myuniquestyle.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn meeste juwelen zijn van My Unique Style! Super goeie kwaliteit, denk na 3 jaar dat ik oorbellen bijna elke dag draag zijn ze nog steeds als nieuw. Goeie service, snelle levering! Top! Enige red... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige brede zilveren ring gekocht, doe bezorgd werd in een mooi doosje en met een handgeschreven kaart erbij, zo leuk! Helaas had ik me vergistven bleek de ring een maat te klein. Ik heb 'm terugg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren besteld, vandaag al binnen. Mooie oorbellen, en een earcuff! Een heel lief bedankkaartje erbij en in een mooi doosje verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf

Oceniono na 5 z 5

My Unique Style verleent een geweldige service. De eerste keer dat mijn armband kapot ging, kreeg ik na overleg en retournering vrij snel een nieuwe. Toen de tweede armband ook niet goed bleek te zij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

✓ Reizen en fashion komen samen ✓ Unieke sieraden en accessoires ✓ Reisartikelen ✓ Mochila bags ✓ Boho en aztec fashion ✓ Wereldsieraden

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ring mooi, de rest jammer maar helaas.

Rging besteld, was erg mooi maar een ietsje te wijd. Terug gestuurd en een kleine besteld.
Wat bleek. Eerstens 1 dag voor korting besteld maar feen coulance en wat beroerder uitkwam, de pist nam het niet aan als brievenbuspakket. Was te breed voir briefgleuf. Kosten 7,95 om terug te sturen. Met korting voor de 2e zending eraf was ik toch stuk duurder uit wat niet had gehoeven als men de verpakking, eerstens een stuk kleiner zou doen en goed opmetem. Ring is mooi en dochter is er blij mee. Voor mij een eerste en laatste keer hier te bestellen.
De exacte datum weet ik niet meer maar het was wel in nobvember ‘22.

16 listopada 2022

Zeer tevreden !

Vrijdag 2 ringen besteld en zaterdagochtend netjes afgeleverd ! De ringen zijn prachtig en net zoals op de website wordt weergegeven ! Ik ga zeker nog juweeltjes kopen hier !

3 kwietnia 2022

Super service!

Super service!
Prima geholpen en iets nieuws opgestuurd gekregen, nadat ik gemaild had met toevoeging van een foto.

Een blije moeder.

26 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Al 10 dagen aan het wachten op een…

Al 10 dagen aan het wachten op een kettinkje. Per post zou het verzonden zijn. Niets ontvangen. Klantenservice (Tess) is pesterig in haar antwoorden. Postnl krijgt de schuld. Gevraagd om geld terug. Krijg ik tot op heden niet ondanks het uitblijven van de levering. Houden zich niet aan hun 9levervoorwaarden. De ketting was een cadeau. Verjaardag al dagen voorbij. Had tijdig besteld.
Update 1-3-2022: beloofde creditering niet ontvangen. Waar blijft de terugstorting van 36,90 Danique?
Uiteindelijk mijn geld terug na 3 restitutieverzoeken. Niet leveren en dan Postnl beschuldigen.... Wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben. Website lijkt zo leuk. Realiteit valt tegen.

25 lutego 2022

Hi Heleen,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je het zo ziet. Zoals eerder via de mail aangegeven te hebben heeft je bestelling helaas vertraging opgelopen bij PostNL. Gezien er geen track&trace code bij je bestelling zit hebben we aangegeven dat we altijd eerst meerdere werkdagen wachten om te kijken of je bestelling nog geleverd gaat worden. Daarnaast hebben we je een aanbod gedaan om de ketting alvast opnieuw te versturen. Helaas wilde je dit aanbod niet aannemen waardoor er voor gekozen is om nog een dag te wachten. Inmiddels is het bedrag naar je gecrediteerd en hopen we dat het zo is opgelost.

1-3-2022 Het bedrag is afgelopen vrijdag 25 februari naar je gecrediteerd. Het kan zijn dat de creditering terug te vinden is onder de naam MultiSafepay.

We wensen je een fijn weekend!

Oceniono na 1 z 5

I would not recommend anyone to shop here

When I received my package I was a bit disappointed. Quality of the ring seemed a lot better in pictures than it really was. I was a bit confused, especially after reading all those praising reviews. But I decided to give it a go. After 10 days of wearing it I bumped into kitchen cabinet and the band was broken. I don’t think it says anything good about the quality.
I wrote to the customer service and they said that there is nothing they can do because that was not covered by the warranty. That seemed fair. But I decided to write a review on their website about what happened.
After a month I realized they didn’t publish it. I wrote another one and they still didn’t not publish it. Later I received and email with apologies about what happened and saying I can return my ring if It hasn’t been worn. (But I wrote in a feedback that I have!)
So: they sell bad quality rings, do not publish bad reviews and customer service is confusing and, again, very bad.

18 lutego 2022

Hi Alena,

Thanks for your review. As discussed earlier via email, this is unfortunately not covered by warranty. We have published your review on the website. We are sorry to read that your are not happy with our customer service as we try to help everyone as best as possible. If there is anything else we can help you with, please let us know.

We wish you a nice day!

Waardeloze klantenservice …

Bestelling (oorbel) was na 1 minuut kapot. Klantenservice reageerde of ik een vervangend product wilde, maar aangezien ik het vertrouwen in het product na mijn ervaring ben verloren gaf ik aan dat ik m'n geld terug wilde. Daarna kwam er geen enkele reactie meer vanuit de klantenservice. ik heb ze nog tientallen berichten gestuurd, sommigen werden ook gelezen via Instagram maar 0,0 respons. Echt wat ontzettend waardeloos. Ik koop hier dus echt nooit weer iets.

16 stycznia 2022

Hi Diane,

Helaas zijn wij in het weekend niet bereikbaar waardoor er twee dagen tussen zaten voordat je weer reactie van ons hebt ontvangen. We zijn blij dat we het samen op hebben kunnen lossen :)

Oorknopjes

Heb oorknopjes besteld, heel snel ontvangen!
Ben er erg blij mee, leuk verpakt in een schattig doosje!
Had een vraag, binnen 1minuut antwoord en opgelost!
Fijn bedrijf, heel persoonlijk. :)

9 grudnia 2021

Geweldig.

Geweldig.
Snelle levering en de sieraden zijn echt mooi.
Tevreden en happy😍
👍

29 listopada 2021

Super klantenservice

Super klantenservice! Snelle levering, altijd vriendelijk te woord gestaan, mooie sieraden van goede kwaliteit. Kortom: top

26 listopada 2021
Oceniono na 3 z 5

Niet wat ik had verwacht

Mooie sieraden alleen wel anders dan op de foto dus beetje teleurgesteld.

13 listopada 2021

Hi Nynke,

Bedankt voor je review. Jammer dat de sieraden anders zijn dan verwacht. We proberen alles zo goed mogelijk op de foto te zetten. Mocht je toch niet tevreden zijn met onze sieraden dan kun je ze mits ze ongedragen zijn binnen 30 dagen retourneren :)

Liefs Tess
MyUniqueStyle

Gebroken armbandje..super service!

Ik had een supermooi armbandje besteld. Snel geleverd, helemaal top! Vandaag brak deze. Op de chat met Unique style, foto gestuurd en ik krijg gewoon een nieuwe toegestuurd. Ik had het armbandje nog geen maand maar vind dit wel echt een superservice!

13 września 2021

Hi Esther,

Bedankt voor je leuke review. We hopen dat je het nieuwe armbandje snel in huis hebt en kunt dragen :)

Tess
My Unique Style

Toppie!

Ik heb hier zilveren oorbellen met een kruisje besteld waar ik al heel lang naar op zoek was. Verzending super snel en heel netjes verpakt in een roze oorbellendoosje. Er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij!

De oorbellen zijn super mooi en erg goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

8 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Helaas mijn pakketje niet ontvangen

Helaas mijn pakketje niet ontvangen. Erg teleurgesteld.

30 marca 2021

Hi Nicky,

Wat vervelend dat je het nog niet ontvangen hebt! Zou je ons een mail kunnen sturen met je gegevens dan gaan we het voor je bekijken. De mail mag gestuurd worden naar: hello@myuniquestyle.nl

Soraya
My Unique Style

Nice!

Ik vind dit een leuk en persoonlijk bedrijf met fijne website met leuke producten. Ik geloof wel dat ze dit met liefde doen🤗

28 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej