Newbornfitmama Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Let op ; je bent verplicht een abonnement te behouden van 12e per maand anders raak je het hele programma kwijt. ( ook als je het even stopzet ) Het is dus niet zo dat je telkens dit programma kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super fijne en leuke workouts. Programma’s heel fijn met voldoende afwisseling en goed in te plannen in het leven als moeder. Met deze manier van sporten en een paar kleine slimme wissels in eten, b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In november 2024 ging de knop om en was ik klaar met de vele kilo's en te weinig energie. Ik begon met NBFM en veranderde mijn levenstijl qua eten naar gezonde voeding maar wel met dagelijks iets lekk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sterker worden zonder mezelf naar de sportschool te slepen! Sinds ik NBFM volg lukt dat met heel veel plezier. De korte workouts zijn uitdagend, leuk en goed in te passen in mijn drukke schema met... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Echt een aanrader!

Steeds het sporten proberen op te pakken maar het lukte steeds niet. Uiteindelijk gekozen voor de New born fit mama app en ik ben er zo blij mee. Elke dag een workout van max 30 minuten, wat makkelijk te combineren is met mijn eigen bedrijf en kinderen!!

10 lutego 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Yesssss!! Super fijn!! Blij voor je! En dankjewel voor deze review!

Pas op

Pas op: je gaat een abonnement aan en bent aangeschafte programma’s (waar je extra voor betaald) kwijt als je je abonnement opzegt.

Edit: de reactie van newbornfit mama hieronder lijkt netjes maar ze hebben mijn review gerapporteerd!! Dat zegt genoeg denk ik

7 lutego 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Binnen NBFM ga je inderdaad een lidmaatschap aan; dit is nodig om toegang te hebben tot de programma’s en challenges in de app.

Bij het opzeggen vervalt de toegang tot aangeschafte programma’s, omdat deze gekoppeld zijn aan het actieve lidmaatschap. We communiceren dit vooraf zo duidelijk mogelijk en vinden het jammer om te horen dat dit voor jou niet helder genoeg is geweest.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie verder te verbeteren. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen.

Mvg
NBFM - Klantenservice!

Dikke tip!

Ik sport al jaren met newbornfitmama. Ideaal om te kunnen sporten waar en wanneer ik wil. Het begon toen de kinderen nog klein waren, maar ook nu ze ouder worden blijf ik dit ideaal vinden!

4 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Veelste duur voor wat het waard is

Veelste duur voor wat het waard is. En je zit ook nog eens vast aan een abonnementsvorm!

31 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Dankjewel Linda, dat je je ervaring met ons deelt.

Wat jammer om te lezen dat het voor jou zo heeft gevoeld. Dat is natuurlijk nooit onze intentie. We vinden het belangrijk om transparant te zijn, dus lichten het graag even toe.

Bij Newborn Fit Mama zit je niet vast aan een abonnement. Je betaalt voor toegang tot de NBFM App en kunt dit op ieder moment zelf stopzetten.

We begrijpen heel goed dat de waarde van een programma voor iedereen anders voelt. Veel moeders ervaren juist veel steun en resultaat door de combinatie van workouts, begeleiding en community, maar het is helemaal oké als dat voor jou anders is geweest.

Mocht je nog vragen hebben of willen we met je meekijken, dan mag je ons altijd een berichtje sturen via info@newbornfitmama.nl

We helpen je graag.

Liefs,
Team Newborn Fit Mama

Zeker doen!

Als goede voornemen dit jaar gestart met NBFM (de step challenge). Vandaag (23-1) ben ik op 59% van deze challenge. Ik heb in tijden niet zo consequent gesport. Gewicht -1.5kg terwijl ik weinig heb veranderd aan mijn voedingspatroon.
LEKKER DIT!
Bedankt @NBFM voor het terugbrengen van plezier in het regelmatig bewegen😘

23 stycznia 2026

Eline Sweers

Ik vind het een heel leuk bedrijf. Ze verzinnen de leukste work outs op de meest leuke plekken. Iedere challenge is anders en de muziek is top. Het is heel laagdrempelig dus je kan alles thuis proberen. Voor iedereen en elk niveau is er wat. De app is heel handig en er is een hele leuke conmunity.

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Hi Eline, wat fijn dat je NBFM en onze challenges zo ervaart! Dat vinden we natuurlijk heel tof om te lezen.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje achter te laten en we zien je weer in de community!

Groetjes,

Kimberly

Sterker worden met plezier

Sterker worden zonder mezelf naar de sportschool te slepen!
Sinds ik NBFM volg lukt dat met heel veel plezier. De korte workouts zijn uitdagend, leuk en goed in te passen in mijn drukke schema met werken, studeren en 4 kinderen.
Daarnaast is er een hele gezellige motiverende community wat nog eens extra inspireert om lekker te blijven sporten binnen wat lukt als drukke moeder

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

En hoe knap is dit!! Daar mag je super trots op zijn.

En dan ook nog de moeite nemen om hier een berichtje achter te laten, dankjewel hiervoor!

You go mommy!!

Oceniono na 5 z 5

Een fijne sportmodus gevonden met NBFM

De challenges en workouts van NBFM hebben mij echt zoveel energie gegeven!
In de afgelopen 4 maanden heb ik een fijne sportmodus gevonden, inmiddels 200 workouts en 5 challenges met plezier (en soms enorm afzien ;-)) afgerond. Enorm trots op de resultaten!!

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wauw wat een mijlpaal! Wij zijn super trots op je!! Dankjewel voor je berichtje hier!

Bedankt!

Vond het erg prettig om zo thuis ongedwongen het sporten weer op te bouwen na de bevalling met het postpartum programma. Na deze opbouwtijd nu weer fysiek de sportschool in. Bedankt!

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat fijn om te lezen dat je het sporten na je bevalling op deze rustige manier weer hebt kunnen opbouwen met het postpartum programma. Veel succes met het verder werken aan je doelen en wellicht tot in de toekomst :)

Blij 💪🏻💖

Zo leuk!! Ben ook sinds een tijdje begonnen, zoo blij met alle leuke workouts (doe dit icm hardlopen)! Ik combineer meerdere programma’s, heel veel variaties. Met 4 jonge kids zo ideaal om thuis te doen en de kids doen vaak enthousiast mee haha

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat superfijn te lezen dat je zo enthiousiast bent, en wat leuk dat je KIDS gezellig meedoen :) Tot snel bij de volgende workouts. Liefs, Kimberly

Oceniono na 5 z 5

In juli begonnen met opletten met eten

In juli begonnen met opletten met eten. Daarna de buik reset challange gedaan. Heerlijk iedere avond even mijn hoofd leeg. Miste het sporten dus doorgegaan met de 90 challange.

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Lekker bezig Laurie :) Super dat je het sporten weer hebt opgepakt en gelijk bent doorgegaan met 90 challenge! Keep going Laurie

Sporten vanuit huis

Niks moet maar "mag" met de workouts van #NBFM. Ondanks het vanuit huis is, voelt het echt persoonlijk net als de sportsschool. Het zijn leuke en effectieve workouts en je kan mee doen aan de verschillende challenge programma's. Houd je resultaten bij en maak heerlijke gezonde recepten via de app!

Ik zeg start 2026 fit!
We gaan weer heerlijk 100% knallend het jaar in👋

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat een heerlijke review, dankjewel! Dit is precies de mindset die we met NBFM willen meegeven, fijn dat je dat zo ervaart.

Mooi om te lezen dat het persoonlijk voelt en dat je zoveel haalt uit de workouts, challenges, recepten en het bijhouden van je resultaten.

Op naar een fit en energiek 2026

Geweldige app!

Ik kreeg een mail (zoals vele klanten) van NBFM om ons fijne feestdagen te wensen. Heel lief, waarop ik een mail terugstuurde en die deel ik hier ook even! Dan weet iedereen waarom ik 5 sterren geef!
⬇️
Ik wil jullie mega bedanken!

