Precis som många andra upplevt så är newsec verkligen vidriga att ha och göra med. Skickar fakturor långt efter avflyttning utan att kunna specificera eller visa vad fakturan faktiskt avser. Som utfly... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Skriv ALDRIG ett kontakt med denna hyresvärd. Jag bodde i en av deras lägenheter from 250401 tom 251201 och upplever just nu samma sak som nedan. Bluffaktura som skickats efter utflyttning tr... Zobacz więcej
Åter har Newsec i Stockholm, Järfälla, gjort sig förtjänta av 5 stjärnor. Det är andra gången som deras problemlösning gett mig ett mycket bättre alternativ än det ursprungliga. Dessutom svarar de sna... Zobacz więcej
Undvik denna hyresvärd så långt det går. Levererar tyvärr inte på något. Serviceanmälan = händer inget på månader. Du får påminna flera gånger. Uteblivna svar när man vill få en förklaring gällande fa... Zobacz więcej
Undvik!
Rekommenderar alla att undvika Newsec som hyresvärd. Fick inkassokrav efter utflyttning, en faktura för hyreshöjning som jag inte mottagit på Mail eller post. Loggade sedan in på deras hemsida där jag ser en faktura gällande hyreshöjning, avidatum 27/2 och förfallodatum 28/2. En dag på mig att betala!? Detta efter jag även gjort det väldigt tydligt att jag önskar att de skickar allt på Mail efter utflytten.
Utöver detta så hade även en spegel gått sönder som jag fick en prisuppgift på några hundralappar, 2 månader efter jag flyttat ut får jag en faktura på 6000kr, men inte på Mail eller post utan på deras hemsida när jag loggar in. De lovade även att jag skulle kunna ta det mot försäkringen om jag ville, vilket inte går.
För erat egna bästa så välj ett annat bolag att hyra hos!
VARNING
VARNING! Mycket oseriöst bolag. Anmälde ett fel i nybygge (orsakat av byggfel) och fick inte hjälp förrän över ett år senare i ärendet. Trots att arbetaren som reparerade sa att flera grannar haft samma problem och att det berodde på ett byggfel, så skickade Newsec helt plötsligt en skyhög faktura på lagningen. Självklart borde de för det första åtgärdat problemet då det för första gången rapporterades (inte över ett år senare), för det andra borde de givetvis förbereda hyresgästen om att kostnaden kommer hamna på denne och då ge hyresgästen en chans att själv välja vilket bolag / kostnadsförslag denna går vidare med. På flera andra punkter har också bolaget varit under all kritik, kommunikationen är usel och de har flera gånger dröjt över ett halvår att svara på mejl.
Det började bra men slutar illa.
Det började bra men slutar illa.
Vi har under hela December stått utan ugn, el-problem, ventilations- problem, och andra anmälda åtgärder sedan augusti 2024 och ingenting har åtgärdats. Vi har tagit ledigt för att få ugnen lagad när reperatören kom, men han kom med fel reservdel så behvlde ta ledigt igen. Under december månad har vär familj varit utan el i flera timmar. Tvättmaskinen och vår TV gick sönder på grund av på och avslag på elen. Har stått ut med odör lukt när ventilationen har varit av.
Newsec vägrar sammarbete för nedsatt hyra alt kompensation. Jag rekommenderar att ingen flyttar till en Newsec fastighet. Det är den absolut sämsta hyresvärden.
Sveriges sämsta förvaltare?
Flyttade in i en nyproduktion som Newsec förvaltade för ett par år sedan i ett område som skulle kunna blivit en idyll, men under Newsec's "förvaltning" så har nu området förvandlats till ett utanförskapsområde. Under tiden de var anlitade så struntade de att sköta den dagliga driften så gott som helt, när de till slut blev av med uppdraget så var/är området helt kört i botten.
Man har gett kontrakt till olämpliga hyresgäster samt kriminella, och helt struntat i att ge de som missköter sig konsekvenser. Gårdar och trapphus är redan nedslitna och fyllda av skräp och så gott som alla skötsamma grannar har valt att flytta ut.
De har varit mycket otrevliga eller helt struntat att svara när vi hyresgäster kontaktat dem.
