Newbornfitmama Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Let op ; je bent verplicht een abonnement te behouden van 12e per maand anders raak je het hele programma kwijt. ( ook als je het even stopzet ) Het is dus niet zo dat je telkens dit programma kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super fijne en leuke workouts. Programma’s heel fijn met voldoende afwisseling en goed in te plannen in het leven als moeder. Met deze manier van sporten en een paar kleine slimme wissels in eten, b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In november 2024 ging de knop om en was ik klaar met de vele kilo's en te weinig energie. Ik begon met NBFM en veranderde mijn levenstijl qua eten naar gezonde voeding maar wel met dagelijks iets lekk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sterker worden zonder mezelf naar de sportschool te slepen! Sinds ik NBFM volg lukt dat met heel veel plezier. De korte workouts zijn uitdagend, leuk en goed in te passen in mijn drukke schema met... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lid en nog steeds verrassend en uitdagend!

Al verschillende programma’s gedaan de afgelopen jaren maar steeds zijn ze weer verrassend, motiverend en anders!
Ideaal om thuis te trainen als drukke moeder met een eigen bedrijf, een gezin en druk huishouden met dieren. Korte momentjes tussendoor kan ik nu goed benutten

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Jaaaa wat goed!! Blij voor je dat het zo passend is!
Bedankt voor deze fijne review!

Mijn ervaring

De eerste week erop zitten en dat is mij super goed bevallen! Ik krijg er energie van en heb ook iedere avond zin om aan de workout te beginnen. Daarnaast staan er verschillende lekkere recepten in de app die ook makkelijk te maken zijn. Ik ben enthousiast!

10 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Jeej de eerste week zit er op! Fijn dat je zo enthousiast bent. Veel plezier en succes verder Nanet!

NBFM

Oceniono na 5 z 5

Ik ben nu een aantal weken bezig met…

Ik ben nu een aantal weken bezig met nbfm workouts en het bevalt me zo goed! Ontzettend fijne workouts met leuke muziek en goede motivatie en enthousiast!!
Ook hele leuke en lekkere inspirerende recepten!
Kimberly is ook heel enthousiast!
Ik ben fan!!!

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Dat is nog eens fijn om te lezen!! Wij zijn super blij met jouw enthousiasme. Tot snel in de community en tijdens de workouts!

Nu al enthousiast!

Ik ben net een klein weekje lid en vind het zo ontzettend leuk! Ik combineer de programma's in de app met krachttraining in de sportschool en heb het gevoel dat mijn progressie ook echt versneld. De recepten in de app zijn ook heel fijn, ze zijn gemakkelijk te filteren en zelfs geschikt voor mijn (kieskeurige) kinderen. Aanrader dus 💖

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Die kieskeurige kinderen herkennen wij;). Haha! Fijn Marloes dat het zo goed bevalt. Blij voor je! Bedankt voor deze review en succes verder!

Top!

Ik ben al een aantal jaar lid. Ze zijn steeds groter geworden volgens mij met steeds meer leden. Wat ik heel erg goed vind is dat het contact altijd snel, persoonlijk en goed is gebleven.

Ik koop nog steeds nieuwe programma’s, omdat ze vernieuwend en steeds beter zijn. Ik vind de sportschool ook best ok, maar dit is zoveel makkelijker en ook echt effectief. Trainingen zijn efficiënt. Ook de recepten in de app zijn top. De app zelf werkt fijn. Ik heb er eigenlijk nooit problemen mee.

Zeker 5 sterren voor mij! Als ik een tip zou kunnen geven is dat sommige oefeningen best lastig zijn, zeker voor een beginner. Misschien kunnen er wat technische video’s komen met uitleg. Dat je weet waar je op moet letten zodat je weet dat je een oefening goed uitvoert.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Heel fijn om deze feedback te lezen Sarah.
We zijn blij met deze mooie complimenten!

Dankjewel en tot de volgende challenge dan weer!

Fijn concept

Inmiddels ben ik al meerdere jaren lid van NBFM. Elke keer komen er nieuwe sportprogramma's uit, welke je zelf kunt blijven herhalen. Vind het concept van thuis te kunnen sporten -op mijn eigen tempo en tijd- heel erg fijn! Voor mij kan hier geen sportschool tegenop..

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Fijn dat je al zo lang bij ons bent Yvonne! Dankjewel voor het delen en tot snel weer in de community en via de stories;).

Oceniono na 4 z 5

Superblij met NBFM!

Superblij met de workouts van NBFM! Ze zijn goed te volgen, lekker afwisselend én op fijne muziek! Niet te lang dus daarom goed vol te houden om (bijna) dagelijks te doen. In de app nog wel wat ruimte voor verbetering dus daarom 4 ipv 5 sterren🤗 Maar inmiddels bezig met m'n 3e programma, ik ben fan!

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat fijn om te lezen Jessica! Succes verder met het programma waar je nu mee bezig bent! 💗🙌🏻🔥

Oceniono na 5 z 5

Super toffe en fijne app

Sinds maart van dit jaar ben ik begonnen met NBFM. Ik wilde heel graag meer conditie opbouwen en meer bewegen. Ik had jaren niet meer gesport sinds de kinderen, altijd had ik een excuus. Nu ben ik geen fan van de sportschool omdat het toch altijd wat ongemakkelijk voelt of dat de groepslessen op tijden zijn die me niet goed uitkomen. Sinds ik NBFM heb ontdekt, sport ik elke dag met veel plezier, mede omdat je veel korte workouts hebt en je ziet en merkt heel snel resultaat. Ik vind de opzet erg leuk, het werkt voor mij erg motiverend. Zelfs de kinderen sporten vaak gezellig mee. Ik heb nu ook al meerdere programma's afgerond en weer herhaald. Ik kijk ook erg uit naar het volgende nieuwe programma!

Wat ook heel fijn is aan de app, is dat je in de community met andere moeders je ervaringen kunt delen, om elkaar bijvoorbeeld te motiveren, tips te vragen etc. Heb je een baaldag of wil je juist graag je successen delen met de andere moeders, dan werkt dit echt super.

Onlangs had ik een mat besteld en bleek er iets niet helemaal goed te zijn gegaan, ik kreeg ook gelijk een bericht terug en de volgende dag had ik mijn super mooie mat binnen. Als ik een vraag heb, dan stuur ik vaak een mail en krijg hier altijd heel snel en duidelijke respons op. Ik ben heel erg blij met de app en zeer tevreden! Ga zo door NBFM!

Odpowiedź od Newbornfitmama

Yeaah wat fijn om te lezen dit! Super fijn dat je zo blij bent met NBFM en het sporten voortaan met plezier vanuit huis doet. Dankjewel voor het delen!

Super fijne community

Super fijne community! Met de mogelijkheid om je abonnement te pauzeren wanneer nodig. Veel nieuwe oefeningen en recepten en goede begeleiding wanneer je erom vraagt.

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat ontzettend fijn om te lezen Nicky, dankjewel voor je mooie woorden! 😊

We doen er alles aan om NBFM zo flexibel en ondersteunend mogelijk te maken, en het is geweldig om te horen dat jij dat zo ervaart.

Blijf lekker genieten van de community, de workouts en de recepten – en weet dat we altijd voor je klaarstaan als je vragen hebt! 💪

Eddy NBFM

Oceniono na 5 z 5

Toffe manier om fit te blijven

Bij Kindzorg Brabant vinden we het belangrijk dat collega’s ook goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daarom hebben we via NBFM een online trainingsplatform geregeld, voor iedereen die het leuk vindt om wat extra te bewegen of te ontspannen.

De app is superduidelijk, de workouts zijn afwisselend en je kunt gewoon lekker op je eigen moment aan de slag. De mensen van NBFM zijn heel benaderbaar en denken fijn mee.

Een mooie en makkelijke manier om iets extra’s te doen voor je lijf en je hoofd!

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat een mooie woorden, Robbert! Dankjewel voor je fijne review!

We zijn trots op de samenwerking met Kindzorg Brabant en vinden het geweldig om te zien hoe jullie investeren in de vitaliteit van jullie collega’s.

Via het NBFM-platform kunnen zorgprofessionals op een laagdrempelige en flexibele manier werken aan hun eigen gezondheid, fysiek en mentaal. Mooi om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt!

Voor iedereen toegankelijk

Heerlijke programma’s die je makkelijk in je eigen tijd kan afronden. Niet helemaal een new born mama maar moeder van 2 tieners is dit toch een geweldige manier om je lichaam bij te houden. Ben nu al benieuwd naar het nieuwe programma 🥰.

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat superleuk om te lezen Kristel. Zo tof dat je als mama van twee tieners meedoet en het maximale eruit haalt op je eigen tempo. Precies waar NBFM voor staat! En wat gaaf dat je nu al benieuwd bent naar het nieuwe programma… Stay tuned, want dit wordt echt heel gaaf! 💪 Groetjes, Eddy NBFM

Oceniono na 1 z 5

Belachelijk dat je ongemerkt een abbonement aangaat

Vond het een leuke app en een goed programma. Zoals in eerdere reviews al geschreven wordt niet duidelijk vermeld dat je een abbonement aan gaat en er is al helemaal nergens terug te vinden over welk bedrag het dan gaat. Misschien dat het nog uit maakt op welke manier een een aankoop doet, maar bij de aankoop van een programma werd het niet duidelijk vermeld. Na contact met de klantenservice blijkt dat er alleen in kleine lettertjes ergens het woord abbonement staat, maar nergens staat een bedrag. Je denkt een programma te kopen en sluit ongemerkt een abbonement af. Je komt er dan pas weken later achter dat het om een abbonement gaat en kan dan ook niet meer onder het programma uit. Zonder abbonement heb je niets aan het programma. Het blijkt dus erg veel geld voor eigenlijk niets. Transparantie is ver te zoeken en de klantenservice doet eigenlijk niets voor je. Uiteindelijk hou ik er een bittere nasmaak aan over, jammer dat ze bij NBFM op deze manier zaken moeten doen, ik zou denken dat het niet nodig is en ik vraag me af of dit wettelijk gezien wel mag....

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Hoi Judith, bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring.

We vinden het heel jammer om te horen dat je je op deze manier verrast voelde door het abonnement, en we begrijpen dat dit vervelend is als je iets anders verwachtte.

We doen ons best om zo duidelijk mogelijk te zijn over de abonnementsstructuur. Op 4 momenten in het aankoopproces wordt dit aangegeven - onder andere op de betaalpagina, bij het selecteren van een programma, en in de bevestigingsmail.

We hebben je in de mail ook screenshots gestuurd waarin dit zichtbaar is, en natuurlijk nemen we je signaal alsnog serieus mee om te blijven verbeteren.

Dat gezegd hebbende: jouw ervaring telt voor ons. Als iets als onduidelijk wordt ervaren, dan willen we daar lering uit trekken, want uiteindelijk willen we dat elke moeder zich juist gesteund voelt door NBFM, en niet teleurgesteld.

Hopelijk kunnen we in de toekomst het vertrouwen toch weer herstellen. Dank nogmaals voor je eerlijke review.

Hartelijke groet,
Team NBFM

Top app en programma’s

Bij de aangeboden programma’s staat duidelijk dat je maandelijks erna 11,99 euro kwijt bent
En dat is het meer dan waard! Naast de gekochte programma’s, zitten er ook losse oefeningen bij
Je krijgt recepten en via de community kan je elkaar motiveren

Ik ben op dit moment aan het revalideren en moet echt op basis van pijn, gaan aansterken
En dat lukt goed met dit programma. Ik pas zelf aan waar nodig, zodat ik toch de oefeningen kan volgen

Het is fijn dat je het gewoon thuis kan doen en dat het niet veel tijd in beslag neemt
Ideaal tijdens de middagslaapjes van je kids ,)
De mijne zijn dat allang ontgroeid en zij doen op zn tijd gezellig mee

Ik had even gemist dat je bij een blessure het tijdelijk stop kan zetten, maar goed dat mag de pret niet drukken

31 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Dankzij de NBFM app heb ik mijn zin in…

Dankzij de NBFM app heb ik mijn zin in sporten terug gevonden,
Je hebt van elk wat wils om op een leuke manier toch te gaan bewegen/sporten.
Ik heb de app nu toch al een aantal maanden en Ik ben super tevreden van deze App!!
Je krijgt er zoveel voor in de plaats; info over hoe je alles kan aanpakken tot voedingstips, recepten, schema’s noem maar op ,….

Echt een aanrader als je graag wat wil sporten op je eigen tempo in je eigen living,tuin,…

25 lipca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat geweldig om te lezen, Aline! Zo fijn dat je via de NBFM app je plezier in sporten hebt teruggevonden. En dat je er al maanden zo actief mee bezig bent, daar mag je trots op zijn 💪
Het is precies waarvoor we de app hebben gemaakt: lekker bewegen op je eigen tempo, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot snel bij de volgende workout of in de community! Groetjes, Eddy NBFM

Super fijne workouts

Begin juni begonnen en al verschillende programma’s afgerond. Workouts zijn zeer afwisselend en is prima qua tijd in je dag te passen. Kilo’s zouden er harder afgaan als ik nog beter op mijn voeding let, maar de centimeters worden zeker al minder en dat in 7 weken tijd. Echt een aanrader 💪🏻

21 lipca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat superleuk om te lezen Renate! Zo knap dat je al meerdere programma’s hebt afgerond! De kracht zit 'm in de consistentie, en jij bent daar echt het bewijs van. We kijken ernaar uit om je weer te zien bij de volgende workout. Tot snel in de community! 💪😊 Groetjes, Eddy NBFM

Oceniono na 2 z 5

Zonder abonnement toch maandelijks geld afgeschreven!

App werkt niet goed op de tablet. En pas op, na aanschaf van een losse challenge, wordt er automatisch maandelijks geld afgeschreven, zonder afsluiten van een abonnement.

5 lipca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de app niet goed werkt op je tablet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Soms kan dit te maken hebben met instellingen of specifieke eigenschappen van een apparaat. Laat het ons vooral weten als je iets specifieks merkt dat niet goed werkt – we staan altijd klaar om mee te kijken en onze developers kunnen dan vaak snel een oplossing bieden.

Over je opmerking over het abonnement: we begrijpen goed dat dit vervelend kan zijn als je niet doorhad dat het ging om een abonnement. We proberen dit op alle pagina’s zo duidelijk en transparant mogelijk te vermelden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat dit gemist wordt, dat nemen we zeker mee om nog verder te verbeteren. Dank je wel dat je dat aangeeft.

We hopen dat je ondanks alles toch hebt kunnen genieten van je challenge en de andere tools in de app. En mocht je nog vragen of ergens tegenaan lopen: laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Groetjes, Eddy NBFM

Super workouts en community

Ik heb al meerdere programma's afgerond. Wat een fijne workouts. Als je soms tijd hebt maar met je kinderen bent is dit ideaal. Het zijn vaak maar 20min en de kinderen doen vaak ook nog mee. Kortom voor een moeder echt een geweldig programma al denk ik dat je er niet eens moeder voor hoeft te zijn, om dit geweldig te vinden!

4 lipca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat superfijn om te lezen, Sandra, dat je al meerdere programma’s hebt afgerond bij NBFM en zo enthousiast bent over de workouts. En hoe leuk dat je het zo goed weet te combineren met je kids!

Heel veel succes en plezier met je volgende challenge. Tot snel weer in de community 😊

Oceniono na 5 z 5

Eindelijk gevonden wat werkt!

Eindelijk een work-out/sport gevonden die ik vol houdt.
3x per week een klein half uurtje zorgt voor een mega goed resultaat. Mijn spieren zijn sterker en ik voel me fitter. Echt een aanrader!

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat geweldig om te lezen, Bregje! Super dat je zo lekker bezig bent in de NBFM App en hebt gevonden wat echt voor jou werkt. Je inzet en resultaat zijn inspirerend 😊 Ga vooral zo door en we zien je graag snel in de community, waar we samen blijven knallen! 💪 Liefs, Kimberly

NBFM challenge

Ik heb zojuist mijn eerste challenge afgerond in de NBFM en daar ben ik heel enthousiast over. De workouts zijn gevarieerd, goed te volgen en van prima tijdsduur. Ook is het heel leuk om onderdeel te zijn van de motiverende community waar dagelijks berichten verschijnen van andere deelnemers en waar regelmatig een reactie op verschijnt vanuit het team. Daardoor voel je je gezien. Enige puntje voor mij is dat het toch een abonnement blijkt te zijn wat ik als nauwkeurige lezer niet had begrepen.

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Hi Lisa, wat een superleuk bericht. Dankjewel! En wat geweldig om te horen dat je je eerste challenge hebt afgerond en daar zo enthousiast over bent. 🎉

Heel fijn dat je de workouts als afwisselend en goed te volgen ervaart, en dat je je gezien voelt binnen de community. Dat is precies wat we hopen te bereiken met NBFM: dat je je gesteund voelt, niet alleen door ons team, maar ook door de andere NBFMama’s! :)

Dank ook voor je eerlijke feedback over het lidmaatschap. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en bij het aanmelden, maar we realiseren ons dat het in de praktijk soms toch gemist kan worden. Jouw signaal nemen we zeker mee om te kijken hoe we dit nog helderder kunnen maken. Super dat je het iig aangeeft!

We hopen natuurlijk dat je met net zoveel plezier aan een volgende challenge begint. Als je ergens hulp bij nodig hebt of vragen hebt over je lidmaatschap, laat het gerust weten. We denken graag met je mee!

Heerlijke work-outs

Heerlijke work-outs! Die makkelijk te combineren zijn met een druk gezinsleven.
Ook een fijne gebruiksvriendelijke app.

18 czerwca 2025

Odpowiedź od Newbornfitmama

Wat super om te lezen!! Heel bij voor je!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej