Banner for Nmbrs - Payroll

Nmbrs - Payroll Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We’ve been using Nmbrs and absolutely love it. The platform is very good, but the best thing is their customer service. We’ve been working closely with Joy-li Geduld from their support team, and... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik houd het kort: NMBRS fantastische applicatie maar..... performance is zeer slecht; traag, veel storingen, slechte communicatie Productiviteit door gebruik van deze applicatie zou geweldig... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik vind het heel fijn programma. Waarom Geen 5 sterren. 7/2 was er een update waarvan ik niks wist waardoor toekomstige medewerkers niet konden invullen. En ik vind vaak wachten telefonisch lang dure... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en absoluut niet moeilijk om onder te knie te krijgen. Voor sommige dingen heb je wat hulp nodig en de specifieke vragen zijn soms nogal lastig via de 2e lijn.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kadry i płace

Napisane przez firmę

HR en salaris in één workflow. Van sollicitatie tot loonstrook en van declaratie tot pensioenaangifte. Nmbrs Payroll brengt hr en payroll slim samen: van de interactieve loonstrook tot automatische run checks, zodat je grip krijgt op de cijfers achter je mensen. Want je bedrijf, je klanten, je mensen, daar wil je je energie in stoppen. Niet in uren die opgaan aan het controleren van loonstroken en handmatig overtypen van data. Voor ondernemers betekent dat ruimte om te groeien, zonder dat administratie in de weg zit. Voor accountants en payrolldienstverleners betekent het tijd: tijd die overblijft voor advies en persoonlijk contact met je klant. Nmbrs, onderdeel van Visma, levert business software voor Nederlandse ondernemers en de accountants en administratiekantoren die hen ondersteunen. Het platform bestaat uit Invoicing, Accounting, Payroll en Reporting en inmiddels werken meer dan 500.000 bedrijven en hun accountants al met onze oplossingen. Benieuwd? Kijk op nmbrs.com

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Goed geregeld

Goed geregeld. Netjes en duidelijk.

10 kwietnia 2026

Hi Edwin,

Dank voor de mooie woorden!

Matige communicatie

Alleen communicatie via mail. telefoonnummer is "verstopt" op de site. Vragen en opmerkingen via een ticket. Ontvang een betalingsherinnering terwijl deze betaalt is, ze hebben wel een automatische incasso??
Vandaag gebeld en op verzoek heb ik een mail gestuurd. Ticket aangemaakt..............zucht. Vandaag niet teruggebeld, terwijl collega dit zou vragen. En dat voor een factuur van € 5,- excl. per maand, wat een gedoe.
020426 gebeld. Niet bereikbaar en nog steeds niet terug gebeld of gemaild.

31 marca 2026

Beste Marc,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker als het om iets kleins gaat zoals een factuur.

We willen dit graag rechtzetten. In ons proces werken we met tickets zodat we vragen goed kunnen registreren en opvolgen, maar dat mag natuurlijk nooit betekenen dat je het gevoel hebt dat je niet geholpen wordt of moet blijven wachten.

Wij kunnen vanuit jouw review helaas niet zien wat jouw contactgegevens zijn en of je direct met Nmbrs werkt of via een accountant die Nmbrs gebruikt. Zou je een e-mail willen sturen naar customer.success@nmbrs.com? Dan kunnen wij je hopelijk zo spoedig mogelijk verder helpen.

Oceniono na 1 z 5

Als werknemer slechte ervaringen betreft inloggen.

Steeds weer problemen met inloggen als werknemer..gaat het even goed..word er ineens weer wat veranderd..had ik bij een andere werkgever die ook Nmbrs had ook ..hetzelfde verhaal.
Nieuwe inlogc. opgevraagd geen reactie..ook werkgever zelf heeft doorgegeven dat ik er niet meer in kon..word ook niet op gereageerd..
Waardeloos..over communicatie gesproken.

24 marca 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je zo’n een mindere ervaring hebt met onze software. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. Bedankt dat je de moeite neemt om dit te delen, want dit soort signalen helpen ons om te verbeteren.

We kijken graag met je mee en luisteren naar wat er precies misgaat. Omdat je gebruikmaakt van de software via jouw werkgever, kunnen we inhoudelijk alleen actie ondernemen wanneer je werkgever of jullie contactpersoon dit bij ons meldt. Als zij contact met ons opnemen, zorgen we dat jouw ervaring en feedback serieus worden meegenomen en dat we samen naar een oplossing zoeken.

Kan je jouw salarisverwerker contact laten opnemen met: customer.success@nmbrs.nl? Indien zij een ticket met ons delen, dan gaan we intern direct aan de slag.

Dank je wel voor je openheid en feedback.

Verrichten goed werk

Verrichten goed werk

14 marca 2026

Hoi Hans,

Dankjewel voor de positieve review. Fijn dat je tevreden bent!

Everything is going smoothly

Everything is going smoothly. No problem.

9 marca 2026

Hi!

Thank you for leaving the positive words. If you ever come across something that's unclear in the system, please let us know.

Enjoy Nmbrs!

Kind regards.

Tijdige melding

Keurige, tijdige melding dat de loonstrook klaarstaat. Overzichtelijk.

28 lutego 2026

Hi Roel,

Dank voor de mooie woorden en fijn dat onze software jou het overzicht biedt.

Fijne dag!

Oceniono na 5 z 5

We’ve been using Nmbrs and absolutely…

We’ve been working closely with Joy-li Geduld from their support team, and she’s been absolutely amazing. The level of care, responsiveness, and expertise is something you rarely find nowadays in SaaS.

We’re genuinely very happy and would definitely recommend them.

1 października 2025

Hi Elena,

Thank you for your kind words. We appreciate that, and we will forward the compliments to our colleague Joy-li.

Have a good day, and if we can help you somewhere, let us know.

Kind regards,

Overzichtelijk en duidelijk

13 lutego 2026

Hi Antje,

Dank voor de mooie woorden! Dat waarderen wij.

Indien we in de toekomst toch ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Duidelijk en gestructureerd.

Duidelijk en gestructureerd.

13 lutego 2026

Hi Jolanda,

Fijn dat de software als duidelijk en gestructureerd wordt ervaren. Mocht je in de toekomst tóch feedback hebben, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Oceniono na 1 z 5

Mijn hemel wat een VERSCHRIKKELIJKE app…

Mijn hemel wat een VERSCHRIKKELIJKE app is dit.
Logt spontaan uit op telefoon als je bezig bent, alles kwijt wat je aan het typen was.
Uren loggen is iedere dag dezelfde gegevens invoeren, ipv dat er een 'copy for other days' optie is.
Op desktop is het nog te doen, maar op telefoon is het een draak van een app.

Update:

Ik zie jullie reactie, maar ik kan daar niet op reageren.
Tips:
Tijdregistratie:
- Maak het mogelijk op tijden/projecten te kopieren naar volgende datums, zodat je niet steeds dezelfde waarden hoeft in te vullen.
Declaraties:
- Als ik een omschrijving heb getypt verdwijnt m'n toetsenbord niet meer (Samsung Galaxy) waardoor ik niet meer bij de 'bestand toevoegen' knop kan.
- Laat de app niet uitloggen óf behoud ingevulde velden als ik bv bezig ben met bonnetjes zoeken om toe te voegen.
- Het aantal toegestane karakters is wel érg beperkt, ik kan amper een uitleg typen of het veld reageerd niet meer (misschien ook een melding met hoeveel karakters je kunt gebruiken of desnoods iig 'maximaal aantal karakters' oid, ipv dat de app gewoon niet meer reageert?)
Algemeen:
Er blijft vaak een rood bolletje bij het app-icoontje staan, terwijl ik alle berichten al heb bekeken.

Hopelijk helpt dit.

6 lutego 2026

Beste Paul,

Wat vervelend om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt met de app. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. Bedankt dat je de moeite neemt om dit te delen, want dit soort signalen helpen ons om te verbeteren.

We kijken graag met je mee en luisteren naar wat er precies misgaat. Omdat je gebruikmaakt van de app via je werkgever, kunnen we inhoudelijk alleen actie ondernemen wanneer je werkgever of jullie contactpersoon dit bij ons meldt. Als zij contact met ons opnemen, zorgen we dat jouw ervaring en feedback serieus worden meegenomen en dat we samen naar een oplossing zoeken.

Dank je wel voor je openheid en feedback.

Gebruiksvriendelijk en compleet

Programma is erg gebruiksvriendelijk en je kunt er alles in kwijt met betrekking tot HR. Alleen het inloggen en met name het wisselen tussen profielen is wat lastig.

16 stycznia 2026

Hi Annemieke,

Dank voor jouw review en de feedback. Indien je meer inhoudelijke feedback zou willen delen met ons met betrekking tot het wisselen tussen profielen, dan horen we dat heel graag.

Zeer tevreden top!!!

15 stycznia 2026

Hi mevrouw Vork,

Dankjewel voor de positieve review! Fijn dat je tevreden bent.

Oceniono na 2 z 5

Ik gebruik het NIET meer / (update) nu weer wel

Heb 1,5 tot 2 jaar gebruik mogen maken van de app als werknemer. Duidelijk, overzichtelijk!

Helaas kan ik nu half jaar al geen gebruik maken van de app. Werkgever gebruikt nog wel NMBRS.
Ik kan niet meer inloggen op de app. Draait rondjes via webportaal, wat voor mij als slecht ziende erg onhandig is en waar functies ontbreken.
We hebben zelfs andere account aangemaakt, zonder succes!

Via werkgever aangekaart bij salaris administrateur en die heeft half jaar terug er al een ticket in gezet.
Sinds dien niets vernomen. Maandje terug nog eens geprobeert, met zelfde resultaat.

Ik gebruik het NIET meer.
Salarisstrook en vrije dagen doe ik via HR.
Is dat de bedoeling?

Kortom, slechte after-sales!

Update 13 februari,
Uiteindelijk gelukt erin te komen. Tijdens inloggen ergens een vinkje aangezet om "dit apparaat altijd te vertrouwen" (of zo), waarna het luktte.
Blij? JA
Ruimte voor verbetering NMBRS? ZEKER!
- inlog procedure duidelijker maken (staat niets over op inlog pagina)

5 stycznia 2026

Hi Edwin,

Dank voor jouw bericht en wat vervelend dat je zo lang de app niet hebt kunnen gebruiken.

Inmiddels zijn wij samen met jou en jouw werkgever in contact geweest en hebben we het probleem samen opgelost. We nemen de gedeelde feedback zeker mee in onze gesprekken met onze developers.

Werkt naar tevredenheid

4 stycznia 2026

Hi Arie Paul,

Dank voor jouw review! Als wij ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag.

Customer Succes Nmbrs

goede ondersteunende services

Altijd op tijd, goede hulpmiddelen voor snelle betaling

29 grudnia 2025

Hi Hein,

Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt met ons systeem!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej