Zeer slechte ervaring met dit restaurant. Ik heb meer dan 1 uur en 45 minuten op mijn pizza gewacht, terwijl het restaurant vlakbij is. Uiteindelijk is mijn bestelling helemaal niet aangekomen. Dit is... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
1 ster is nog te veel voor deze organisatie. Dinsdag eten besteld. Na een uur kregen we totaal iets anders bezorgd dan besteld. Vervolgens 10x de vestiging gebeld werd niet opgenomen. Gemaild geen rea... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Filiaal in Papendrecht wat een smerig spul leveren deze mensen, op de foto ziet het er best wel lekker uit maar dan heb je bestelling binnen en bij het openen van het bakje weet je eigenlijk al gen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Update* NYP heeft het geschil heel correct afgehandeld. Vieze uitgedroogd pizza's geleverd gekregen. Pepperoni geen druppel vet meer en de worst helemaal grijs uitgeslagen. De andere pizza kon je een... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚
Dane kontaktowe
Smederij 13, 1185 ZR , Amstelveen, Holandia
- service@newyorkpizza.nl
- www.newyorkpizza.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Oplichters
Je kunt een dubbele of drie dubbele portie van een topping kiezen (en daar dus ook voor betalen) en je krijgt nog steeds dezelfde karige bedekking, nooit meer.

Filiaal in vught
Filiaal in vught, moleneindplein veroorzaakt veel overlast in de omgeving door jongeren op herrie scooters en beschadigde autos door het lompe voetbal op de parkeerplaatsen.

Zit al 2 uur te wachten op mijn pizza
Zit al 2 uur te wachten op mijn pizza. Nogsteeds niet bezorgd, als je belt krijg je een of ander klotedeuntje van New York en na 20 minuten werd de verbinding automatisch verbroken. Absurd slechte ervaring

Rotterdam zuid
Rotterdam zuid. Goereese straat. Personeel aan de tel en de keuken. Verkeerde bestelling 100%. Chagrijnig 1000%% arrogant 1000%
Joint roken achter de kassa geen probleem. Stoned op de scooter geen probleem.
Maar klanten behandelen als afval. Geld naar binnenharken is nummer 1.
New York Pizza heerlijk eten.
Maar de koks van 17 jaar en telefonist inclusief bezorger van maximaal 15 jaar.
Ellende ! Respectloze onderbetaalde werknemers.
Ik geef alle schuld aan de franchise ondernemer van New York Pizza rotterdam zuid. Goereese straat !

Odpowiedź od New York Pizza
Teleurstellend ( nieuwe regels )
Voor binnenkort: Wat super slecht dat je je punten niet voor altijd kan Houden dit was juist zo handig voor als je het even krap heb , nu moet je het op maken binnen en jaar .. terwijl zo vaak eten mensen niet in en jaar bij t zelfde eten... zo verlies je juist klanten lijkt me omdat je ze gaat dwingen het binnen en jaar uit te geven zonder. .. en jammer teleurgesteld.. dus voor ons houd t dan op.. want die punten sparen deden wij het voor .

Odpowiedź od New York Pizza
new york pizza stopt reclame in mijn…
new york pizza stopt reclame in mijn brievenbus terwijl daar een duidelijke NEE NEE sticker op zit.
Gezien de hoeveelheid aan 1 ster beoordelingen beter naar de concurent gaan.

Cold pizzas
Twice has my cinnamon bread arrived without the sauce, and three times has my pizzas arrived cold. The only thing that I actually enjoyed consuming these recent deliveries I ordered was the sodas. The delivery however was always on time, the blame is entirely on the cooks here.

Extreem duur
Extreem duur, aanbiedingen alleen op die kinder pizza 25cm. 20euro of meer voor een lopendeband pizza belachelijk

Er ging van alles mis
Er ging van alles mis in de bilt. Die griet achter de kassa zo ongeïnteresseerd vertelde niet wat het koste maar kreeg gelijk de pinapparaat onder me neus. Er hangen hele andere prijzen als wat ik moest afrekenen!! Al met al nooit meer new York pizza

Odpowiedź od New York Pizza
Misleidende acties – "2e pizza gratis" blijkt lokkertje voor één specifieke vestiginger ontevreden over de…
Ik ben zeer ontevreden over de marketing en de service van New York Pizza. Zowel op Google als op de eigen website wordt er momenteel groot geadverteerd met de actie "2e pizza gratis". Nergens in de uitingen wordt direct duidelijk gemaakt dat dit aan strenge locatiebeperkingen is gebonden.Pas bij het afrekenen blijkt dat de actie online niet te selecteren is. Na lang zoeken en navraag blijkt deze landelijk ogende campagne in Alkmaar slechts voor één specifiek filiaal te gelden. Dit is pure misleiding en een goedkoop lokkertje om hongerige klanten naar de website te trekken. Als grote keten hoor je transparant te communiceren over actievoorwaarden. Een erg frustrerende ervaring en voor mij een reden om hier voorlopig niets meer te bestellen. 1 ster is nog te veel.

te veel saus op pizza
helaas viel deze pizza tegen.er zat veel te veel saus op. waardoor je de andere ingrediënten nauwelijks proefde.
daarnaast was de pizza heel slordig gesneden. zelfs mijn nichtje van 4 had hem nog beter kunnen snijden jammer want hierdoor was de ervaring niet wat ik ervan had verwacht.

Odpowiedź od New York Pizza
Veel te lang wachten voor koude pizza.
Zoals zovelen hier al hebben geplaatst: meer dan een uur ná de laatst opgegeven bezorgtijd bezorgd (dus krap 2 uur gewacht) en zo goed als koude pizza’s ontvangen. In die tijd had ik 4 keer naar de super kunnen rijden, of iets meer betalen bij het lokale eethuis, en in een half uurtje een prima pizza op tafel gehad. Doe het niet mensen, het levert niets dan ergernis en koude pizza…!

Odpowiedź od New York Pizza
Bestelling niet goed en koud
Bestelling gekregen,Pizza was koud. Fingerfood was koud, chickenwings gewoon besteld en dit waren dus de spicy en deze waren ook koud. Geef de bezorger een TomTom en doe de bestelling goed uitvoeren. Voorlopig geen NY Pizza meer voor mij Zonde van het geld

Koude pizza's
2 pizza's besteld, die lauw/koud werden bezorgd, waardoor het net rubber was. Gebeld en er werd toegezegd 2 nieuwe "warme" pizza's te sturen. Deze zijn echter nooit bezorgd. Al eerder lauw/koude pizza's ontvangen, maar altijd nog goed opgelost. Nu dus niet, dus bestel ik nooit meer bij new york pizza!

Odpowiedź od New York Pizza
Einen Stern muss ich ja geben
Einen Stern muss ich ja geben, damit ich bewerten kann.
Nach langer Zeit haben wir New York Pizza, Kerkrade, nochmals eine Chance gegeben.
Aber wie vorher auch immer, total kalte Pizza, zu lange gebacken, Steinhart.
Für uns war´s das jetzt für immer mit dem Laden.
Schlechter geht nun wirklich nicht mehr. Aussendem über 1,45 Stunden gewartet.

Odpowiedź od New York Pizza
Ik heb betaald geen gehoor als ik ze…
Ik heb betaald geen gehoor als ik ze bel.. honger en ruim binnen de tijd besteld. Ik ben mijn geld kwijt en geen Pizza. Ik bestel hier nooit meer

Wtf New Yorker…
Wtf New Yorker…
Serieus 30 euro vragen voor een superklein ijsje, een aangebrande pizza en een super chagrijnige bezorger die mij niet aankeek en die ik zelfs fooi had gegeven. Nooit, nooit meer.
Betreft New York Pizza Tilburg Centrum
Mocht iemand geïnteresseerd zijn ik heb de foto van de net iets te heet gebakken pizza nog
Je mag steken laten vallen maar hoe gedraagt dit personeel zich aan mijn voordeur… iets van beleving, jezelf trakteren, op een aangebrande pizza.
App verwijderd, Domino’s it is

Altijd te laat en koud
Na meerdere keren besteld te hebben is de levering altijd te laat, varierend van 10-30 minuten. Volgens de site staat de bestelling meer dan 20 min. op "Klaar voor verzenden". Als je belt komt het toevalllig altijd net uit de oven maar wordt het op zijn hoogst lauw warm geleverd. Ga naar je lokale pizzaboer maar niet naar deze oplichters!!

Nootdorp
Nootdorp
1 uur en 20 minuten moeten wachten op pizza. Na 50 min gebeld waar de pizza bleef . Dame aan de lijn zei bezorger is net de deur uit. Ik woon 350 meter verderop. Ze zat me keihard voor te liegen
Daarna werd er niet mee opgenomen.
Pizza werd koud geleverd, dik 20 euro in de prullenbak.

Odpowiedź od New York Pizza
De pizza's zijn meestal goed ...
De pizza's zijn meestal goed en worden volgens planning bezorgd.
Helaas worden regelmatig couponcodes gestuurd, die niet werken!
Ook kan ik niet vinden hoe ik gespaarde punten kan gebruiken!

Doświadczenie Trustpilot