend tevreden over de service van dit salarisadministratiekantoor. Ze werken snel, efficiënt en uiterst nauwkeurig. Het hele proces wordt vlekkeloos afgehandeld, en ik kan altijd rekenen op een correcte verwerking van de salarisadministratie. Communicatie verloopt soepel en ze zijn altijd bereid om eventuele vragen snel te beantwoorden. Het kantoor levert altijd op tijd, wat voor ons bedrijf enorm belangrijk is. Ik kan dit salarisadministratiekantoor dan ook van harte aanbevelen!
vriendelijke medewerkers, en mocht je ergens over twijfelen of iets willen weten dan wordt er met je meegedacht.
Een antwoord op een vraag krijg je heel snel.
De site is erg nauwkeurig en de informatie via de nieuwsbrief houdt je van alles op de hoogte.
Kan niet inloggen omdat ik eerst ergens moet uitloggen. Dit is the eerste keer inloggen.
De app (voor werknemers) is uitermate traag tot geen verbinding kunnen krijgen. Blijft minutenlang "zoeken" terwijl de hoeveelheid data, een loonstrookje, toch echt niet groot.
Het is een fijn systeem om de gegevens in terug te vinden. Het is overzichtelijk. Niet moeilijk in gebruik.
Het is voor de gemiddeld werknemers veel te ingewikkeld om hun salarisgegevens in te zien. Velen geven het op.
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, goede servicedesk en altijd up-to-date.