We’ve been using Nmbrs and absolutely love it. The platform is very good, but the best thing is their customer service. We’ve been working closely with Joy-li Geduld from their support team, and... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik houd het kort: NMBRS fantastische applicatie maar..... performance is zeer slecht; traag, veel storingen, slechte communicatie Productiviteit door gebruik van deze applicatie zou geweldig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik vind het heel fijn programma. Waarom Geen 5 sterren. 7/2 was er een update waarvan ik niks wist waardoor toekomstige medewerkers niet konden invullen. En ik vind vaak wachten telefonisch lang dure... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en absoluut niet moeilijk om onder te knie te krijgen. Voor sommige dingen heb je wat hulp nodig en de specifieke vragen zijn soms nogal lastig via de 2e lijn.... Zobacz więcej
HR en salaris in één workflow. Van sollicitatie tot loonstrook en van declaratie tot pensioenaangifte. Nmbrs Payroll brengt hr en payroll slim samen: van de interactieve loonstrook tot automatische run checks, zodat je grip krijgt op de cijfers achter je mensen. Want je bedrijf, je klanten, je mensen, daar wil je je energie in stoppen. Niet in uren die opgaan aan het controleren van loonstroken en handmatig overtypen van data. Voor ondernemers betekent dat ruimte om te groeien, zonder dat administratie in de weg zit. Voor accountants en payrolldienstverleners betekent het tijd: tijd die overblijft voor advies en persoonlijk contact met je klant. Nmbrs, onderdeel van Visma, levert business software voor Nederlandse ondernemers en de accountants en administratiekantoren die hen ondersteunen. Het platform bestaat uit Invoicing, Accounting, Payroll en Reporting en inmiddels werken meer dan 500.000 bedrijven en hun accountants al met onze oplossingen. Benieuwd? Kijk op nmbrs.com
Naritaweg 70, 1043 BZ, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Moeilijk bereikbaar
Navigeren als werknemer er lastig en onoverzichtelijk
Weinig begrip met wat ik online probeer te zoeken
Weinig informatie over wat de doen wanneer opzoeken niet lukt
Geen hulplijn of informatie als je als werknemer je info probeert te zoeken
Oorzaak van probleem niet te vinden
Al met al
Zeer slechte communicatie
Telefonisch word steeds naar websites verwezen terwijl je gewoon iemand wil spreken

Slechte ervaringen.
Niet gebruikersvriendelijk.
Irritant die 2 stapsverificatie zeker als er ook andere opties zijn.
Nergens optie om vragen te stellen.
Salarisstrook slecht samengesteld en onlogisch en slecht te lezen.
Maar ook vaak heel laat een salarisstrook. Nu twee dagen na de salarisbetaling en nog geen salarisstrook te vinden waardoor salaris ook niet te controleren en te vergelijken is.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
een hele slecht klanten service! niet voor de eindgebruiker. en programma graag grote veranderingen door zonde3r dat de firma het nodig vind hier over te informeren. via mail of web site.als dingen niet goed of niet werken.kan je niet bellen.zelf zijn boekhouder niet ze werken alleen met tickets. maar vervolgens geen idee hoe lang het vervolgens duurt voor je een reactie krijgt. voor een kleine onderneming zou ik het niet aan raden.en zeker niet als je bedrijfs verantwoordelijk Heid verwacht en klanten service

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Tja... waar moet ik beginnen?
Wellicht begin ik met het feit dat ik dit schrijf vanuit de ogen van de salarisadministrateur. Iemand die dit systeem dus dagelijks moet gebruiken.
Ik begin met het positieve deel:
Voor de salarisadministrateur zijn er veel verschillende overzichten met verschillende functies.
Support is heel aardig en reageert vrij snel op tickets.
....klaar.
Nu het negatieve deel:
Na elke update is er wel weer of slowness in application, of de sandbox ligt eruit of je kan niet eens meer inloggen.
Sommige wijzigingen in de mutaties met terugwerkende kracht zijn onmogelijk te vinden.
Het draaien van de run............... dat duurt eeuwen. Men zegt wegens alle verschillende overzichten, waarom moet je daarna dan nog die overzichten genereren als ik ze probeer te openen?!
Het systeem heeft voor mij ook gewoon geen logica!
Ik werk hier nu een jaar mee en ik vertrouw het systeem en de overzichten dusdanig slecht dat ik maar handmatig de loonstroken controleer.. Mutatieoverzichten laten nooit alle wijzigingen zien dus dat moet ik dan maar weer op een andere manier terugvinden. Voor medewerkers/eindgebruikers is het soms ook onwijs veel zoeken. Ik ben wekelijks gewoon wat tijd kwijt omdat Nmbrs zo onlogisch in elkaar zit. Mooi dat ze dat in de app vast weten te houden.
Het is dat mijn werkgever voor dit programma heeft gekozen maar ik ga gewoon niet meer op werkgevers solliciteren die dit programma gebruiken.. Dit heeft mij tot op heden zo onnoemelijk veel irritatie opgeleverd dat ik nog liever minder salaris verdien bij een werkgever die deze applicatie NIET gebruikt dan meer salaris bij een werkgever die het wel gebruikt.
Laatst is ook weer de hele layout veranderd dat alles nu nagenoeg onzichtbaar is tegen elkaar (Dashlets/achtergrond) terwijl Nmbrs leuk zegt dat het je geselecteerde thema moet overnemen, kan ik je garanderen dat dit niet is gebeurd en wij niet de standaard thema hanteren.
Ik werk ermee omdat ik het moet vanuit mijn functie en het heeft hier en daar wel wat positieve punten maar al met al? Dikke, dikke onvoldoende van mij.. 3,5/10

Ik houd het kort:
NMBRS fantastische applicatie
Productiviteit door gebruik van deze applicatie zou geweldig kunnen zijn, maar door een zeer slechte performance van het systeem komt de produktiviteit in het rood

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Buiten de inlog met weer een nieuwe authenticator ervaar ik het volgende.
Als eindgebruiker van Nmbrs ervaar ik de software dagelijks als druk, onoverzichtelijk en vol onderdelen die voor ons volledig overbodig zijn. Bij elke login worden wij geconfronteerd met modules als kalender, verlof, verzuim, performance, recruitment, engagement en marketplace, terwijl wij die niet gebruiken en daar ook geen behoefte aan hebben. Toch staan ze voortdurend prominent in beeld.
De rechterzijbalk met onder andere Actions, Notifications en AI maakt het probleem nog groter. Zodra deze kolom is geopend, blijft hij in beeld en neemt blijvend schermruimte in, zonder dat je hem eenvoudig kunt sluiten. Voor gebruikers die vooral efficiënt salaris willen verwerken, voelt dit als extra ruis bovenop een toch al volle interface.
Wat extra frustreert, is dat eerdere feedback vanuit ons niet heeft geleid tot een merkbare verbetering. In plaats van een oplossing of keuzemogelijkheid krijgen wij in de communicatie rondom het product vooral te horen dat “het systeem nu eenmaal zo werkt”. Dat is geen antwoord voor iemand die dagelijks met de software moet werken en tegen dezelfde obstakels aanloopt.
Onze ervaring in het kort:
Te veel standaard geactiveerde modules die voor ons niet relevant zijn
Geen mogelijkheid om deze blokken/modules per omgeving of rol uit te schakelen of te verbergen
Een rechterzijbalk (Actions/Notifications/AI) die na openen niet gewoon dicht kan en de werkruimte onnodig verkleint
Feedback vanuit eindgebruikers wordt onvoldoende zichtbaar vertaald naar keuzes in de gebruikersinterface
Wij gebruiken Nmbrs dagelijks in de praktijk en ervaren dat het gebrek aan regie over wat wel en niet in beeld staat het werken onnodig frustrerend en minder efficiënt maakt dan nodig. Als Nmbrs serieus werk wil maken van gebruiksvriendelijkheid, dan is het essentieel om eindgebruikers meer controle te geven over hun eigen scherm: alleen de relevante onderdelen tonen, storende elementen zoals de rechterzijbalk kunnen sluiten en niet alles standaard “aan” voor iedereen.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Wat een vreselijk ding, moet je op eens inloggen via een authenticator, alleen moet je hiervoor een scannen met je app, ik zit al op mijn telefoon dus kan niet scannen. Echt slecht

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Steeds weer problemen met inloggen als werknemer.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Nmbers is een verouderde applicatie die met pleisters overeind wordt gehouden. Features worden slecht geimplementeerd. De druppel voor mij was het 2FA stuk, wat telkens gereset wordt. Inloggen is echt een hel en dit maakt het een onveilig pakket.
De rest van de interface is gedateerd, traag en niet intuitief. Helaas wordt dit pakket geforceerd door de payroller.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Ik moest gedwonden 2FA instellen, omdat ze geen optie bieden om ervan af te zien. Sinds ik vandaag de 2FA heb ingesteld, kan ik helemaal niet meer inloggen op mijn account. Ik wil helemaal geen 2FA, heb er nooit om gevraagd en ze bieden geen optie om het niet te doen. Wanneer ik het instel, kan ik helemaal niet meer inloggen.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
I was using the pp 10 years ago. Back then when you request a reset password link - you wait a whole day for the mail. They did not care much when we reported this.
Today, when you already have 2FA set up you can get a create a new 2FA by force process tiggered without an explanation. You immediately inform the cyber security team due to this. This is actually their normal process.
Some people get the opposite - they get a notification that they will loose access to their account if they don't set up 2FA (new 2FA we have existing 2FA). To do that they need to log out and in again. They never get the create new 2FA popup. Now we can only wait to get locked out and request technical support.
There is no account manager for mid size clients. Its possible there is no account manger for big ones either :D They do what they want - buyers be ware methodology.
To add the application looks like ti was made in Visual Basic in the 90s. 25 yeas later it looks the same.

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Wij werken met Nmbrs via salariszaken.nl en we zijn bijzonder tevreden over deze software. Alles is heel duidelijk en als er eens iets is dat anders is dan normaal krijg je snelle en goede support via de mail (via salariszaken.nl).

Odpowiedź od Nmbrs - Payroll
Wij werken inmiddels al geruime tijd met Nmbrs en zijn zeer tevreden. Het systeem is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en sluit goed aan op onze dagelijkse HR- en salarisprocessen.
Wat vooral opvalt is de mate van automatisering en de duidelijke workflow, waardoor veel handmatige handelingen worden beperkt en de kans op fouten afneemt. Daarnaast worden updates regelmatig doorgevoerd, waardoor het platform continu wordt verbeterd en aansluit bij actuele wet- en regelgeving.
Ook de ondersteuning vanuit Nmbrs ervaren wij als professioneel en snel. Vragen worden adequaat opgepakt en er wordt actief meegedacht in oplossingen.
Kortom: een betrouwbaar en efficiënt systeem dat wij zeker aanbevelen voor organisaties die hun HR- en salarisadministratie willen professionaliseren.