Het is 5 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan mijn schildklier, een gezwel op een helft dus die helft moest eruit. Dit bleek helaas kwaadaardig (het woord zelf mag hier niet getypt worden) te zijn. Met als gevolg dat de andere helft ook operatief is verwijderd en ik een radio actieve behandeling moest ondergaan. Al met een was ik hier een jaar zoet mee, met aankomen als gevolg en veel klachten gezien ik nu elke dag leef zonder schildklier en met medicatie. Vage klachten, angst, versnelde hartslag etc waren onderdeel van mijn dagelijks leven de afgelopen jaren!

Afgelopen januari 2025 ben ik gestart met thuis sporten via jullie app, ik at vrij gezond maar heb nog betere keuzes leren maken, discipline, lekker wandelen want goed voor je lichaam en geest. En nu zo vlak voor de kerst ben ik -18 kilo, zo goed als geen vage klachten meer, is mijn gezondheid prio (en ja daar hoort nog steeds een wijntje of wat lekkers bij op z’n tijd) en ik voel me lichter in mijn lichaam en hoofd.

Zonder jullie app had ik dit nooit kunnen doen dus mega mega dank je wel!

Nu al zin in meer workouts in 2026!
En om 40 te worden aankomende mei, fit en happy!

Ik wens jullie en het team hele fijne feestdagen!

Liefs, Joene

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wauw… dankjewel voor het delen van jouw verhaal, Joene. Wat ongelooflijk bijzonder en inspirerend 💛

We zijn zo trots op wat jij hebt bereikt, niet alleen de -18 kilo, maar vooral hoe je je gezondheid en jezelf weer op nummer één hebt gezet. Dat jij dit traject samen met onze app hebt kunnen doen, vinden we fantastisch.

Keep going Joene en tot snel in de NBFM App!

Oceniono na 5 z 5

Motiverende workouts voor alle niveaus

Ik ben inmiddels een jaar aan het sporten bij NBFM en ben nog steeds heel enthousiast. Nooit gedacht dit (online) zo lang vol te houden, dit komt zeker door de leuke workouts van Kimberly en Eddy en het gemak vanuit je eigen huis!!

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat super te lezen dat al meer dan een jaar actief bent in de NBFM App Julie! We gaan je het komende jaar weer meenemen met nog meer gave workouts. We zien je graag snel bij de volgende :)

Een nieuwe leefstijl met NBFM

Na een aantal mislukte pogingen vanuit mezelf afgelopen september weer gestart met sporten via NBFM. Leuke ook kortere workouts voor thuis. Ik vind het echt ideaal. Er is zoveel variatie om te kiezen en je kunt ook weer nieuwe programma’s aanschaffen. Er is een leuk forum waar je wordt opgepept door andere leden. Ook vind je er gezonde recepten. Ik ben in 11 weken, 11 kilo kwijt en ben echt mega blij!

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat een ongelooflijk mooi resultaat, dankjewel voor het delen!
Zo knap hoe je het opnieuw hebt opgepakt en je eigen weg hebt gevonden binnen NBFM. Fijn dat je zo blij bent met de support van onze community :) Tot snel Renée

Oceniono na 5 z 5

In 2 weken tijd ruim 2 kilo kwijt en…

In 2 weken tijd ruim 2 kilo kwijt en mezelf fitter en een vrolijke mama voelen! Maar ook voor niet moeders of met al wat oudere kids kan dit goed! Je kunt wisselen met je programma’s. Ze zelf plannen wanneer je wilt en als je toch een rustdag nodig hebt kan je die zelf inplannen! Er zitten ook heerlijke recepten in de app en voorbeeld menu’s. Maar volg ook Kimberly die plaatst regelmatig lekkere recepten! Ik wil niet anders meer vind t heerlijk thuis trainen en even tijd voor mezelf. Maar er is ook ruimte om je kids mee te laten doen, quality time en beweging voor jezelf en de kids👌😉 Wat ook fijn is dat er voor rondom onze maandelijkse gezelligheid een programma is. Ik kan zo wel door blijven gaan, ik ben fan! Enige puntje dat ik heb is dat je t enkel kan streamen als je een ChromeCast hebt. Anders kon ik overal via de tv streamen 😊

29 listopada 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Aaah wat geweldig fijn om te lezen dit!! Heel blij voor je en bedankt voor de fijne complimenten. Tof dat NBFM zo passend is voor je!