Jag skulle avråda alla bostadsägare och hyresgäster att ha något att göra med dem. Hade jag kunnat sätta fem minus stjärnor hade jag gjort det.
Jag kan inte riktigt ge mindre än 1…
Jag kan inte riktigt ge mindre än 1 stjärna, hade jag kunnat så hade jag mer än gärna gjort så. Hyresvärd, förvaltaren och alla som arbetar med Newsec är långt från hjälpsamma. Har haft en störande och aggressiv granne under mig som betett sig hotfullt mot mig som jag både polisanmält samt rapporterat till hyresvärden, men istället för att åtgärda problemet så säger hyresförvaltaren "Låt honom banka", och "vi har talat med grannen", men sen så fortsätter denna grannen och vi får ingen riktig hjälp och har fortfarande inte fått det tills idag trots att vi fortsatt anmäla honom.
Andra gånger då Newsec varit otroligt urusla är när vi bett om hjälp med säkerhetslås för vårt barn till lägenheten då fastighetsteknikern Henrik i Helsingborg för Fäladsgatan betett sig drygt istället för att hjälpa oss, gick ut ur dörren och sa "ni får fixa det själva". Men vad finns ni för egentligen då?
Jag önskar jag kunde avsluta mitt kontrakt här och få boende någon annanstans men tills dess så får jag fortsätta tåla det här eländet tills att jag fått ett ny lägenhet vilket i dagsläge är väldigt svårt för mig.
Inte bra
Stora problem med att åtgärda fel i fastigheten. "Tekniker"/fastighetsskötare", som inte vill arbete utan skyller på att hyresgästen ska byta utomhusbelysningen. Ansvariga personer som Hugo och co vill aldrig svara på frågor eller ta ansvar.
Har ingen kontroll på sin ekonomi 2 år…
Har ingen kontroll på sin ekonomi 2 år senare kommer de på att de fakturerat fel hyreshöjning under 2023 och 2024 så nu ska hyresgästerna betala retroaktivt dåligt tack för den julklappen.enkelt ! hålla bättre kontroll på sin ekonomi och stå för sina egna misstag
Värdelös
Värdelösa ingen kontroll på sina hyresgäster dom är väldigt lata och så
Jag debiterades över 10 000 kronor när…
Jag debiterades över 10 000 kronor när jag flyttade ut tog jag bilder på rummet efter städning jag har städat odenlig ( har jobbat inom hotell så man vet vad betyder odenlig) . De ska debitera ut 3-4 gånger mer än det ska. Med en rumsstorlek på drygt 20 kvadratmeter. Det fanns inget sätt att skadorna skulle bli så stora. Jag har precis borrat ett hål i väggen för att hänga upp tv:n. när jag bor där, är det inget tillfredsställande med det. Liten tvättstuga, inga standarder, Otydlig elräkningsuppbörd. När du behöver hjälp, kommer aldrig personal. Var försiktig med detta Newsec.
Ingen som helst info om porttelefon…
Ingen som helst info om porttelefon ,tvättstuga ,gästparkering eller hur jag skaffar en extranyckel.Ingen respons på felaktigt lås till altandörren.Skickat hyreslappen till fel mail så vi hamnade på inkasso.Ingen info om el eller varmvatten - fakturor.Ff inget nummer på porten så folk hittar hit.
Ingen info om nånting. Dåligt kan man tycka.
Tyvärr kan man inte ge minus
Tyvärr kan man inte ge minus, nen detta måste cara arbetsplatsen där Sveriges rövhåll arbetar, otrevliga utan dess like, bojkotta till varje pris
Undvik denna hyresvärd till varje pris!
Jag flyttade ut från denna hyresvärd 1 juli 2024. Har återställt det som ålagdes mig att åtgärda enligt den första besiktningen (spackla igen hål efter hyllor och måla om osv) men sedan när slutbesiktningen genomfördes så hade dom massor av anmärkningar som jag aldrig hört om förut och allt skulle jag ersätta. Trots att lägenheten var i bättre skick när jag flyttade ut än när jag flyttade in.
Dom fakturerade mig även för ett låsbyte eftersom dom måste ha samma låskolvar i huset, trots att det var dom som sa åt mig att byta lås själv när jag tappade bort min nyckel. Kunde givetvis inte styrka att dom sagt det så fick stå för den kostnaden. Blandade in hyresgästföreningen som stöttade mig i ärendet, annars vet jag inte hur det hade gått. UNDVIK DENNA HYRESVÄRD TILL VARJE PRIS. Ta direkt kontakt med hyresgästföreningen om dom försöker blåsa er på pengar.
Sämsta hyresvärden ever !
Sämsta hyresvärden ever !
Min son flyttade ut i början på Mars 2024. Besiktades 17/3. Sonen ringde och kollade av detta och fick svaret att allt var ok och att det endast fanns en elfaktura kvar som betalades. Nu minst 5 månader senare kommer en faktura på ommålning samt omstädning samt först nu kommer också ett besiktningsprotokoll. Förvaltaren var mycket svår att få tag i och var ej tillmötesgående utan snarare otrevlig i sin kommunikation. Tyvärr hade vi inte samlat bevis så det räcker för en anmälan till ARN. Man tror ju inte detta skall behövas och speciellt efter en så lång tid. Håller dock tummarna för de andra 8 ärenden som redan finns registrerade på detta fastighetsbolag. Vad ni än gör: undvik detta skojarbolag
Riktigt dålig fastighetsförvaltning
Om ni kan undvika dessa som hyresvärd, gör det - utan tvekan den sämsta jag haft. Inget händer vid felanmälan, konstant trasiga dörröppnare, post som inte kommer fram då de missat att skriva namn på brevlådor och inte gett Postnord access, och barrikaderar hela ena sidan när de ska sätta upp solceller så ingen på den sidan av huset kan använda sin balkong/uteplats under vanligaste semesterperioden.
Otroligt dåliga på att sköta fakturor mm
Fullständigt värdelösa
Fullständigt värdelösa! Skulle få fläkten fixad men istället förstörde dom den ännu mera. Idioter.
Var försiktiga att hyra lägenheter från…
Var försiktiga att hyra lägenheter från newsec. Har farit riktigt illa av detta hyresbolag. Hyrde fastighet av dem och blev totalt grundlurad. Vid besiktningen vid avflyttning så blev det några anmärkningar som jag förstår, men sen kom fakturan på 3ggr mer än priset som samtalades om. Kommer nya fakturor ett år efter utflytt på nya saker som aldrig togs upp. Hur aldrig från newsec du blir grundlurad från dag 1.
Awful expereience so far
After my experience so far I felt like I need to write something. It is interesting how so many seem to have an awful experience.
They are slow, rude, incompentent and overally disappointing. My previous landlords were so much better. Several basic ammenities haven't been working for weeks. I shudder to think what happens if there are more important issues.
I cannot believe they sold to them. The sad thing is that housing is so competitive in Stockholm that they will always find tenants no matter how bad they are.
Rekommenderar inte denna hyresvärd till någon!
Otroligt dålig kundkontakt. Jätte oprofessionellt bemötande av både tekniker, fastighetsskötare och kontaktperson vid uthyrning. Dem går in i lägenheten med nyckel utan förvarning. Vill man ha hjälp med något vill dem inte vara behjälpliga. Mailkonversationer är med otrevlig ton. Hade inte rekommenderar denna hyresvärd till någon!
De så kallade hantverkarna som jobbar…
De så kallade hantverkarna som jobbar för Louise Brodin newsec, är såååååå usla. Dim gör allting fel och när dom ska göra om så blir det inte bättre, utan lika illa, eller sämre.
rörmokare som inte drar åt så det blir nya vattenskador med svartmögel. snickare som slarvar och absolut inte kan sätta in säkerhetsdörrar rätt på något ställe. Målate som sätter upp papper som ska målas över, som sitter bubbligt och fult. Elektriker som inte kan koppla rätt och inte drar alla ledningar som krävs.
Louise Brodin är inte en som går lita på för hon vänder kappan efter vinden och ändra sig och säger olika om samma saker.
VILL INTE HA KVAR NEWSEC.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.