Echt SUPER tevreden

Echt SUPER tevreden. Ben er even tussen uit geweest vanwege de combinatie met hardlopen. Máár juist deze app is met de verschillende programma’s die worden aangeboden is perfect. Je kunt zelf rustdagen inplannen wat voor mij ideaal is om niet te veel te willen. Er worden steeds weer nieuwe programma’s aangeboden. Ik ga niet meer weg! 😁

Even vanuit mijn juridische expertise, jullie zijn transparant over de werking van de app, de programma’s en de betalingsvoorwaarden. Is geen sprake van wettelijke misleiding of foutieve informatie.

29 października 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat onwijs fijn om te lezen Corine. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om hier een review achter te laten.

Wij zijn blij om te horen dat NBFM zo goed bevalt!

En dat laatste puntje, wat fijn dat je dit benoemd. Wij zijn inderdaad altijd transparant en overal op onze website kun je teruglezen hoe onze programma's werken. Daarbij zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Fijn dat jij dit ook zo ziet!

Tot snel in de community!

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk in je vel met NBFM!

Een erg prettige en laagdrempelige manier om aan jezelf te werken! Er zijn vele programma’s beschikbaar welke je op je eigen niveau en in je eigen tijd kan volgen. Of je nou een beginner bent, ‘net’ bevallen of een doorgewinterde sportster; er is voor ieder wat wils. Ik sport inmiddels al jaren met
NBFM en blijf enthousiast.

21 października 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

En dat vinden wij heel fijn om te lezen!! Dankjewel voor dit berichtje. Je bent super goed bezig!

Een jaar newbornfit mama

In oktober 2024 besloot ik te gaan sporten om te voorkomen dat ik in een “winterdip” zou belanden. Mijn werkseizoen loopt van maart tot oktober en daarna val ik vaak in een soort leegte. Bovendien ben ik iemand die een sportschool echt vreselijk vind, ik ben het liefst gewoon thuis, en al helemaal niet iemand die eerst door de kou wil om te moeten sporten.

Na een heel fijn gesprek met Eddy en Kimberley waarin ze goed mee dachten, besloot ik te starten met BBB 2.0.

Eerlijk? De eerste week kon ik amper de trap op of af van de spierpijn, maar wat voelde het goed! Nu, een jaar later, zijn meerdere vriendinnen ook begonnen met de NBFM workouts (met verassend resultaat)

Ik zie bij mij ook zoveel verschil, niet alleen aan de buitenkant, maar ik voel me energieker en mentaal veel beter (behalve als de maandelijkse cyclus weer om de hoek komt kijken, oeps, haha).

En eerlijk is eerlijk: mijn resultaten hadden waarschijnlijk nog beter kunnen zijn, maar ik geniet gewoon van een wijntje en iets lekkers op zijn tijd, ik wilde dat niet volledig opzij zetten. En juist daarom ben ik zo blij dat dit wel werkt en heel goed vol te houden is, (en zelfs verslavend werkt)

Ik kan het echt iedereen aanraden!

Voor de resultaatliefhebbers onder ons:

Taille: –6 cm
Heup: –6,5 cm

Twijfel je nog? Start echt, ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

20 października 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Zo tof om te lezen dit! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Enorm gewaardeerd!

Wij zijn super trots op je en blij dat je dit met ons hebt weten te realiseren.

Dankjewel en veel plezier verder bij ons!

Al 250 workouts afgerond

Al 250 workouts afgerond! Heerlijke manier van sporten met leuke muziek. De workouts zijn kort maar effectief! Waardoor het goed vol te houden is! Voordat ik begon had ik een hekel aan sport dus nooit gedacht zover te komen!!

10 października 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wauw!! 250!! Hoe knap!! En zo leuk dat je dit hier met ons deelt. Tot snel weer in de community! x Kimberly

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej